En erken hamilelik belirtileri

maviş okudum canımm çok sevindimmm, çatlıyodu senin yumurtalar kendiliğinden dimiiiiiiiii. ayy ne güselll, bu ay hamişsin inşallahhhh başka sorunun yok çünküüüüü ayy çok sevindimmm. keşke bende senin gibi rahat olabilsemmm. kimse yokmu kıslarrr???

ben burdayım canım bugün fazla giremem heralde malum bayram temizliği felan yapıcam evet canım bende çok sevindim inş.bu ay hepimiziçin hayırlı olur benim yumurtalar hiç bügüne kadar bu kadar büyümemişti şimdi şansın dahada arttı dedi doktor

canım benimm, geliyo bebişlerrrrkaydirigubbakcemile3 ayyy hadi bakalımm inşallah olacakkk. bugün çalışcaksınız bide pazar günü mü çalışcaksınıss? :1hug:

evet canım benimkiler kendiliğinden çatlıyo fakat ilk defa bu kadar büyüdü doktor bu ay bakalım bi kendi çatlasınlar dedi olmazsa bi dahaki aya yaparız çatlatma iğnesi diyor sonuçta hepsi hormon içeren işeyler dedi şimdi kendi çatlarken boşuna iğne vermiyeyim dedi tabi iğnenin ters tepme gibi durumuda var daha fazla büyütüp kist yapabiliyormuş.ndkcım sende kafana takma hiçbişeyi rahat ol belkide senin meleğin göbişindedir şimdi sen şimdi ne zaman gitcen doktora

evet bugün 15.gün çalışcaz bide 17.gün çalışın dedi yani pazartesi ondan sonrada gün aşırı devam en küçük olan yumurtada büyüyebilir o yüzden devam dedi

ben bayramdan sonraki cuma sabahı gideceğim canımm. bakalım ne olacak yaaa. benimkilerden bitanesi kendiliğinden atılmış ya onu kaçırdık galiba. diğeride önceki gibi olgun değildi yinede çatlatma iğnesi yapıldı. dün geceki çalışmamı tam bir kabustuuuu. bitürlü motive olamadıkkkkk. soraki oldu bişilerrr stres yaptık olursa olursa diyee.

sen iştesin dimi ben tatile çıktım bugün belki pek giren olmaz kızlar gelirdi bu saate kadar yoksa

kendiliğinden atılmışta olsa eğer o günlerde çalıştıysanız tutma ihtimali yüksek kaydirigubbakcemile5
18mm civarıysa eğer yumurtan iiimiş diyolar en fazlada 25mm diyolar zaten 18 den küçük olsaydı doktorun çatlatma iğnesi vermezdi büyütme iğnesine devam derdi bence büyümüşki çatlatma iğnesi verdi sana.ya kızım takmayın bu kadar klava:siz çalışma yaparken ha oldu ha olacak diye düşünürseniz bu iş olmaz:mymeka: gerçi sana söylüyomda bakalım bu akşam ben ne halt edicem kesin bende takarımkafamçokkarıştı

evet işteyimm
sende işine bak canımm, pek gelen olmaz evettt. bu saatte niye kalktın yaww yat uyuuu :)

ya valla sormaaa, stres olduk tutulduk kaldık ikimizde çocuk olcak diyee. sonunda oldu ama çok zor olduuu sen eşine çaktırma söyleme bugün kesin olması lasım falan diye bizim gibi zorlanmayın.kaydirigubbakcemile3

akşam bende yumurtalarımın büyüdüğünü duyunca o heyecanla kocişi aradım sana süper bi haberim var dedim adamda sanmışki hamileyim nerdeeeee dedim ben yumurtalar büyüdü diye seviniyom benim hiç bu kadar büyümedi 14.gün bile gittiğimde 13mm yada 14mm felan oluyodu en fazla büyümedende atılıyodu yumurtalar ama şimdi büyümüşler yani şansım var umarım yeni yıla hamiş olarak giricez hepimiz ben çok umutluyum birde tabi doktor şunuda ekledi çok fazla kaptırma kendini dedi 5 tane olgun yumurtası olup hamişliği tutmayanlarda var ama 1 tane yumurtası olup tutanlarda var dedi zaten 1 yumurta ve 1 sperm olması yeterli diyo allahım inş.nasip eder iyikide ilacın yanında kür falan uygulamamışım yoksa yumurtalar çok büyüyüp kist olurdu

günaydııın kk nın en güzel hanımlarıı hihoyyyt
Nasılsınız ??
Ben bu gün doktora gidiyorum....Yumurta takibi için..Sat : 21/11 olmasına rağmen hala yumurtlayamadım :çok üzgünüm: neden olduğunu bilmiyorum..Bir danışayım bakalım ne var ne yok..
Neler yapıyor doktor yumurta takibinde ? Bana bir anlatırmısınız ?
Alttan muayene yapıyormu ??

evet canım alttan muyne ediyor yumurtaların büyümüşmü diye bakıyor senin bugün 16.günün sanırım bugün yarın çatlaması lazım bence. kızlar ben kaçıyorum işlerime bakayım öğleden sonra fırsatım olursa uğrarım

günaydın canımmmm

alttan muayene edecek sadece ilaç ya da iğne yazar durumunu söyler gün aşırı ya da belli bir zamanda da tekrar çağırır muayeneye ama belki ilk gideceksen kan testi yapılır sana hormon testleri yani. inşallah bişey çıkmaz korkma çok rahat işlemler yumurta takibi.:1hug:

görüşürüs mavişşş, belki geldiğinde ben olmamm 11 gibi çıkcamm öpüyorummjm

Merhaba Arkadaşlar,
Size çok önemli birşey sormak istiyorum
Adetime 7 gün olduğu halde, kasıklarımda çok ağrım olduğu için eczaneden 2 farklı test alıp yaptım.
Birinde 2 çizgi çıktığı halde, diğerinde çıkmadı.
Bu testlerin bu kadar erken sonuç vermesi normal midir?
Hangisine inanacağımı şaşırdım.Kafam karıştı.Bayrama güzel haberlerle girmek istiyorum.
Lütfen bişey diyin:1shok:

günaydın yawrular...ladytempo bukadar erken sonuç alıncağını pek sanmıyorum canım..sen pek ümitlenme sonra üzülmiyesin..gününü bekle geçerse kan testi yap,en net sonucu alırsın...umarım gönlüne göre olur..

ayy canım benimm inşallah hamilesindirrrrrrrr, bitane daha test yapma şansın yokmuu? ya da bayramın geçmesini bekleyemezmisinn. birinde net 2 çizgi mi çıktııı? ilk yaptığın mı 2 çizgiydii. erken döllenme olduysa erken çıkar. ama biliyosun idrar testlerine pek güven olmuyoo bi kan testi yaptırsan için rahatlarr. belki de yumurtlama dönemindesindir oyüzden ağrıyodur kasıkların.

günaydın jasmincinn, zuzuuuu...

iyiz nasıl olalımmm geldik çalışıyorusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…