canım benimm fazla yorma beyniniii ama herşeyde bi hayır vardırr, belkide hamilesindir allah hissettiriyodurr.
lalece neden alındı bebeğinn???
yeşildenizz inşallah hamiledir gelgit umut olur bizeee:1hug:
kıslar teşekkür ederim desteğiniz için, bu bekleyişler zor olabiliyor ve bu tür umutlar da olmasa insan iyice bunalır herhalde....5 yıl korunduğuma yanarım başka birşeye yanmam, şimdi olmuştu 5 yaşında...ama neyse hayırlısı olsun diyorum, umarım buradan bayram sonrası birbirimize mutlu haberler veririz...>Güzel olan buradaki çoğu kişinin çok yakın bir zamanı bekliyor oluşu, benim 12 Aralık mesela 1 hafta falan var...üç aşağı beş yukarı herkesin öyle..
bi de benim bir savunmam var, Allah bana şu anda vermiyorsa ısrarrrrla istememe de kızar herhalde ve benim için belirlediği bir vakit ve uygun bi bebiş vardır galiba...böle avunuyorum işte ben.
Kizlar ben geldim.. naptiniz bakim.. bugun canim Cok SIKKIN.. icimde nedense bi SIKINTi var..canim hic bisey istemiyor ya.. gelgitcim insallah hamilesindir bitanem..dualarimiz seninle..
baharcan16 canım üzülme dur bakalım belki rahim bebek arayaşı içinde olduğu için gecikmiştir.öyle diyor bazısı hatta topik de var kk'da.
Nerde bitanem..pazartesi bir kendi izinimden izin aldim okadar.. evde bir suru is var.. canim hic bisey istemiyor.. pazarteside kurban gelir.. nerde bizim burda sizin oralar gibi bayramlar off off..
Ama çok istiyodum bu ay hem bayramda kayınvalidemlere gitcektik elazığa çok güzel olucaktı süpriz yapıcaktım bu ay artık hiç şansım umudum kalmadı böyle olup hamile olanı duydunmu sen hiç
aslına bakarsan sadece birinde duydum kanda negatif çıkmıstı 1 hafta sonra tekrar yaptırıp pozitif cıktını görmüşler.ancak senin adetin 9 gun gecikmiş sanırım artık cıkmaz.yanı olsaydı cıkardı değilmi.sakın üzülme yeni ay yeni umut demek.hem hamişken yola cıkmak da ne demek.hamişlikte gezmek yasak şimdiden söyleyeyim.zaten zor bulmussunus bide kaybetmek için elinizden geleni yapmayın.tehlikeli kızlar aman dikkat edin lütfen.ben yasadım acısını siz yasamayın.
ayy bizim patron telefonda birine bir bağırdııı öyle bir sıçradım kiiiiiiiii, içimde pırpır bişi olduuuuuuu((((( allahımm yaaa bu şirkette çocuğum olsa bile allah muhaffaza düşcek heee. nefret ediyorum çalışmaktannn ((((((((((((
-tatlicadiarzu- canım yaaa bu patron mılleti hep boyle, sanki kaf dağını bağışlıyorlar. uff hakkatten bu gun geçmek bilmiyor kızlar ya bitsede tatile girebilsek. acaba bayram tatılınde benım doktor ızındemı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?