En erken hamilelik belirtileri

canım benimm fazla yorma beyniniii ama herşeyde bi hayır vardırr, belkide hamilesindir allah hissettiriyodurr.

lalece neden alındı bebeğinn???

yeşildenizz inşallah hamiledir gelgit umut olur bizeee:1hug:

canım ben o ay penisilin ve ağır antibiotikler kullanmıştım ve doğum kontrol hapı kullanıodum. yani milli piyango çıkmasınla aynı oranda bi şansla hamile kaldım . istesen olmaz. tüm kullandıklarım bebeğin gelişimini engellediğinden ilerideki risklerden dolayı gebeliğe son verildi.şimdi tekrar denemeye başladım :)

evet canımm burdaki destek dert ortağı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. kendini avutma yöntemin çok güselll. tabiki allah hayırlı zamanı bekliyorrr. 5 yıl çocuk istemedinizmi yaww sizde de iyi sabır varmış heee biz ilk evlendiğimiz gün çocuk hayalleri kurardık ama bizde korunduk 1 seneye yakın.

Kız ndk ne güzel dileklerde bulunmuşsun bana allah sana 10 katını nasip etsin herkese versin tatlı tatlı sağlıklı bebişler

Kizlar ben geldim.. naptiniz bakim.. bugun canim Cok SIKKIN.. icimde nedense bi SIKINTi var..canim hic bisey istemiyor ya.. gelgitcim insallah hamilesindir bitanem..dualarimiz seninle..

canımcım noldu sanaaaa, neden böyle oldunn dün çok iyiydinnn.
canımmm bak tatile giriyorus onu düşün dicem ama sen tatil yapıyonmu kıs o gavur memlekette kurban bayramı tatili oluyomukiii :uhm: amaninn yoksa çok üsülürüm senin adınaaa:çok üzgünüm:

Kızlar ben yine çıkıyom bankaya gidiyom gelince görüşürüz eğer görüşemezsek bana dua etmeyi unutmayın yumişlerim büyümüş olsun

Nerde bitanem..pazartesi bir kendi izinimden izin aldim okadar.. evde bir suru is var.. canim hic bisey istemiyor.. pazarteside kurban gelir.. nerde bizim burda sizin oralar gibi bayramlar off off..

Kızlar moralim çok bozuk kan sonucu negatif adette olmadım karnımda ağrımıyo bugün 9. gün gecikmenin ve gecikmesine sebep olacak ne antibiyotik ne ilaç içmedim.. böyle olupta hamile olan varmıdır ya..benim hiç kist iltihap v.s yoktu yeni muayne oldum 20 gün önce noluya bana ya

baharcan16 canım üzülme dur bakalım belki rahim bebek arayaşı içinde olduğu için gecikmiştir.öyle diyor bazısı hatta topik de var kk'da.

baharcan16 canım üzülme dur bakalım belki rahim bebek arayaşı içinde olduğu için gecikmiştir.öyle diyor bazısı hatta topik de var kk'da.

Ama çok istiyodum bu ay hem bayramda kayınvalidemlere gitcektik elazığa çok güzel olucaktı süpriz yapıcaktım bu ay artık hiç şansım umudum kalmadı böyle olup hamile olanı duydunmu sen hiç

Nerde bitanem..pazartesi bir kendi izinimden izin aldim okadar.. evde bir suru is var.. canim hic bisey istemiyor.. pazarteside kurban gelir.. nerde bizim burda sizin oralar gibi bayramlar off off..

ayy canım çok üsüldüümmmm:çok üzgünüm: sen bisi kıskandın osaman oyüsden stres oldunnnlülülülülülü ama bisde senin göbişini kıskanıyosss:çok üzgünüm:
kurban kesebiliyomusunuz oralarda? oyy gurbet ne zor yaaa

baharcancımmm kaç çıktı değerinn???

mavişş kaçmak yokk mutlaka doktordan sonra yaz bizeeeeeee:1hug:

Ama çok istiyodum bu ay hem bayramda kayınvalidemlere gitcektik elazığa çok güzel olucaktı süpriz yapıcaktım bu ay artık hiç şansım umudum kalmadı böyle olup hamile olanı duydunmu sen hiç

aslına bakarsan sadece birinde duydum kanda negatif çıkmıstı 1 hafta sonra tekrar yaptırıp pozitif cıktını görmüşler.ancak senin adetin 9 gun gecikmiş sanırım artık cıkmaz.yanı olsaydı cıkardı değilmi.sakın üzülme yeni ay yeni umut demek.hem hamişken yola cıkmak da ne demek.hamişlikte gezmek yasak şimdiden söyleyeyim.zaten zor bulmussunus bide kaybetmek için elinizden geleni yapmayın.tehlikeli kızlar aman dikkat edin lütfen.ben yasadım acısını siz yasamayın.

Doğru söylüyosun canım zaten ağladım biraz geçti şimdi daha iyiyim inşallah sen güzel haberler verde moralim düzelsin biraz

ndkcım, ben yüksek lisans yapıyordum eşim de doktora yok dur daha erken, ay ne acelesi var deyip kendimizi oyaladık, aslında ikimiz de deli gibi severiz çocuk ama, saçmaladık galibaÇok üzgünüm çoook

gelgit inşallah hamilesindir canım ya cok heyecanlandım okurken ama bugun yaptıgın testte cıkmıs hemde uc dk da cok guzel ya inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sonucu

ayy bizim patron telefonda birine bir bağırdııı öyle bir sıçradım kiiiiiiiii, içimde pırpır bişi olduuuuuuu((((( allahımm yaaa bu şirkette çocuğum olsa bile allah muhaffaza düşcek heee. nefret ediyorum çalışmaktannn ((((((((((((

-tatlicadiarzu- canım yaaa bu patron mılleti hep boyle, sanki kaf dağını bağışlıyorlar. uff hakkatten bu gun geçmek bilmiyor kızlar ya bitsede tatile girebilsek. acaba bayram tatılınde benım doktor ızındemı olur?

izinde olur canım doktorlar tatildee, napcaktın ki doktorla. ben bayramdan sonraki cuma gitcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…