canımmm üzme kendinii zaten bu aydan ümitli değildikk olursa süpris ötesi süpris olacakk. yaa bisde haykıralım yaaaaaaaa hamileyis diyeeeeeeeeeeesüprizzzzz
3 yıl bebek beklemenın ardından ( eşimde ve bende baya bi sorun vardı olmaz bebeginiz dediler doktor dinlenme süresi verdi 3 ay 3. ayda dogal yoldan hamiş kaldım bin şükür darısı tüm isteyenlere )benım sadece adet agrılarım adetıme 1 hafta kala baslardı bu sefer adetıme 2 gun kala basladı vede bıraz halsızlık oldu a.s.
Zuzuu yarama tuz basma ..Sabah ateşime aldandım hemen test yaptım tek çizgi yarın belli olur benneyaptımkibenneyaptımki
belirtilrimi yazmıstım ama tekrar yazayım.söylüyorum kızlar sakın belirti diye takılmayın ben sehir dısındaydım çarşamba döndüm.tekrar hatırlatayım dedim.ondanda olabiliri bendeki değişiklikler.
sık idrara cıkma(herzaman sık cıkarım)
halsizlik yazmıyorum evdeyım zaten tembellik özümde var.
üşütmüş gibi karnımda ve adet olcakmısım gibi kasıklarımda batmalar ağrı.halada adet olacakmısım gibiyim.
alakası varmı bilmiyorum ama dişlerimde hassaslık oldu.diş etlerim ağrıdı.
belirti sayabileceğim 2 seyi yazıyorum şimdi.
belim cok şiddetli ağrıdı 3 gun boyunca
birde ben sigara içerim ama hamileliklerimde tiksinmişimdir.1 haftadır sigara canım cekiyor ama çtiğimde midem bulanıyor.tiksinmeye başladım yanı.
teşekkür gelgit, ama sigarayı bırakacaksın, hiç içmeyeceksin di mi? Bebişin bu kadar çok istiyorsun ama hata yapıp da bir tane dahi içmeyesin....
okudum canım.bence hamilesin.çok güzel bir bayram hediyesi olacak size.
ceylancım bana sanki sen hamilesin gibi geliyor.benim adetimde bayram zamanına denkgelmişti ve kan tahlili yaptırabilmek için bayram tatilinin bitmesini beklemek zorunda kalmıştım.sanki aynı durumu sende yaşayacaksın gibi geliyor.İnşallah yanılmam.
canım valla hangısınden baslasam bende pko vardı prolaktın fazlalıgı vardı bırde sag tarafta yumurta gelişmiyordu eşimde ise ılerı hareket 0 dı sayı azdı yapısal bozukluk vardı varıkosel vardı ( azda olsa) ondada prolaktın fazlalıgı testesteron düşüklügü vardı bu kadar sorun içinde kecı boynuzu pekmezı polen kullandı eşim bırde klomen dıye hap kullandı dınlenmemızın 3. ayında hamiş kalmışım Allahtan ümit kesılmıyor kızlar ben tam 3. yılımda hamiş olacagımı ögrendım hadı bakalım Allahım en kısa zamanda sizlerede versin canlarım a.s.:1hug:ayy canım benimmm, bize umut vermek için geldin dimii nası sevindimm. ne sorunların vardııı anlatsana biseee. umuda okadar ihtiyacımız varkiii. allah hayırlı evlad nasib etsinn erkek olcak sanırımmm tosun paşa gelecek ne güselll. hadi anlat nolur neler yaşadınnn:1hug:
İnşallah yanılmam da çok süper bir bayram olur senin için.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?