En erken hamilelik belirtileri

slm kızlar hamıle olanlar erken belırtılerını yazmıslar goguslerde degısıklık nezaman baslıyor hemen gun gecıncemı cok merak edıyorum bılgısı olnalar cvplarsa sevınırım..

tatlim yumurta döllendikten sonra rahim icine yerlesiyor bu yumurta döllendikten asagi yukari 5- 8gün sonra gerceklesiyor.Bu yerlesme implantasyon gerceklestikten sonra gebelik hormonu salgilanmaya baslaniyor. Ve bu salgi olustukca belirtiler olusuyor.

kızlar bu gece hepiniz bebek yapmaya kararlısınız herhalde:hooray:..baksana bugun herkes erkenciŞeniz neyse bende kocişimin yanına gıdeyım benım sızden ne eksıgım var degılmı:dilcikar::dilcikar::dilcikar: benımkısıde ya tutarsa hesabı...:roflol::roflol::roflol:

Günaydınlarrr Kuzularımm,
Bol bol hamişli gün geçmesi dileğiyle...
Başaracağız İnanıyorum

Ada_32 heveslenme bilinçaltımıza yerleştirdiğimiz için rüyalarımıza yansıyor Ben 6 aydır rüyalarımda meleğim

a.akilli hoşgeldin bakalım yenisin topicte sanırım öyle okumak yetmiyor bu topicte parmakları çalıştır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…