En erken hamilelik belirtileri

Kan testi yaptır..İnşallah adet belirtileri de olabilir adetlerin düzenli miydi..:1hug:

gelgit hamileeeeeeeeee :CüvCüv::CüvCüv:
valla çooooooooook sevindim bekle geliyorum beşik kerticez :teytey::teytey::teytey:

:roflol:kaydirigubbakcemile3 ndkcim küçüklerin ellerinden buyuklerin gozlerinden opuyorsun heee o da guzelmiş:roflol:lülülülülülü

kızlar ordamısınız adet olamadım çatlıycam yaa hani menapoza girenleri ateş basarya aynı öyle oldum bu akşam ikinci günü gecikmenin off içim sıkılıyo geriliyorum kızlar yaa

akrepçim aynı belirtileri bende yaşadım napıcağımı bilmiyorum yaa adet gelse bari sıkıntı gidicek offf kızlar deliricem çok canım sıkıldı yüzümü bi görseniz ateş bastı resmen

kızlaaaaaaaaaaaaaaar mrb ben geldim doktora gittim bu akşam 14.günümdü çok mutluyum yumurtalarım büyümüş 3 adet yumurta varmış biri ufakmış diğeri 16mm diğeride 22mm olmuş doktor çok iyi dedi benim normalde 14.gün en fazla 13mm falan oluyodu bu ay klomenin dozajını arttırdık sabah 1,5 akşam 1,5 içtim ve yumurtalar süper olmuş 15. gün 17.gün ilişki önerdi ondan sonrada gün aşırı devam dedi inş allahım bu ay nasip eder

inş canım inş sende bidahaki aya hamişiiiimmm die çığlıklar atarsın :)))) çok sevindim senin adına

mavişcim cok sevindim canım inşallah bu ay tutar sen bu birkac gun en az 15 dk falan kalkma canım garantili olsun hakkımızda hayırlısıa.s.

kızlar bu kan tahlilini her sağlık ocağı yapıyo mu? ne diyorsunuz yaptırırken? bide hani hamile olduğunu belirten değerin ka. olması gerek??
benim adetime az kaldı 8 inde olmam gerek??
acaba yarın bi kan tahlili yaptırsam mı diyorum..
cevap yazarsanız ok sevinirim..)

kızlar ordamısınız adet olamadım çatlıycam yaa hani menapoza girenleri ateş basarya aynı öyle oldum bu akşam ikinci günü gecikmenin off içim sıkılıyo geriliyorum kızlar yaa

merhaba derya aynı sorunu bende yaşıyom benimde adetim 4 gün geçti test yaptım çıkmadı sıkıntıdan patlayacam inşallah hamileyizdir

çok teşekkür ederim kızlar hepinize dualarınız kabul oldu bak yumurtalar büyüdü

bide bu arada gelgitçiğimi unutmayayım canım gelgitçiğim tebrik ederim allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inş

çok mu sordum ben kimse tınlamadı benisenağlama

valla canım ben o değerin kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama adetinede az kalmış bence bekle biraz daha a.s.

merhaba derya aynı sorunu bende yaşıyom benimde adetim 4 gün geçti test yaptım çıkmadı sıkıntıdan patlayacam inşallah hamileyizdir

canım senin ne gibi belirtilerin var ((( napıcaz biz yaa bu akşam uykum yok hiç kafaya taktım iyice regl olsam bari düşünmiycem test yaptım canım bende ama bendede çıkmadı ikinci günüm bugün

tamam cnm saolasın.. bide bugün göğüs uçlarımın etrafında halka olarak siyahlık var..???
ay ne bileyim ben en iyisi bayramı bekliyim.. bakalım gelecek mi kırmızılar.. Allah haepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…