En erken hamilelik belirtileri

canımm saol içimi rahatlattın :))
Ben gidip geldim ama doktor yokmuş...bayramdan sonra ki cuma gününe kaldı maleseff
((

günaydın kızlarrr:) yeni hamileler varmış.hayırlı uğurlu olsunnn.darısı başımıza inşallah.ben de bu sat ımı bekliorum inşallah gelmez malum sebepten dolayı :=.=.==:0:=::)))))))

günaydın jasmincinn, zuzuuuu...

iyiz nasıl olalımmm geldik çalışıyorusss

işten ayrılmış olmasaydım ben de çalışıodum şimcik...kaydirigubbakcemile2ooh iikide ayrılmışımm..:lepi:waliz hazırlıyorum ben de...yrn sabah yolculuk warrrgamyoncuiremsu

günaydın kızlar bugün üçüncü günüm oldu geçeli hala regl olmadım akşam diş etlerim şişti belkide gelgitten etkilenmişimdir çünkü o dişlerimde hissettim dedi kabızlığım hala devam ediyor akşamdan beri dudaklarım fosur fosur kabardı benim ya kızlar bayrama kadar öğrenemiycem galiba ((((eğer varsa tabi

test yaptınmı deryacım sen

canım ben de okuyup ertesi gün yaşıorum belirtilerini.sen de neler var belirti başka.benim de kasık ağrılarım var.ve ürpetme oluo.birden tüm tüylerim kalkıo.geceleri derim çok sıcak olduğu halde üşüorum.eşim bile soba dior bana ama bana üşüme gelior.bir de kasık bölgemde sanki kas mı damar mı anlamadım çekilio gibi oluor.bunlar şimdilik.bekliorum ben de
2 haftadır göğüslerim taş gibi ama çok ağrı yok.şiş ve katı.

canım benim yaa dur yaşadığım belirtileri uzun uzun yazayım

zuzucum dün test yaptım çıkmadı iki gün geçmişti dün ama bazen gecikmeli gelebiliyo benim adetim hatta 5 , 6 gün bile geçtiği oluyor

ececim on gündür kasık ağrısı çekiyorum bu arada bikaç gün kasıklarımdan bacaklarıma kadar kasılma hissettim ben hiç kabız olmam ama 10 gündür kabızım bulantı hiç yok yanlız göğüslerim harita gibi resmen masmavi damarlar heryerinde birazda uçlarının rengi koyulaştı aralardada kırmızı küçük küçük çizgiler var ama göğüs ağrım hiç yok hafif karıncalanma arada oluyo bide üzerine yatınca acıyolar sadece ben adet olucağımı sadece ishalimden anlardım bir gün kala mutlaka ishal olurdum heh tmm geliyo derdim ertesi günü adet olurdum ama hala kabızım ( akşam karnım inanılmaz derecede gerildi çatlıycak gibi oldum dk başı tuvalete gittim adet mi oldum die ama hala yok ve vajinam yumuşamış inanamazsınız hamur gibi olmuş
bide canım şu var arkadaşın birinin babaannesi demişki adetine yakın döl yatağını kontrol et adet olacağın zaman döl yatağı aşağıya düşer eğer hamileysen yukarı çıkar bende geçen ay kontrol etmiştim elime geliyodu resmen çok aşağıdaydı ve adet oldum bu ayda kontrol ediyorum ama her geçen gün yukarıya çıkıyo hatta sabahları tamamen yok oluyor bende anlamadım canım yaa beklemekte çok zor üşümem hiç olmadı birde biri daha yazmıştı bu forumda yere uzanın ve yumurtalıklarınıza elinizi koyun eğer nabız gibi atıyorlarsa hamile değilsiniz atmıyorlarsa hamilesiniz die bunuda denedim ben hiç atmıyolar akşam yine karnımı kontrol edeyim dedim yumurtalıklarımda değil tam ikisinin ortasında birtane damar gibi atıyor ama düzenli damar atışı gibi değil arada bir sanki orda bişey varmış gibi atıyor şimdilik aklıma başka bişi gelmiyo ama geldikçe yazarım kafam çok karışık inş hamileyizdir canım yaa ama ben kurban bayramına kadar öğrenmek istiyodum ((( herkes sorucak şimdi bayramda varmı yokmu die (((((( bişey diyemiycem ne var ne yok ((((

belirtilerin hepsi hamilelik belirtisi ama yani psikolojik diorlar ya bu kadar da olur mu ki.sen kaç gün de bir regli oluosun.düzenli mi

baya geçmiş senin.idrar testi yapmıştın demi negatifti.kana daha baktırmadın. kaç aydır deniorsun

daha önce yazmıştım aa tekrar yazaım bak bi arkadaşım yumurta kontrolündeydi.doktor ona hemen yapmaya başla çatladı çatlıcak demişti.o da denemelerde bulunmuş.regli zamanı reglisi gelmemişti test yapmıştı negatifti.bu ay da olmadı dedi ama regli olamadı.sonra doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi.doktorun dediği tarihten 1 hafta sonra yumurtlamış ve şans eseri o dönem birlikte olmuşlar.takvim yönteminle korunanların korunduğu dönem yani.geç yumurtladığı için idrarda hormonlar daha az yükseldiğinden çıkmamış.belki de daha yerleşiodu bebek rahme.şimdi 5 aylık hamile.o zaman konuşuoduk regli zamanıydı olamıodu.olucam göğüslerim ağrıo filan diodu.

kana baktırmadım canım yaa normalde 35 bazen 36 çok nadir 37 günde bir olduğum için aslında doktora gitmeyi düşünüyodum ama bekarkende düzensizdi evlendiğimde bir buçuk ayda bir adet oluyodum ama ikinci ay hamile kaldım doktor baktı dediki çok temiz yumurtalıkların bu ayda hamile değilsem gitmeyi düşünüyorum aslında dün doktora gitmeyi düşündüm ama eşimin işleri yoğun olduğu için test alıp yaptım bilmiyorum ki canım yaa insan gerçekten bunalıma giriyo belirsizlikten şu an beklemekten başka çare yok anlaşılan varsa bebiş çok nazlı olucak baksana şimdiden böyle naz :)))))))

deryacım iişallah bayram dönüşü burdan güzel hbrlerini alırım..

kızlaaarrr...ben kaçıyorum..taa bayram sonuna kadar da olmam..hepinize hayırlı bayramlarr...çok öpücükkkk

canım benim de bi kürtajım var kullandığım ilaçlaçlardan dolayı.doğum kontrol hapı ve penisilin kullanırken kalmışım.ve bebek sakat olacağı için aldılar.o zamanda belirtilerim 2. haftada başlamıştı ki o zaman aklımda bile deildi bebek jasmin kullanıordum. 2. haftada göğüslerim karnım ağrıordu.sağ kasığımdaki damarlar belirginleşmişti.ve aşırı mutluydum.güneşin doğuşuna doğaya bakıp bakıp ağlıordum.hehehe. sonra reglime 1 hafta kala midem bozulmaya başlamıştı ve soda limon içip duruordum ve test yaptım.positifi görünce şok oldum.yani milli piyango çıkma şansın ne kadarsa benim de hamile kalma şansım o kadardı.şimdi ise gene aynı belirtiler var ancak o kadar mutlu deilim midem de yanmıo.hormoneldi onlar şu an yoksa deilimdir die düşünüorum ama göğüslerim aynı o zaman ki gibi.karın ağrım ve kasık ağrım var. ancak şimdi denesekte olmuo.bu ay farklı birşey denedim.tutarsa inşallah düşüncem doğru demektir.bakalım az kaldı.benim reglime 4 gün var.2 haftadır bu belirtilerim var.:)

ececim aklıma bişey daha geldi 10 gündür çok fazla gaz problemi yaşıyorum bi gece ölüyorum die birden fırladım eşime dedim ölüyorum ben boğazıma acı bir sıvı geldi köpürdü sanki çok korktum biraz oturdum geçti arada midem yanıyo ama az

benim o zaman ki gebelik belirtilerim o kadar erken çıktı ki bu ay kafama dank etti.erken yumurtlama fikri. ve kendimi kontrol ettim.27 günde bir düzenli regli olan biriyim saatini bile bilirim :) bu ay regli bitiminden sonraki tüm hafta denedik çünkü akıntım ve yumurtlama belirtilerim hemen başladı.tembel bi çiftiz o zamandan beri deneme yok :).o zaman olduysa oldu.yumurtlama hesabına göre olan günümde ne akıntım vardı ne de yumurtlama belirtisi.o günler de pas geçti
deneme yapıorum deney kıvamında olursa duyurucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…