En erken hamilelik belirtileri

bu belirtilerin hepsi bendede oldu ama bugun benim adetim oldu cok uz gunum kizlar benimadetim 9 aralikda gelmesi gerekiyodu 4 gun once geldi ve baya koyu kirmizi oldu kanamam sizce dusuk olabilirmi cok uzgunummmmmmmmmm

canım dün yaptım test ama tek cızgi cıktı negatif yani gösüslerim dün basladı hafif hafif var normalde bir hafta öncesinden agrımaya baslardı tas gibi olurdu

inşallah canım hamişsindir bu arada bu aşılamamı yada neden aşılama düşündün sorun neydi ki?

ve birde bulanti ve istahsizlik vardi bu ay kesi hamileyim diyordum ama niye boyle oldu bilemiyorum

yüzdeyüzakrep sen kaç gün de bir adet görüyorsun.bi de sabah ilk idrarla yapılanda çıkarmış.ayrıca bazı idrar testleri var pahalı olanlar :) onlardan 1 tane al bak bakalım.daha profesyonelmiş gibi gelio bana çünkü ilk hamileliğimde adetimden 5-6 gün önce positifti benim

ve birde bulanti ve istahsizlik vardi bu ay kesi hamileyim diyordum ama niye boyle oldu bilemiyorum

şu gebelik belirtileri zaten pek bi değişik.insanın psikolojik nassı kasıkları ağrır kafam almıor.üstüne görme tarzı birşey olabilir mi ki.yani yerleşme kanaması.çünkü hem regli tarihindne önce gelmiş.

akrepçim ya bekle bakalım :) hep düzenliyse reglin bu garip tabi. bi de eczanelerde var öle adı üstünde markası :) 24 ytl filan galiba.benim onlarda çıkmıştı

benim ateşim bugün de 36.7 civarında gezio kaç gündür
bişi soruncam regliye kadar düşmez mi ateş.düşerse ne zaman düşer.yumurtlama bittikten sonra mı

kizlar dusuk olup olmadigini nasil anlayabiliriz bunun testi falan varmi bilen varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…