bu belirtilerin hepsi bendede oldu ama bugun benim adetim oldu cok uz gunum kizlar benimadetim 9 aralikda gelmesi gerekiyodu 4 gun once geldi ve baya koyu kirmizi oldu kanamam sizce dusuk olabilirmi cok uzgunummmmmmmmmmkızlar merhaba. iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha iki haftalık. yaşadığım belirtileri paylaşmak istiyorum
- genital bölgem karardı ( ağda yaparken farekettim geçen hafta )
- içime doğdu içim kıpır kıpırdı
- dudaklarım kurudu çok su içiyordum o nedenle de idrara çok çıkıyordum
-ağzımdan asitsi su geliyordu
-gece çok üşüyordum
-göğsüm şişti ama adet belirtilerindeki gibi
-herşeye ağlıyordum
-karnımda snki birşeyler oluyordu bunu hissediyordum
-adetim iki gün gecikti
sağ kasığımda batmalar vardı hala var
ben çok erken öğrendim hamile olduğumu doktorlar bile şaşırdı. ben 24 günd ebir adet oluyordum. evde idrar testi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı testte grünmesi bile mucize dedi doktor. bu ay hamile kalmak için bayağı uğraşmıştım. akıntım çok oluyordu ekim ayında doktora gittim fitil verid bana 1 hafta kullandım kasımda hamile kaldım akıntım azalmıştı.meyan kökü var onu kaynatıp eşim ve ben içiyordum sabahlarıd akeçiboynuzu yiyordum. iki günde yada üç günd ebir ilşki yaşıyordum takmamaya çalıştım bebek olayını. her ilişkiden sonra ellerimi belimden tutup kalçamı ayaklarımı yukarı kaldırıyordum 5 dakika öyle bekliyordum ilşkiden hemen sonra duş almıyordum bira zbekliyordum pek genital bölgeye su vurmuyordum. bunları denedim ben faydasını gördüm bebek istiyen tüm arkadaşlara tavsiye ederim umudunuzu kaybetmeyin
ya kızlar bende adet olmadım halen normalde 2 . günüm dü allahım nolur sevincimi kursagımda koyma heycanla bekliyorum bende buay adet olmayı bekliyordum asılamadan randevü almıstım ama daha olmadım cok heycanlıyım
hep düzenli miydi reglin
ve birde bulanti ve istahsizlik vardi bu ay kesi hamileyim diyordum ama niye boyle oldu bilemiyorum
zeytincim ben 1 bucuk yıllık evliyim ve vejinusmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?