Deryacım incele incele sen bir git kan testine bence yarın adet olmamda inş test yaparım pazar..
arkadaşlar merhaba benim adetim 3 gün geçti dün test yaptım çıkmadı ne zaman yapsam çıkarki meraktan ölecem
hamile olanda ayıptır söylemesi vajina da ağrı olur mu?
:CüvCüv: ben de vardı doluluk hissi çok . gaz gibi heheheh ama gaz deil.hep regli oldum mu die wc ye koşuodum. hafif ağrı yani.ama annem ilk bebeği(8.ay ölü doğum ) farklıydı dedi ben farklıymışım kardeşim farklıymış.birinde aş ermiş birinde uyumuş birinde farketmemiş.şakkıdı vücut hormonlarındandır heralde.inşallah hamileyizdir. :içelim: ben de bebişimi aldırcağımı bilmediğim zaman rüya görmüştüm. bebeğim rahmetli babanemin kucağındaydı.kucağıma alaım dedim ağladı ben de gtekrar babaneme bırakmıştım.sonra doktor alıcaz demişti. bazen rüalar ipucu verebilio.peki kızlar, hamiş olan da karında bi doluluk hissi, ağrı değil de ağrı ile doluluk arasında bi his olur muymuş
* yoksa hepsini psikolojik olarak biz mi yazıyoruz...?
bi de ben dün bi erkek bebişim olmuş gördüm, kaynanam ki mecbur kalmadıkça aramaz, o da beni görmüş kız bebişim olmuş şeklinde, bi de eşim askere gidiyor ya iş arkadaşı bi de eşin de hamile galiba falan demiş....yoksa seçici algı mı nedir?
Allahım artık bunlara umut bağladım ya....
peki kızlar, hamiş olan da karında bi doluluk hissi, ağrı değil de ağrı ile doluluk arasında bi his olur muymuş
* yoksa hepsini psikolojik olarak biz mi yazıyoruz...?
bi de ben dün bi erkek bebişim olmuş gördüm, kaynanam ki mecbur kalmadıkça aramaz, o da beni görmüş kız bebişim olmuş şeklinde, bi de eşim askere gidiyor ya iş arkadaşı bi de eşin de hamile galiba falan demiş....yoksa seçici algı mı nedir?
Allahım artık bunlara umut bağladım ya....
geldim kızlarrrr sonuc 1:30 saat sonra çıkacak
geldim kızlarrrr sonuc 1:30 saat sonra çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?