kızlar merhaba bende adet olmam gerekiyor bugün ama halen olmadım gebelik testi yaptım bugün tek cizgi cıktı gögüslerim 1 hafta önceden agrımaya baslardı ama şimdi yok sadece bugün hafif agrı var bide 4 gün önce sol kasıgıma bıcak saplanır gibi agrıyodu adet sancılarım yok acaba hamilemiyim yaa bu olmassa asılamaya hazırlanıcam napim
kıslarrr bende bayramınızı kutlıyım şimdidenn belki yarın giremeyenler olurrr.
nice nice sağlıklı sıhhatli bayramlara inşallah, rabbim bu bayramda hepimize hayırlar nasib etsinn dileklerimizi kabul etsinn. bayramdaki tüm çalışmalarımız hamilelikle sonuçlansınn. huzurlu mutlu dinlenmiş bir bayram geçirelim inşallahhh. küçüklerin ellerinden büyüklerin göslerinden öperimm. bayram dönüşü bol hamileli haberlerimiz gelir inşallah canlarım benimmmmŞeniz a.s.a.s.
kızlar merhaba bende adet olmam gerekiyor bugün ama halen olmadım gebelik testi yaptım bugün tek cizgi cıktı gögüslerim 1 hafta önceden agrımaya baslardı ama şimdi yok sadece bugün hafif agrı var bide 4 gün önce sol kasıgıma bıcak saplanır gibi agrıyodu adet sancılarım yok acaba hamilemiyim yaa bu olmassa asılamaya hazırlanıcam napim
kızlaaaaaaaaaaaaaaar mrb ben geldim doktora gittim bu akşam 14.günümdü çok mutluyum yumurtalarım büyümüş 3 adet yumurta varmış biri ufakmış diğeri 16mm diğeride 22mm olmuş doktor çok iyi dedi benim normalde 14.gün en fazla 13mm falan oluyodu bu ay klomenin dozajını arttırdık sabah 1,5 akşam 1,5 içtim ve yumurtalar süper olmuş 15. gün 17.gün ilişki önerdi ondan sonrada gün aşırı devam dedi inş allahım bu ay nasip eder
kızlaaaaaaaaaaaaaaar mrb ben geldim doktora gittim bu akşam 14.günümdü çok mutluyum yumurtalarım büyümüş 3 adet yumurta varmış biri ufakmış diğeri 16mm diğeride 22mm olmuş doktor çok iyi dedi benim normalde 14.gün en fazla 13mm falan oluyodu bu ay klomenin dozajını arttırdık sabah 1,5 akşam 1,5 içtim ve yumurtalar süper olmuş 15. gün 17.gün ilişki önerdi ondan sonrada gün aşırı devam dedi inş allahım bu ay nasip eder
kızlar ordamısınız adet olamadım çatlıycam yaa hani menapoza girenleri ateş basarya aynı öyle oldum bu akşam ikinci günü gecikmenin off içim sıkılıyo geriliyorum kızlar yaa
kızlar bu kan tahlilini her sağlık ocağı yapıyo mu? ne diyorsunuz yaptırırken? bide hani hamile olduğunu belirten değerin ka. olması gerek??
benim adetime az kaldı 8 inde olmam gerek??
acaba yarın bi kan tahlili yaptırsam mı diyorum..
cevap yazarsanız ok sevinirim..)
kızlar bu kan tahlilini her sağlık ocağı yapıyo mu? ne diyorsunuz yaptırırken? bide hani hamile olduğunu belirten değerin ka. olması gerek??
benim adetime az kaldı 8 inde olmam gerek??
acaba yarın bi kan tahlili yaptırsam mı diyorum..
cevap yazarsanız ok sevinirim..)
merhaba derya aynı sorunu bende yaşıyom benimde adetim 4 gün geçti test yaptım çıkmadı sıkıntıdan patlayacam inşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?