haklısın ZuZuuu sabah ilk idrarmı olması gerekiyor öylese bugün geçti....
ilk bebikim daha bir aylık bile değildi,kendiliğinden düştü,kavuşamadan.bu ikinci hamileliğim.İNŞ,bebişime bişeycik olmaz,sağlıklı bişekilde kucağıma alırım:Saruboceq::Saruboceq:
a.akilli hoşgeldin bakalım yenisin topicte sanırım öyle okumak yetmiyor bu topicte parmakları çalıştır:))
sol yumurtalığım hatta belim ağrıyoooo......olsamda kurtulsam diye bakıyorum....bence bu ayda tutmadı.....
Arkadaşlar merhaba,Ben de 2 veya 3 ocakta bekliyorum ama başıma bir idrar yolları enfeksiyonu dadandı ki kurtulamadım.İkisinin de belirtileri bu kadar benzer mi benziyor işte belim ağrıyor hamilelikten mi diyorum.Kasıklarım ağrıyor ondan mı antibiyotik kullanmak zorundayım.5 gün kullandım tahlil yaptım tertemiz çıkmıştı bırakınca hemen yine başladı.Bu ay olmasa da çok üzülmeyeceğim çünkü antibiyotikler zararlı malesef.
slmm ben geldim kızlar dün göz doktorundaydım iki damla damlattı hala zor görüyorum o yüzden giremedim hala bulanık ortalık geçmişi okuyayım diycem ama çok ilerlemiş bide gözlerim zorlanıyo hala okurken geçicek inşallah varmı bi gelişme dünden beri
herkese günaydınlar,bende rüyamda hamile olduğumu görmüştüm,çıkmıştı.inşallah seninde rüyan doğru çıkar:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?