En erken hamilelik belirtileri

ceylaaannn...sıra sende bebeğimm...sen de güsel hbrler wer bisee..

kan değeri olmadan yorum yapamayz suan hesaplayıcılara göre 4 haftalık görünüyorum.ama adeti gununden beri hesaplama yapılıyor.ama sanırım adetten hemen sonra hamile kaldım cünkü idrarda adet gunumde bile çift çıktı.suzanın dediği doğru yanı.ama seninkde doğru

ceylancım evet canım sıra sende.en erken sen varsın.hadi kızlar tahta fazla tutmayın beni.sıkılırım ben aynı yerde durmaktan.

gelgitçim benim hamileliğim kadar sevindim canım ya rabbim kucağına almayıda nasip etsin yanlış anlaşılmasın benim hamilelik topikke bereketli geldi dahada artsın inşallah aminnn

suzancim 4.0 haftalik hamileyse yumurtalama gununde kalmis gelgit.. cunki 2 hafta gebelik sayilmiyor.. aslinda 2 haftalik ama adetten sayildigi icin 4 haftalik deniyor

canım kanda çıkan değerlere göre öyle dedilerse değerler yüksek demekki.benim 981, kusur çıkmıştı 2 haftalıkta bu değeri göremezsin benimde 4+3 haftalıktı.

canim bilmiyorum ama 2 haftalik diye bir gebelik olamazki zaten onun degerini goremezlerki canim.. 4 hafta 3 gun demek.. senin adet gununden itibaren 4 hafta gecmis demek.. 2 haftalik gebelige onca dollenemeye basladiginda denir.. benimde adetten 2 gun once iki cizgi cikmisti.. 4hafta 1 gunluk hamileydim..ama yumurtlama gunlerimden once iliskiye girmedim.. adetten sonra iliskide olmasi bence cok dusuk bi ihtimal..

tubacik doğru söylüyor, doktorda bana biz gebelik zamanını hesaplarken son adet tarihinden itibaren hesaplarız her durumda demişti, yani adetten hemen sonra hamile kalmak çok düşük ihtimal, binde bir kadında olan birşey...

canım sen en iyisi dra gittiğinde sor.en doğru cevabı ondan alırsın.geçenlerde birisi hamile kalmıştı ve 2 haftalık hamile olduğunu söylemişti.peki bunu nasıl anladılar.

ceylancım evet canım sıra sende.en erken sen varsın.hadi kızlar tahta fazla tutmayın beni.sıkılırım ben aynı yerde durmaktan.

Çok zor çünkü negatif çıktı adet günüm yarın erken olsa bile silik çıkardı..:çok üzgünüm:
İnan senin haberinle okadar çok mutlu oldumki bilemezsin..

Çok zor çünkü negatif çıktı adet günüm yarın erken olsa bile silik çıkardı..:çok üzgünüm:

canımmm üzme kendinii zaten bu aydan ümitli değildikk olursa süpris ötesi süpris olacakk. yaa bisde haykıralım yaaaaaaaa hamileyis diyeeeeeeeeeeesüprizzzzz

ceylannnnnnnnn deli ediyorsun beniiiiiiiiiiiiiiiiklava:
ya bitanem niye uzuluyorsun az cok tecrube sahibi olduk surda sen 22.gunde mi ne yumurtlamadın mı eeeeeeeeeee nasıl daha adet gununde cıksın a gulum ya o cıkanlar 14. gun falan yumurtlayıpta hamile kalanlar sende suan olsada idrartestinde cıkmazzzzzz lutfen ama ya:teselli:

3 yıl bebek beklemenın ardından ( eşimde ve bende baya bi sorun vardı olmaz bebeginiz dediler doktor dinlenme süresi verdi 3 ay 3. ayda dogal yoldan hamiş kaldım bin şükür darısı tüm isteyenlere )benım sadece adet agrılarım adetıme 1 hafta kala baslardı bu sefer adetıme 2 gun kala basladı vede bıraz halsızlık oldu a.s.

kızlar o zaman kanda çıkan 40 lı değerler günlük mü oluyor.canım dr bana 4+3 dediği zaman sata göre değildi zaten sata denkgelmiyordu.adet bittikten 2 gün sonrasına denkgeliyor.adete göre söyleseydi benim 4+3 değil 5+1 falan olmam gerekirdi.bir ara tvde profesör konuştu.sağlıklı bir kadının bir ayın hergününde hamile kalma olasılığı var.sadece yumurtlama da şansın biraz daha yüksek oluyor.

ve bu arada ıdrar testlerıne güvenmeyın adetımın 2 . gunu bıle negatıf cıktı 2 gun gecıkmede bıle ama ben hamişmişim kanda ögrendım kesın sonucu

belirtilrimi yazmıstım ama tekrar yazayım.söylüyorum kızlar sakın belirti diye takılmayın ben sehir dısındaydım çarşamba döndüm.tekrar hatırlatayım dedim.ondanda olabiliri bendeki değişiklikler.
sık idrara cıkma(herzaman sık cıkarım)
halsizlik yazmıyorum evdeyım zaten tembellik özümde var.
üşütmüş gibi karnımda ve adet olcakmısım gibi kasıklarımda batmalar ağrı.halada adet olacakmısım gibiyim.
alakası varmı bilmiyorum ama dişlerimde hassaslık oldu.diş etlerim ağrıdı.
belirti sayabileceğim 2 seyi yazıyorum şimdi.
belim cok şiddetli ağrıdı 3 gun boyunca
birde ben sigara içerim ama hamileliklerimde tiksinmişimdir.1 haftadır sigara canım cekiyor ama çtiğimde midem bulanıyor.tiksinmeye başladım yanı.

ayy canım benimmm, bize umut vermek için geldin dimii nası sevindimm. ne sorunların vardııı anlatsana biseee. umuda okadar ihtiyacımız varkiii. allah hayırlı evlad nasib etsinn erkek olcak sanırımmm tosun paşa gelecek ne güselll. hadi anlat nolur neler yaşadınnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…