En erken hamilelik belirtileri

haklısın ZuZuuu sabah ilk idrarmı olması gerekiyor öylese bugün geçti....

ben testi sabahtan yapmadım,hatta akşam üzeri gün vardı orda yedim içtim,üstüne üslükcokacimcoooksonra eczane gördüm,acep alsam çıkarmı dedim kendi kendime,hadi bi şansımı deneyim dedim,.eve gittim,.testi yaptım,.ve çift çizgi:lepi::lepi:

haklısın ZuZuuu sabah ilk idrarmı olması gerekiyor öylese bugün geçti....

aslında ensağlıklı sonuç için ewet sabah olmalı ama canım aşırı su tüketmessen gün içinde de oluyomuş..test al hadiii kaydirigubbakcemile2

ilk bebikim daha bir aylık bile değildi,kendiliğinden düştü,kavuşamadan.bu ikinci hamileliğim.İNŞ,bebişime bişeycik olmaz,sağlıklı bişekilde kucağıma alırım:Saruboceq::Saruboceq:

canım Allah bu bebişine ömür vrsin işallah ...benim de 2. hamileliğim erken haftalarda düştü.. 2 sene geçti şimdi de adet tarihim 5 gün geçti 1 kızım var 8 yaşında Allah ıma emanet..... Rabbim sana da inşalah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip ederinşallah

a.akilli hoşgeldin bakalım yenisin topicte sanırım öyle okumak yetmiyor bu topicte parmakları çalıştır:))

evet canım yeniyim herkesi selamlıyorum hihoyyyt bizde 6 aydır istiyoruz eşim de ben de testlerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı ikimizde de bu ay yumurta takibi yapıldı bana doktor yumurta geliştirici ilaç vermişti kullandım bitince ultrasondan baktı 2 yumurtam oluşmuş ama biri olgunlaşmış dedi biz de o haftayı boş geçirmedik doktor adetin geçerse 8 ocakta gel dedi bakalım ne olacak hayırlısı artık

sol yumurtalığım hatta belim ağrıyoooo......olsamda kurtulsam diye bakıyorum....bence bu ayda tutmadı.....

Arkadaşlar merhaba,Ben de 2 veya 3 ocakta bekliyorum ama başıma bir idrar yolları enfeksiyonu dadandı ki kurtulamadım.İkisinin de belirtileri bu kadar benzer mi benziyor işte belim ağrıyor hamilelikten mi diyorum.Kasıklarım ağrıyor ondan mı antibiyotik kullanmak zorundayım.5 gün kullandım tahlil yaptım tertemiz çıkmıştı bırakınca hemen yine başladı.Bu ay olmasa da çok üzülmeyeceğim çünkü antibiyotikler zararlı malesef.

nazyaz senin daha gününe wardı demi??benim de negüzel karnım oram buram ağrıyodu da hewesleniyodum..bugün bişeyciim yok..

canım uzuldum cok gecmış olsun benımde boyle bı problemım vardı. sana tavsıyem bol bol maydonoz suyu ıc. cunku bol bol ıdrar sokturur ve mıkroptan kurtulursun. ayrıca benım ılk hamılelıgımdede olmustu hamıle ıkın 1 ay antıbıotık vermıştı dr

slmm ben geldim kızlar dün göz doktorundaydım iki damla damlattı hala zor görüyorum o yüzden giremedim hala bulanık ortalık geçmişi okuyayım diycem ama çok ilerlemiş bide gözlerim zorlanıyo hala okurken geçicek inşallah varmı bi gelişme dünden beri

çoook geçmiş olsun deryacım:1hug:

herkese günaydınlar,bende rüyamda hamile olduğumu görmüştüm,çıkmıştı.inşallah seninde rüyan doğru çıkar:CüvCüv:

moral ıcın tesekkur ederım arkadasım. arkadaslar desenıze psıkolojı ruyalarada gırdı:1no2::1no2: bu gıdısle kafayımı yıyecegım yoksasenağlamasenağlamasenağlama

hadı ben kaçıyorum . kaydirigubbakcemilebugun bebek mevlutune gıdıyorum. orada hepınıze dua edıcem şekerler...:Saruboceq:

canlarımm ben geldimm okudum sayfaları biraazzz yeni arkadaşlarımıza kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrra.s.a.s.

handanncımmmm allah kucağına almayı nasib etsin bitanemmm hiç söylemiyosunnn:1no2: ya da biz atladık canım benimmmmmmmm nası sevindimmmmm kazıklar çıkıyo oleyyyyyyyyyyy
zuzumda hamileee laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

merhaba arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum aranızda hormon tahlilleri yaptıranlar varmı? Benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istedi ve ben akşam saat 6 gibi falan adet görmeye başladım. Bu durumda adetin üçüncü günü nasıl hesaplanır. Dünü birinci gün mü sayıcam yoksa bugün mü birinci sayılacak. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…