En erken hamilelik belirtileri

Kızıldeniz analı babalı büyüt inşallah bende de plokistik var yumurta yapım öyleymiş yani...İlaç vermedi dr.Yok ya Ben bayram dönüşü gideceğim başka dr.a

canımmmm, ne büyük mucize olmuştur senin içinnnnnnnn sıkı sıkı tutun yavruna doya doya yaşa hamileliğinii. bize de dua et nolurrr:1hug:

Masustandan haber varmı çok merak ettim ..Umarım iyidir..Ne zor anne olabilmek..

slm kızlar bşimdiden herkese iyi bayramlar bayram dönüşü mutlu haberler alırız inşallah:Saruboceq: a.a. a.s.

kıslarrr bende bayramınızı kutlıyım şimdidenn belki yarın giremeyenler olurrr.

nice nice sağlıklı sıhhatli bayramlara inşallah, rabbim bu bayramda hepimize hayırlar nasib etsinn dileklerimizi kabul etsinn. bayramdaki tüm çalışmalarımız hamilelikle sonuçlansınn. huzurlu mutlu dinlenmiş bir bayram geçirelim inşallahhh. küçüklerin ellerinden büyüklerin göslerinden öperimm. bayram dönüşü bol hamileli haberlerimiz gelir inşallah canlarım benimmmmŞeniz a.s.a.s.

Canlarım Hepinizin Kurban Bayramını Kutlar Mutlu Haberlerle Dönmeniz Dileğiyle..

kıslarrr hamile olduğunu öğrenen olursa bayramda mutlaka bi şekilde girip haber verinnn, çok merak ediyosssssssssss

Meleklerim hepinizin bayramını kutlarım. şimdi çıkıyorum ben bayrmdan sonra goruşuruz kızlar. Bakalım eşim bayramda çalışıyor pc yi yanında götürüyor işe, bayramda götürmezse artık bende evden bağlanır bol bol çene yaparız he :) sizleri seviyorum . Bol bol çalışmalı bayramlar diliyorum eheueh

Canım Patricia İnşallah çene çalarız Öpüyorum seni..Bizde seni seviyoruz..

slm kızlar size bişi sorcam adet günüme daha 2 hafta var ama bugün belim ve karnım ağrımaya başladı sizce neden lütfen cevap bekliyorum

kızlar merhaba bende adet olmam gerekiyor bugün ama halen olmadım gebelik testi yaptım bugün tek cizgi cıktı gögüslerim 1 hafta önceden agrımaya baslardı ama şimdi yok sadece bugün hafif agrı var bide 4 gün önce sol kasıgıma bıcak saplanır gibi agrıyodu adet sancılarım yok acaba hamilemiyim yaa bu olmassa asılamaya hazırlanıcam napim

jasmincimmmmmmmmmmmmm iyiyim sen nasılsın..
eslemim ne desek şuanda belli olmaz inşallah hamişsindir.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…