şu gebelik belirtileri zaten pek bi değişik.insanın psikolojik nassı kasıkları ağrır kafam almıor.üstüne görme tarzı birşey olabilir mi ki.yani yerleşme kanaması.çünkü hem regli tarihindne önce gelmiş.
kizlar dusuk olup olmadigini nasil anlayabiliriz bunun testi falan varmi bilen varmi acaba
sarıkız tam olarak adet oldunmu sen yoksa kanama geldi gittimi
şu gebelik belirtileri zaten pek bi değişik.insanın psikolojik nassı kasıkları ağrır kafam almıor.üstüne görme tarzı birşey olabilir mi ki.yani yerleşme kanaması.çünkü hem regli tarihindne önce gelmiş.
benim ateşim bugün de 36.7 civarında gezio kaç gündür
bişi soruncam regliye kadar düşmez mi ateş.düşerse ne zaman düşer.yumurtlama bittikten sonra mı
canım hemen koş kan testi yaptır.zaten düşükse de anca hormonların normal hale gelecek.bu yüzden anlarsın
eğer hamilelik varsa ateş düşmezmiş sabit kalırmış yani yumurlama bitip bebek tutununca tabiki ama yoksa düşüyormuş ısı benim hamile bir arkadaşım var o sölemişti ondan biliyorum sen sabah ölçtün demi ateşini
bilmiyorumki esimi bidaha umitlendirmekde istemiyorum denemeye baslayali alti ay olduk her ay tuvaletten cikinca esikm panik halinde yoksa adetinmi aldu karnim agriyo desem yoksa adetinmi olcekdiye soruyodu canim benim benden fazla o uzuluyo inanirmisiniz o uzulcek diye kendi uzuntumu unutum nasil soylicem diye dusundu su gecen 6 ay boyunca simdide oyle dusuk filan desem kahrolur su bikacgun bakicam artik bi gariplik varmi diye of offffff yaaaaaaaaaaa
bilmiyorumki esimi bidaha umitlendirmekde istemiyorum denemeye baslayali alti ay olduk her ay tuvaletten cikinca esikm panik halinde yoksa adetinmi aldu karnim agriyo desem yoksa adetinmi olcekdiye soruyodu canim benim benden fazla o uzuluyo inanirmisiniz o uzulcek diye kendi uzuntumu unutum nasil soylicem diye dusundu su gecen 6 ay boyunca simdide oyle dusuk filan desem kahrolur su bikacgun bakicam artik bi gariplik varmi diye of offffff yaaaaaaaaaaa
canım üstüne görmede zannedersem 1 yada 2 damala kanama oluyormuş açık renk senin şu anada kanaman devam ediyomu yoğun mu geliyo tatlım 2 ay öncede benim de senin gibi adet tarihimde 5 gün önce geldi ve bende senin tereddütlerinin aynısını yaşadım hemen doktora gittim doktor normal dedi erken gelebilirmiş psikolojikmiş yani hormonların düzeni bozulabiliyormuş adet sancın falan varmı öncedende oluyomu sancılı çünkü düşük olmuş olsa ağrı fazla olur.allah yardımcımız olsuna.s.
asil beni boyle supeye dusuren sey adetm olmadan dort saat oncaden adetim olacagini bilirimdim ben hayatim boyunca bu hep boyle olmustur uykuda olayim uykudan kalkip ped koyup yatarim 3 ,4 saat sonra adetim olurdu yani bilirdim bu sefer sabah 7 kalktim normal tuvalet diye oyle sancimanci yok uyku semesi yanlis goruyom herhalde diye bir iki saniye duraksadim sonradan kendime geldim ve cok uzuldum anlatamam
o testlerden al ve sabah kalkınca ilk idrarınla yap.o zaman daha doğru sonuç verir.ama önce reglin bitsin.bana sölemişlerdi 4 ay reglisi devam eden ama tabi ki de bilmiorum.kulaktan fazlasıyla dolduk artık benneyaptımki
kızlar erken hamilelik belirtisinde sivilcelenme oluyormu bi bilginz varmı bu konuda...?
gerçi konu açmıştım ama yazan olmamış.. sizlere sorayım dedim
canım her ay biliyor olabilirsin ama kesinlikle ben gecen ayki soktan sonra belirtilere falan inanmıyacam adet olsun hamilelik olsun soyle anlatıyım gecen ay iki adetin ortasından itibaren kasıgım hep agrıdı ve acıdı hic durmaksızın gece yatarken, ustune yuklenirken ,yururken, afedersiiz ilişkide hep kasıgım acıyordu goguslerim şişmişti hic boyle seyler olmuyordu bu ay kesin var dedim kan testi yaptırdım negatifti ve cok yıkıldım artık hicbirseye i-nan-mı-yo-ruuuuuum:1no2: sizde takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?