En erken hamilelik belirtileri

Çok güzel 6 ayda testlerinizi nasıl yaptırdınız bende 6.aya girmek üzereyim doktorum 8 ay daha bekleyin diyor zaman geçiyor nasıl bir taktik uygulamak gerekir sence..:1hug:

kızlar bende kaçtım gözlerim çok yoruldu iyileşince girerim hala göremiyorum zorlanıyorum okurken damlanın etkisi :))))))

aaaaaa ben geçen gün yanlışlıkla zuzu hamile demiştim allah söyletmiş bak zuzucuuukkkk tebrik ederim canım beniimmmm :lepi:

Adetin başladığı gün 1.gündür.Hormon testi yaptırman çok iyi çünkü hormonların düzensizse ilaç veriyorlar..:1hug:

nakresn canımcım benimde bu ay başıma bu dert oldu idrar yolu enfeksiyonu ve bende antibiyotik kullandım. 22 sinde beklediğim adetim gelmedi kafam iyice karıştı antibiyotik mi yoksa hamile olma olasığım var mı diye.dediğin gibi ikisinde belirtileri birbirine çok benziyor ama sende bilirsin bir sürü tahlil yapıyorlar idrar, kan, röntgen falan acaba diyorum hamilelik olsaydı o tahlilerde çıkmaz mıydı gerçi 22 kasım da olmuştum geçen ay adeti 6 aralıkta da hastanedeydim yani 14 geçmiş oluyor adet üstünden olsa bile o kadar erken çıkmazdı herhalde diye düşünüp bende ümitleniyorum. ama allah herşeyin hayırlısını versin inşallah şimdilik gün sayıyorum on gün sonunda gelmezse bende kan tahlili yaptırcam allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

bu arada listeye beni de ekler misiniz günüm geçti gerçi 22 aralıkta bekliyordum şimdi gün sayıyorum

ndk döwcem seni haaa...kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

aaaaaa ben geçen gün yanlışlıkla zuzu hamile demiştim allah söyletmiş bak zuzucuuukkkk tebrik ederim canım beniimmmm :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol: derya sen beni öldürcen kızz..diilim kuşşş,ndk zillisi beni gaza getiriyo sadece..1 hafta war malum güne ama benim pek umudum yokk...yawrum hep kekliyolar seni yaa..inşallahh sahiden olurum da ozaman bidaa tebrik ederisnnn

zuzu ve handanı da tebrık ederım. sınmd ndknın yazısından ogrendım valla cok sevındım................ aayyyyyyyyyyyy sıra bana gelıyor galıba.

ne güldüm delü kuyuya bir taş attı hepimiz arkasından bende şok yaşadım daha sabah konuştuk zuzuyla hamiş ol arkandan geleceğim

bukadar kişinin tebriği dua yerine geçer de haftaya güsel bi haber weririm inşallah...

hepınıze bısey anlatcam...annemın komsusunun 13 bı bebegı var adetı 12 gun gecıkmıs test yapmıs negatıf...sonra doktora gıtmıs neden adet gormuyo dıye doktor test yapmıs pozıtıfffffff......anlayacagınız bu testlere fazla guvenmeyın....

Ekleriz seni de hoşgeldin genellikle yeni üyeler hamiş olup burada ilan edip tebrikleri alıp gidiyorlar
İnşallah hamişsindir

13 bebeğimi warrr lülülülülülü :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…