En erken hamilelik belirtileri

canım her saglık ocagı yapmıyor onu sorgulaman lazım yaptırmak istersen kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorsun ve degerin 5ten yukarı olması gerekiyor

Benimde adetim 8 inde tedavi gördüm bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız ben meraktan çatlıcam valla hamile kaldım mı die ama testte yaptırmak istemiyorum sonuş negatif olur die

senağlamasenağlamasenağlamaarkadaşlar az önce idrar testi yaptım ..malesef tek çizgi..bu ayda gelmedi bebeğim...çok mutsuzum ,moralim çok bozukk...sanki dünyanın sonu geldi gibi....Allah çabucak ve hayırlısıyla versin mucizleremizi...

Benimde adetim 8 inde tedavi gördüm bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız ben meraktan çatlıcam valla hamile kaldım mı die ama testte yaptırmak istemiyorum sonuş negatif olur die

canım sen bu merakla bebiş varsa bile zarar veriyosun:mymeka: sakin ol relax ol bekle adetin geçsin a.s.

canım adetin geçmişmiydi

Canım kaç gün geçmişti günün?Belki daha erkendir yumurtlaman geç olmuş olabilir

9 gün geçmişti olsa çıkmaz mıydı...kızlar çok moralim bozuldu..2,5 senedir evliyim.1,5 yılı vajinismusla geçti..üstelik pcoluyum..offff offff

yok düzenli değildi ama belirtiler farklı diye ümitlendim bende ama boşunaymış...bebeğim olsun istiyorum..hemde çookkkk...arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var...pco için bayramdan sonra dr.a gidcem..taa en baştan başlıcam ,hoş bir yere gelememiştim ama işini bilmeyen bir dr.yüzünden neyseki geç olmadan kurtuldum elinden....arkadaşlar lüten destek olun bana yardımcı olun senağlama:Saruboceq:

lacivertbeyaz canım üzülme bende pcoluyum ilaç kulanıyorum bende bebek istiyoruum allah hepimize nasip edecek canım pco olup çook hamiş kalan var canım

arkadaşlar uyuyamadım ben yaa karnım çok gergin daha doğrusu karnımda acayip bi kasılma var aradada saplıyo bıçak gibi

slm eslemim ya on gündür aşırı gaz çekiyorum hatta karnım güldür güldür gidiyo bide ben hiç kabız olmazdım hatta adetime bikaç gün kala ishal olurdum ben hep adetimi ishalden anlardım ama 10 gündür kabızım ve kasıklarımda 10 gündür acayip kasılmalar ve iğne batmaları hissediyorum adet günüm iki gün geçti ama normalde geçer zaten 5 , 6 gün bile geçtiği olur o yüzden bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı bilmiyorum yaa uyuyamıyorumda kendimi dinlemekten ama umutlanmakta istemiyorum ((

canım bence bi kan testi yaptır bu sorulardan kurtul zaten idrar testi adetten 1 hafta sonra doğru çıkıyormuş en azından ben internette öyle okudum.ne kadardır bebek istiosun

daha 3 ay oldu oğluma kardeş istiyoruz hayırlısıyla olursa tabi bugün heryer tatile girdi sanırım (((( bayram dolayısıyla bu arada tüm arkadaşların bayramını kutluyorum

lacivertbeyaz canım üzülme bende pcoluyum ilaç kulanıyorum bende bebek istiyoruum allah hepimize nasip edecek canım pco olup çook hamiş kalan var canım

inşallah canım inşallah bizde birgün mis kokulu meleklerimizi alcaz kucağımaza...canım sen nasıl bir tedavi yolu izliyosun..kafam çok karışık..15inde dr.randevu aldım..yeni bir doktordan..bütün tahlilleri filan baştan yaptırcam...kafam,duygularım çok akarışık

canım bende yumurtlama sorunu var klomen tedavisi görüyorum ayrıca adet düzenleyici cyclo adında bi ilaç içiyorum
yumurta takibi yapılıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…