suzancim 4.0 haftalik hamileyse yumurtalama gununde kalmis gelgit.. cunki 2 hafta gebelik sayilmiyor.. aslinda 2 haftalik ama adetten sayildigi icin 4 haftalik deniyor
ceylaaannn...sıra sende bebeğimm...sen de güsel hbrler wer bisee..
canim bilmiyorum ama 2 haftalik diye bir gebelik olamazki zaten onun degerini goremezlerki canim.. 4 hafta 3 gun demek.. senin adet gununden itibaren 4 hafta gecmis demek.. 2 haftalik gebelige onca dollenemeye basladiginda denir.. benimde adetten 2 gun once iki cizgi cikmisti.. 4hafta 1 gunluk hamileydim..ama yumurtlama gunlerimden once iliskiye girmedim.. adetten sonra iliskide olmasi bence cok dusuk bi ihtimal..
canim bilmiyorum ama 2 haftalik diye bir gebelik olamazki zaten onun degerini goremezlerki canim.. 4 hafta 3 gun demek.. senin adet gununden itibaren 4 hafta gecmis demek.. 2 haftalik gebelige onca dollenemeye basladiginda denir.. benimde adetten 2 gun once iki cizgi cikmisti.. 4hafta 1 gunluk hamileydim..ama yumurtlama gunlerimden once iliskiye girmedim.. adetten sonra iliskide olmasi bence cok dusuk bi ihtimal..
ceylancım evet canım sıra sende.en erken sen varsın.hadi kızlar tahta fazla tutmayın beni.sıkılırım ben aynı yerde durmaktan.
Çok zor çünkü negatif çıktı adet günüm yarın erken olsa bile silik çıkardı..:çok üzgünüm:
İnan senin haberinle okadar çok mutlu oldumki bilemezsin..
Çok zor çünkü negatif çıktı adet günüm yarın erken olsa bile silik çıkardı..:çok üzgünüm:
İnan senin haberinle okadar çok mutlu oldumki bilemezsin..
3 yıl bebek beklemenın ardından ( eşimde ve bende baya bi sorun vardı olmaz bebeginiz dediler doktor dinlenme süresi verdi 3 ay 3. ayda dogal yoldan hamiş kaldım bin şükür darısı tüm isteyenlere )benım sadece adet agrılarım adetıme 1 hafta kala baslardı bu sefer adetıme 2 gun kala basladı vede bıraz halsızlık oldu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?