En erken hamilelik belirtileri

canımmm üzme kendinii zaten bu aydan ümitli değildikk olursa süpris ötesi süpris olacakk. yaa bisde haykıralım yaaaaaaaa hamileyis diyeeeeeeeeeeesüprizzzzz

Öyle olurdu mucize olurdu belirtilerden çok ateş ölçme beni yanılttı
Düşünsene hepinizin uğuru olurduk çünkü beklenmedik durum ama yinede insan üzülüyor senağlamasenağlama
Gelgitle sevindim yeter :dance:

canım cok sevindim saglıcakla bebeğini kucagına alırsın inşallah Allah ımın takdiri doktorda kimmiş olmaz diyecek kadar hersey kısmet işi

ceylancım umudunu yitirme hemen diyorum ya szlere erken döllenme olmus diye yoksa ilk gun cıkmaz kesinlikle.benim 2 gebeliğimdede cıkmamıstı 4 gun geçikmeden önce skın umudunu yitirmeyın kızlar.

gelgitttttttttt canımmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve burdaki tüm arkadaşların başınaaaaaaaaaa :) çok çok çok sevindimmmm

kızıldeniz tebrik ederim seni.br umut daha cıktı bizlere.herşey allahtan.
kızlar bende 2 ay önce sizin gibi haykırsam diyordum.ağlıyordum hep.ama sakın kızlar herşey stres yuzunden.rahat olun gevseyın.ondan snra herşey yoluna girecek inanın buna.

teşekkür gelgit, ama sigarayı bırakacaksın, hiç içmeyeceksin di mi? Bebişin bu kadar çok istiyorsun ama hata yapıp da bir tane dahi içmeyesin....

son birşey söylüyorum ve ondan sonra gidiyorum.
sebeyza arkadaşımız vardı o sadece bir ayda BİR defa ilişkiye girerek hamile kalmıştı.o da adetinden sonraki gündü.eşi sürekli şehirdışındaydı.şimdi buna yumurtlamada hamile kaldı diyebilir misiniz arkadaşlar.herkes kendini o kadar çok yumurtlamaya odaklıyorki diğer günleri hiç önemsemiyor bile.yumurtlama günüde zaten herşey stresli oluyor bu da hamile kalmayı zorlaştırıyor.en önemli şey istediğin için ilişkiye gireceksin görev gibi olmayacak.ben hiçbirşeyi sallamadığım ayda hamile kaldım.yumurtlama günlerinde bile fazla ilişkiye girmedim.
ben kaçıyorum.kendinize çok iyi bakın görüşürüz.

kızlar simdilik cıkmam lazım burda onceden tanımıs oldugum birinin(gelgit in) hamile olması bir baska sevincli birseymiş buu anladım hepinizi opuyorum inşallah bizde birgun boyle sevincler yasarıza.s.

teşekkür gelgit, ama sigarayı bırakacaksın, hiç içmeyeceksin di mi? Bebişin bu kadar çok istiyorsun ama hata yapıp da bir tane dahi içmeyesin....

yok canım merak etme ben zaten gunde 5 dalı geçmezdim.tiksinme olduğu için 2 gundur tek dal içtim.bundan sonrada içmem.endişelenme yanı.zaten 2 hafta sonra evde bile içilse alırım kokuyu midem bulanır.yani istesemde içemeyeceğim.düşündüğün için sağol.

bu arada kızlar bazılarınız hafta sonu giremiyorsunuz şimdiden bayramınızı kutlarım.
ceylancım sana önceki sayfalarda birşey yazmıştım ama sen görmedin galiba şimdi bulup alıntı yapıcam.hepinizi öpüyorum.

İnşallah yanılmam da çok süper bir bayram olur senin için.:1hug:

ayyy pc başında değildim şimdi geldim gelgit hamileymiiiiiişşşşşşş ben demiştim kesin die çok tbrk ederim gelgitçim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş şimdi sana düşen bi görev var ama hem himşliğin tadını çıkar hemde bize bol bol dua et olurmu canım bu arada ceylan pazar günümü bakıcaksın ((( benim ikinci günümde bitiyor tık yok (((

dualarım tabiki sizle olacak kızlar.teşekkür ederim hepinize tekrardan.şimdiden bayramanızı kutlu olsun hepinizin.ben cıkıyorum.bu akşam kaynanaya gidecektik dunden söz vermiştim malesef.kapatmam gerek yanı.kib bakın kızlar görüşürüz.

canım valla hangısınden baslasam bende pko vardı prolaktın fazlalıgı vardı bırde sag tarafta yumurta gelişmiyordu eşimde ise ılerı hareket 0 dı sayı azdı yapısal bozukluk vardı varıkosel vardı ( azda olsa) ondada prolaktın fazlalıgı testesteron düşüklügü vardı bu kadar sorun içinde kecı boynuzu pekmezı polen kullandı eşim bırde klomen dıye hap kullandı dınlenmemızın 3. ayında hamiş kalmışım Allahtan ümit kesılmıyor kızlar ben tam 3. yılımda hamiş olacagımı ögrendım hadı bakalım Allahım en kısa zamanda sizlerede versin canlarım a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…