evet canım yeniyim herkesi selamlıyorum hihoyyyt bizde 6 aydır istiyoruz eşim de ben de testlerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı ikimizde de bu ay yumurta takibi yapıldı bana doktor yumurta geliştirici ilaç vermişti kullandım bitince ultrasondan baktı 2 yumurtam oluşmuş ama biri olgunlaşmış dedi biz de o haftayı boş geçirmedikdoktor adetin geçerse 8 ocakta gel dedi bakalım ne olacak hayırlısı artık
canlarımm ben geldimm okudum sayfaları biraazzz yeni arkadaşlarımıza kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrra.s.a.s.
handanncımmmm allah kucağına almayı nasib etsin bitanemmm hiç söylemiyosunnn:1no2: ya da biz atladık canım benimmmmmmmm nası sevindimmmmm kazıklar çıkıyo oleyyyyyyyyyyy
zuzumda hamileee laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
merhaba arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum aranızda hormon tahlilleri yaptıranlar varmı? Benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istedi ve ben akşam saat 6 gibi falan adet görmeye başladım. Bu durumda adetin üçüncü günü nasıl hesaplanır. Dünü birinci gün mü sayıcam yoksa bugün mü birinci sayılacak. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
canlarımm ben geldimm okudum sayfaları biraazzz yeni arkadaşlarımıza kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrra.s.a.s.
handanncımmmm allah kucağına almayı nasib etsin bitanemmm hiç söylemiyosunnn:1no2: ya da biz atladık canım benimmmmmmmm nası sevindimmmmm kazıklar çıkıyo oleyyyyyyyyyyy
zuzumda hamileee laelaelaelaelaelaelaelae
aaaaaa ben geçen gün yanlışlıkla zuzu hamile demiştim allah söyletmiş bak zuzucuuukkkk tebrik ederim canım beniimmmm :lepi:
ZuZuuu hamilemisin ???????????
nakresn canımcım benimde bu ay başıma bu dert oldu idrar yolu enfeksiyonu ve bende antibiyotik kullandım. 22 sinde beklediğim adetim gelmedi kafam iyice karıştı antibiyotik mi yoksa hamile olma olasığım var mı diye.dediğin gibi ikisinde belirtileri birbirine çok benziyor ama sende bilirsin bir sürü tahlil yapıyorlar idrar, kan, röntgen falan acaba diyorum hamilelik olsaydı o tahlilerde çıkmaz mıydı gerçi 22 kasım da olmuştum geçen ay adeti 6 aralıkta da hastanedeydim yani 14 geçmiş oluyor adet üstünden olsa bile o kadar erken çıkmazdı herhalde diye düşünüp bende ümitleniyorum. ama allah herşeyin hayırlısını versin inşallah şimdilik gün sayıyorum on gün sonunda gelmezse bende kan tahlili yaptırcam allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
bu arada listeye beni de ekler misiniz günüm geçti gerçi 22 aralıkta bekliyordum şimdi gün sayıyorum
hepınıze bısey anlatcam...annemın komsusunun 13 bı bebegı var adetı 12 gun gecıkmıs test yapmıs negatıf...sonra doktora gıtmıs neden adet gormuyo dıye doktor test yapmıs pozıtıfffffff......anlayacagınız bu testlere fazla guvenmeyın....
zuzuucum suan degılsen bıle en kısa zamanda ınsallahhhhhh.....haberı senden beklıyoruzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?