En erken hamilelik belirtileri

::dance::sm_cool:sırnaşık şeyhihoyyyt:teytey::hooray:
eşim aradı şimdi ordaki adam 44-5 haftalık gebe görünüyor demiş.:CüvCüv::teytey:hihoyyythihoyyyt

canım cok cok tebrik ederim bbak tahminlere bosa cıkmamıs inşallah bu sefer bebegini kucagına alırsın canım cok sevindim degerin kacmıs soucu alsaydı esin

eşim aradı şimdi ordaki adam 44-5 haftalık gebe görünüyor demiş.:CüvCüv::teytey:hihoyyythihoyyyt

canııımmmm hayırlı olsun..melekiinn geliyooo...ay çok sewindim yemin ederimm..gözlerim doldu yaaa...

kutlarım canım.Allah bebişini sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin İnşallah.çok sevindim canım yaa.

hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim kızlar.eşime söyledim kızlar aldı sonucu kağıdı getirecek inşallah akşam olmadan getisede siz cıkmadan değeri yazsam.

Gelgittttttttttttttt canım çok sevindimmmmmmmm vallahi senin kadar sevindim inannn. Allah sağlıklı sıhhatli bi tosun versin sanaaa. Evettt tahta otutturuyos senniii darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:

canım benim yaa tebrik ederim arladaşım inan çok sevindim ltf bu sefer daha dikkatli ol iğnelerini mutlaka vurun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini. darısı bize inşallah Allahım isteyen herkese. çok sevindim ya. gözün aydın canım benim.

hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim kızlar.eşime söyledim kızlar aldı sonucu kağıdı getirecek inşallah akşam olmadan getisede siz cıkmadan değeri yazsam.

eğer dedikleri gibi 4-4.5 haftalık falansa o zaman sende adetten sonra hamile kaldın demektir.yani yumurtlamadan önce

ya canım esine sorsan soyler bakıpta ya sonuc kacmıs vallahi catlıyacam merkatan:sm_confused:

sağolun kızlar dualarım hep sizinle olacak paylaştığım ilk kişi sizlersiniz.o kadar yakın olduk birbirimize.tez zamanda allahım izinde gönlünze göre verir inşallah.

eğer dedikleri gibi 4-4.5 haftalık falansa o zaman sende adetten sonra hamile kaldın demektir.yani yumurtlamadan önce

ayy eevettt yumurtlamadan önce mi hamiş kalmış olacak şimdiii, ayyyy umudumuza umut katacak bu haberrr:sm_cool: ceylancım da olsaydıı duysaydı bu mutlu haberii, nerde o yaaaa

amcası yanındaymıs kızlar soramadım.dur msjla göndersin bari.evet suzan dediğin gibi sanırım adet sonrası hemen hamle kaldım ama değerede bakmak gerek.

suzanda öyle olmustu kızlar.her zaan gebe kalma ihtimali vardır.ama bu ay benim erken gelmişti.sanırım rahım hazırladı kendini bilmiyorum.ama sakın adce yumurtlama döneminde calışmayın.ben 2 aydır yaptığım farklı şey.yumurtlama gunun hesaplamadan canım istediği zaman ilişkiye girdik.birde kesinlikle ama kesinlikle stres yapmadım.düşünmedim bile.eşim benden daha stresliydi diyebilirim..

amcası yanındaymıs kızlar soramadım.dur msjla göndersin bari.evet suzan dediğin gibi sanırım adet sonrası hemen hamle kaldım ama değerede bakmak gerek.

canım harika haber yaa, hemde adetten sonra kalmann daha bi mucizeeee:teytey: amcası varsa arama adamı, sıkıntı yapar şimdii sabırlı ol kuşummmmmmmmmm hamilesin ya ona bakkk

Gelgittt inan büroya gelene kadar aklım sendeydi tebrik ederim biliyorsun bütün ay peşpeşeyiz diye haberini bekliyordum.Tebrik ederim ..Allah kucağına almak nasip etsin
Allah nazarlardan korun

balarda bebek için kafayı taktım ya adetten sonra yada adete yakın ilişki olmuyordu bile.zaten fırsatta olmuyordu.ama 2 aydır cok guzel çalıştık kafaya takmadan

ay ben çok sewindirik oldum..ne güzel bi heyecan yaa...maşallah diyelim nazarımız değmesin..

suzancim 4.0 haftalik hamileyse yumurtalama gununde kalmis gelgit.. cunki 2 hafta gebelik sayilmiyor.. aslinda 2 haftalik ama adetten sayildigi icin 4 haftalik deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…