En erken hamilelik belirtileri

merhaba canım hayırlı uğurlu olsunnnn :) şanslı ve bahtı açık olsun bebeğin. deryacım benim de öleydi.soda limon içip duruodum o rahatlatıodu.midemdeki gazı ( ki eşim dalga geçer ben asla geğiremem oturur beklerim gaz geçsin die) o dönem ağzımdan havalar kaçıodu.soda ve içimdeki asitten dolayı

ececim mutlu olunuyomu gerçekten ya bana geçen gün bişey oldu kendi kendime bile tuhaf karşıladım durup dururken birden kalktım oynamaya başladım içim kıpır kıpır oldu hiçbi anlam veremedim hani çocukken bişeye çok sevinirsin ya kuş gibi aynen bi çocuk kalbi duygusu gibiydi anlam veremedim

ece bide şu var bi arkadaşım bana dediki yumurtlama takibine kanma ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz devamlı çalış :))))))) bizde çalıştık biraz bakalım nolucak :))))))

canım benim yaa bu sabah güneş farklı doğdu senin üstüne ne güzel artık sabahı iki kişi karşılıyosunuz bebişine çok iyi bak tmm mı canım yaaaaaa senin adına çok çok sevindim ben :)))

darısı başımıza inşallah.allah nazarlardan korusun bebeişin sağlıkla doğsun bu sırada bis de ona arkadaş yapalım heheehe..bizim için dua et.kaç gündür biliorsun canım yeni demi daha

derya valla ben çok çok mutlu ve duygusaldım.yazın hamileydim ve ciddi anlamda mutluluktan gözlerim doluordu ve hamile olduğumu bilmiodum. her şeye herşeye yani güsel olan her şeye ağlıordum.çok deişik bi mutluluk.devamlı yüzüm gülüordu.inşallah hamileyizdir.çok mutlu olun arkadaşlar.
bebek yapmaya yaşıt bi arkadaşım menapoza girince karar verdim. yarın ne olacağı belli olmaz die.allah korusun.inşallah deryacım hamilesindir.

devamlı çalışmak istiorum ben de ama bu ay deneme yapim dedim.zaten eşim de hep yorgun gelior.kendimi böle kandıraım bari. ya kan testi yaptırsana dicem testlere gıcık oluorum negatifi görünce o yüzden yapma daha hehehehe. direk doktora git.

güzel dileklerin için tşk ederim çok ececim inş ben hepimiz için dua ediyorum inanın burda umutla bekleyenleri okudukça allahım kimseleri evlat sevgisi tatmaktan mahrum etme diyorum kızlar bu arada azcık kalkayım ev işlerine malum yarın arife :)))) arada bakarım azcık oyalanırım belki

ececim aslında ben ilk olarak sadece kendim öğrenmek istiyorum nedense başkası söylemesin bana ben öğreniyim o yüzden sabrediyorum ama bu idrar testide hemen sonuç vermiyo işte (((( ya tıp ilerliyo artık bunun hemen belli olanını bulamadılarmı daha eczane kalmadı test almadığım parasında değilim utanıyorum almaya :))))))

tamam canım ben de gidip alışveriş yapaım nette oturmaktan aç kalıcaz :) 2 saate gelirim burdaysanız görüşürüz.şimdiden ii bayramlar görüşemezsek kendinize ii bakın.

senağlamagünaydın arkadaşlar..benimmde dün itibarıyle bu ayki hevesi suya düştü..artık önümüzdeki ay Allah yüzümüze bakar inş...15inden sonra dr.a gidicem sanırım aşılama olucam...dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...

üzüldüm çok lacivertyazcım ama umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim ben şuna inanıyorumki mutlaka bigün gelicek bebişlerimiz nazlı onlar nazlı bekletmeyi seviyolar :))))))))

kızlar merhaba. iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha iki haftalık. yaşadığım belirtileri paylaşmak istiyorum
- genital bölgem karardı ( ağda yaparken farekettim geçen hafta )
- içime doğdu içim kıpır kıpırdı
- dudaklarım kurudu çok su içiyordum o nedenle de idrara çok çıkıyordum
-ağzımdan asitsi su geliyordu
-gece çok üşüyordum
-göğsüm şişti ama adet belirtilerindeki gibi
-herşeye ağlıyordum
-karnımda snki birşeyler oluyordu bunu hissediyordum
-adetim iki gün gecikti
sağ kasığımda batmalar vardı hala var
ben çok erken öğrendim hamile olduğumu doktorlar bile şaşırdı. ben 24 günd ebir adet oluyordum. evde idrar testi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı testte grünmesi bile mucize dedi doktor. bu ay hamile kalmak için bayağı uğraşmıştım. akıntım çok oluyordu ekim ayında doktora gittim fitil verid bana 1 hafta kullandım kasımda hamile kaldım akıntım azalmıştı.meyan kökü var onu kaynatıp eşim ve ben içiyordum sabahlarıd akeçiboynuzu yiyordum. iki günde yada üç günd ebir ilşki yaşıyordum takmamaya çalıştım bebek olayını. her ilişkiden sonra ellerimi belimden tutup kalçamı ayaklarımı yukarı kaldırıyordum 5 dakika öyle bekliyordum ilşkiden hemen sonra duş almıyordum bira zbekliyordum pek genital bölgeye su vurmuyordum. bunları denedim ben faydasını gördüm bebek istiyen tüm arkadaşlara tavsiye ederim umudunuzu kaybetmeyin

ayy sabinevcim kurban bayramının ikinci hamişi tbrk ederim canım yaa çok sevindim ay böyle hamiş haberleri alınca çok mutlu oluyorum büyük allahım isteyen herkeslere nasip et yarabbim amin

SABİNEV cok tebrik ederim Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Allah ım en kısa zamanda bu guzel duyguyu bize de tattırsın inşallah

yine hamiş çıktı aralık ayı bereketiylemı gelecek ne?hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.

ya kızlar bende adet olmadım halen normalde 2 . günüm dü allahım nolur sevincimi kursagımda koyma heycanla bekliyorum bende buay adet olmayı bekliyordum asılamadan randevü almıstım ama daha olmadım cok heycanlıyım

inşallah canım hamilesindir.böle duydukça umutlanıoruz. ben de tiriplere girdim hehehe marketten geldim de ağır taşımaım bari varsa da düşmesin die oynuorum kendi kendime. senin adetin geçmiş idrar testi yapsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…