nilüfer sen hamilemisin ???Şaşırdım hangi arada hamile kaldın
cumartesi günü gebelik testi aldım eczaneden çift çizgi çıktı.daha doktora gitmedim,ultrosanda gözükmez diye,en son adetim 22 kasım olduğu için.doktora gitmek için sabırsızlanıyorumdelikafaduldendelikafaduldenCOLOR]
cumartesi günü gebelik testi aldım eczaneden çift çizgi çıktı.daha doktora gitmedim,ultrosanda gözükmez diye,en son adetim 22 kasım olduğu için.doktora gitmek için sabırsızlanıyorumdelikafaduldendelikafaduldenCOLOR]
canım tebrik ederim benim de son adet tarihim 23 kasım sen de geblik belirtileri var mıydı:dance:
ya kızlar ruyada hamıle oldugunu gormek. hamılelık belırtısımıdır:))))))))))))))))))))))99999999
kızlar gunaydınhihoyyyt zuzuuu şafak 8 heyecanlımısın?
1 senedir hiç bu kadar gecikmemişti... ama geçen yıl yine 33 gün sonra adet olmuştum .<offfff ...iyice kafam karıştı arkadaşlar ne yapiyim sizce test alıp ta eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığından korkuyorum...
sen adet olmadın sanırım halaa.bu arada hamilelik belirtim hiç olmadı.,geçen ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşamıştım,yok kasık ağrısı,karın ağrısı,üstüne üslük midem bile bulanmıştı,ama sonuç hüsran olmuştu,.adet görmüştüm,.okadar kendimi hazırlamıştımki.ama bu ay hiç belirtim olmadı.,ama HAMİLEYİM.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
sen adet olmadın sanırım halaa.bu arada hamilelik belirtim hiç olmadı.,geçen ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşamıştım,yok kasık ağrısı,karın ağrısı,üstüne üslük midem bile bulanmıştı,ama sonuç hüsran olmuştu,.adet görmüştüm,.okadar kendimi hazırlamıştımki.ama bu ay hiç belirtim olmadı.,ama HAMİLEYİM.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
1 senedir hiç bu kadar gecikmemişti... ama geçen yıl yine 33 gün sonra adet olmuştum .<offfff ...iyice kafam karıştı arkadaşlar ne yapiyim sizce test alıp ta eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığından korkuyorum...
Canım haftasonları giremediğim için sanırım atladım çok üzgünüm
Çokkkk tebrik ederim Allah anababalı büyütmek nasip etsin
ÇAlsın davullar :sm_cool::sm_cool:
Söyle bakım bize dua ediyor musun??a.s.
ay nası yaa..belirtin yokmuyduuu :1shok: rabbim kucağıana da almayı nasip etsin şekerimmm
bi test yap istersen..en azından yoksa da bilirsin..korkunun ecele faydası yokkk
iicene tırlattık hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dün heycanlıydım ama artık diilim canım..bitanecik belirtim wardı o da kesildi bu sabah..yok anam bende bişe bu ay..
ZuZuu hamiş ol seni takip edeceğim böööööööööööööööö
ilk bebeğin mi olucak kısmetse Nilüfer
haklısın ZuZuuu sabah ilk idrarmı olması gerekiyor öylese bugün geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?