En erken hamilelik belirtileri

kızlar günaydın... adetim 5 gün gecikti normlde 28 günde olurum bugün 33. gün hala tık yok ..amahiçbir belirtim de yok ne diyorsunuz buna paylaşırsanız sevinirima.s.

nilüfer sen hamilemisin ???Şaşırdım hangi arada hamile kaldın

cumartesi günü gebelik testi aldım eczaneden çift çizgi çıktı.daha doktora gitmedim,ultrosanda gözükmez diye,en son adetim 22 kasım olduğu için.doktora gitmek için sabırsızlanıyorumdelikafaduldendelikafaduldenCOLOR]

canım tebrik ederim benim de son adet tarihim 23 kasım sen de geblik belirtileri var mıydı:dance:

hayırlı olsun allah tamamına erdırsın... bıran once kucagına alman dılegı ıle...:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

canım tebrik ederim benim de son adet tarihim 23 kasım sen de geblik belirtileri var mıydı:dance:

sen adet olmadın sanırım halaa.bu arada hamilelik belirtim hiç olmadı.,geçen ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşamıştım,yok kasık ağrısı,karın ağrısı,üstüne üslük midem bile bulanmıştı,ama sonuç hüsran olmuştu,.adet görmüştüm,.okadar kendimi hazırlamıştımki.ama bu ay hiç belirtim olmadı.,ama HAMİLEYİM.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

1 senedir hiç bu kadar gecikmemişti... ama geçen yıl yine 33 gün sonra adet olmuştum .<offfff ...iyice kafam karıştı arkadaşlar ne yapiyim sizce test alıp ta eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığından korkuyorum...

ya kızlar ruyada hamıle oldugunu gormek. hamılelık belırtısımıdır:))))))))))))))))))))))99999999

iicene tırlattık hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar gunaydınhihoyyyt zuzuuu şafak 8 heyecanlımısın?

dün heycanlıydım ama artık diilim canım..bitanecik belirtim wardı o da kesildi bu sabah..yok anam bende bişe bu ay..

canım bence biran önce benim gibi eczaneden gebelik testi al,.sonucu gör.,beklemekle olmaz,CADIARZU

nilüfer inan çok sevindim Yüce Rabbim sağıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhihoyyyt.....ne bileyim sık idrara çıkmagğüslerde ağrı ve şişlik olur diye düşündüm ama bişi yok senin de hiç olmmış ben de mi alsam bi test acaba

Canım haftasonları giremediğim için sanırım atladım çok üzgünüm
Çokkkk tebrik ederim Allah anababalı büyütmek nasip etsin

ÇAlsın davullar :sm_cool::sm_cool:

Söyle bakım bize dua ediyor musun??a.s.

ay nası yaa..belirtin yokmuyduuu :1shok: rabbim kucağıana da almayı nasip etsin şekerimmm

bi test yap istersen..en azından yoksa da bilirsin..korkunun ecele faydası yokkk

ALLAH bebik isteyen herkese nasip etsin,.sağlıklı,güzel,bıcır bıçır süt kokulu BEBİKLER:Saruboceq::Saruboceq:

ay nası yaa..belirtin yokmuyduuu :1shok: rabbim kucağıana da almayı nasip etsin şekerimmm

bi test yap istersen..en azından yoksa da bilirsin..korkunun ecele faydası yokkk

haklısın ZuZuuu sabah ilk idrarmı olması gerekiyor öylese bugün geçti....

iicene tırlattık hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dün heycanlıydım ama artık diilim canım..bitanecik belirtim wardı o da kesildi bu sabah..yok anam bende bişe bu ay..

arkadsım zaten burda konuştukca ınsan daha bı cook heveslenıp umutlanıyorhihoyyytkaydirigubbakcemile2sositososito. ben kırmızı lekeyı gormek hatta aklıma bıle getırmek ıstemıyorum....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…