En erken hamilelik belirtileri

kızlar bilginiz olsun diye soylüyorum şimdi benim evin ordaki hastaneyi aradım. nene hatun hastanesi. ovulasyon takibi için 120ytl alıyorlarmış. ndk senmı 500 civarı ödemiştin canım acaba arada neden bukadar fazla fiyat farkı olabilir?

suzancım nasılsın canım benim.geçmişi okudunmu.kan tsti verdim az önce
okudum canım.bence hamilesin.çok güzel bir bayram hediyesi olacak size.
ceylancım bana sanki sen hamilesin gibi geliyor.benim adetimde bayram zamanına denkgelmişti ve kan tahlili yaptırabilmek için bayram tatilinin bitmesini beklemek zorunda kalmıştım.sanki aynı durumu sende yaşayacaksın gibi geliyor.İnşallah yanılmam.

izinde olur canım doktorlar tatildee, napcaktın ki doktorla. ben bayramdan sonraki cuma gitcemm

ya ne bileyim hazır reglim yeni bitmişken bi baktırayım yumurtaya dedim ama benim dr bayramda hep tatildeymiş ufff hangi ara zaman bulupta gidicem bilemiyorum ki. şimdi telle aradım yumurtlama takibine 120 ytl alıyorlarmış.

gelgiiitt kıızz hamişmisiiinnn..ay iişallaahh...sonucu ne zaman alıyorussss

alabilirim şimdi
çıkmıstır
ama telefon numarasını almadım

eşim geceren sonucu alacak.of ya keşke alsaydım tel nosunu

canım valla 120yse süperr, bizimki 250 ytl yumurta takibine alıyoo, 120 ytl ilaçlarım tutuyoo. 120 çok iyiymiş yaa ben hiç araştırmadım gittim doktora ne derse yaptım, öyle uygun fiyata varsa bende geliim oraya

nene hatun nerede ki? Benim dr. um benden 300 alıyor, ama 500 de çok yani, ne yapıyorlar ki 500 lük...300bile çok, 3-4 defa 2 dk. lık bi işlem

gelgit çok uzakmı canım uzak değilse git al hem önce sen öğrenmiş olursun bence kesin var bebiş hayırlısı olsun canım

gelgitcim sen konyadami kaliyorsun.. ahh memleketim benim.. nasil burnumda tutuyor..kiz kocanin gelmesini nasil bekliyeceksin.. allah seni.. internetten bulamazmisin numarasini felan.

patricia hangi dr. bu? ya da hangi hastane? çok iyimiş fiyatı

evet canım gercekten uygun bir hastane . nene hatun hastanesi. pendikte kaynarca e5 üzerinde. genelde kadın doğum olarak çalışıyorlar ve ayrıca yan binada tup bebek merkezleride var. ssk geçiyor sanırım fark almıyorlar ama ben pek sira beklemek istemediğim için özel gidiyorum o zaman hiç bekletmeden hemen alıyorlarkı oyle ozel fiyatlarıda pek pahalı değil. muayne 40 , falan o şekilde.ama hastanenin tek kusuru rahım filmi olmaması keşke olsaydı ben o zaman bu kadar uzatmaz cektirirdim.olsun ben yınede memnunum ya doktorumda aylin akıncı çok seker bir doktor kı nene hatunun kadın doğumcularının hepsi iyiymiş duyduğuma göre. hmm internet sitesine bir gir bak istersen canım bendede reklam gibi oldu

aslında cok uzak değil yuruyerek 20 dk süruyor.eşim zaten hastaneye yakın.müsait olduğunda alacak diye gitmiyorum

nene hatun nerede ki? Benim dr. um benden 300 alıyor, ama 500 de çok yani, ne yapıyorlar ki 500 lük...300bile çok, 3-4 defa 2 dk. lık bi işlem

benim geçen ay böbrek altı ultrasonuma da bakıldı oyüzden 500 tuttu, bu ay ilaçlarımla birlikte 350 ytl harcadım

::dance::sm_cool:sırnaşık şeyhihoyyyt:teytey::hooray:
eşim aradı şimdi ordaki adam 44-5 haftalık gebe görünüyor demiş.:CüvCüv::teytey:hihoyyythihoyyyt

ama tam cıkmadı demiş gene baktırsın demiş.sanırım değer yukselecekmi diye kontrol maksatlı demiştir değilmi.daha yeni ya.testi hemen getir dedim kızlar bakacak dedim eşime.:)))ayy nasıl sevindirik oldum ya.ay kızlar darısı basınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…