En erken hamilelik belirtileri

canım benim ilkinde aşırı duygusal mutlu ağlayan biriydim. mutluluktan yüzüm buruşuordu devamlı habire ağlama pozisyonundaydım.ve midem yanıordu.45 kiloydum ve yaz dönemi bikini giyerken hafif karın şişliğim vardı.hatta şaşırmıştım.gaz gibiydi.ama deildi.ve idrar sık idrar ama o 5. haftamda filan vardı.iştahım açılmıştı ama öle herşei deil istediğim şeyleri yiesim geliodu.kafamda canlanan yemekleri canım çekiordu.zaten mide rahatsızlığı da devamlı açlık hissi veriordu.bu kadardı ancak daha önce de sölemiştim
annem 3 doğum yapmış 3 ününde belirtisi farklıymış.hatta en son kardeşimi anlamamış bile.reglisi gelmeyince anlamış.

bikac topicde okudum ustune adet gorme sanirsam oyle hafif lekelenme tarzinda oluyormus canim benim baya fazla oluyor hatta herzamankinden fazla bilmiyorum canim niye boyle

canım üstüne görmede zannedersem 1 yada 2 damala kanama oluyormuş açık renk senin şu anada kanaman devam ediyomu yoğun mu geliyo tatlım 2 ay öncede benim de senin gibi adet tarihimde 5 gün önce geldi ve bende senin tereddütlerinin aynısını yaşadım hemen doktora gittim doktor normal dedi erken gelebilirmiş psikolojikmiş yani hormonların düzeni bozulabiliyormuş adet sancın falan varmı öncedende oluyomu sancılı çünkü düşük olmuş olsa ağrı fazla olur.allah yardımcımız olsuna.s.

şimdi okudum düşüğü birkaç yerden.illa ki ağrılı olmazmış ancak parça tarzı bişi gelirmiş.gerçi sen 1 aylık hamile olcan pıhtıcık tarzı bi kanaman olur heralde.

benim ateşim bugün de 36.7 civarında gezio kaç gündür
bişi soruncam regliye kadar düşmez mi ateş.düşerse ne zaman düşer.yumurtlama bittikten sonra mı

eğer hamilelik varsa ateş düşmezmiş sabit kalırmış yani yumurlama bitip bebek tutununca tabiki ama yoksa düşüyormuş ısı benim hamile bir arkadaşım var o sölemişti ondan biliyorum sen sabah ölçtün demi ateşini

canım hemen koş kan testi yaptır.zaten düşükse de anca hormonların normal hale gelecek.bu yüzden anlarsın

bilmiyorumki esimi bidaha umitlendirmekde istemiyorum denemeye baslayali alti ay olduk her ay tuvaletten cikinca esikm panik halinde yoksa adetinmi aldu karnim agriyo desem yoksa adetinmi olcekdiye soruyodu canim benim benden fazla o uzuluyo inanirmisiniz o uzulcek diye kendi uzuntumu unutum nasil soylicem diye dusundu su gecen 6 ay boyunca simdide oyle dusuk filan desem kahrolur su bikacgun bakicam artik bi gariplik varmi diye of offffff yaaaaaaaaaaa

evet canım ama vücudum ateş gibi ama bana bazen ürperti geliyor vücudumun bazı bölgelerine.mesela dün gece üşüdüm çok ama eşim yanıorsun sen diordu.belirti sayılır mı bilmem ama hasta filan deilim yani.

canım niye bu kadar kafaya takıyorsun dusuk falan diye dusunme lutfen usuk olsa parca gelir biraz sert sekilde adetin yogun falan geldise bu ay her zamanki adetten belki kistin olusmus sonra da o adetle atılıyor olabilir kocalar zaten pinpirikli dusuk falan deme adama sakin ol:teselli:

o testlerden al ve sabah kalkınca ilk idrarınla yap.o zaman daha doğru sonuç verir.ama önce reglin bitsin.bana sölemişlerdi 4 ay reglisi devam eden ama tabi ki de bilmiorum.kulaktan fazlasıyla dolduk artık benneyaptımki

asil beni boyle supeye dusuren sey adetm olmadan dort saat oncaden adetim olacagini bilirimdim ben hayatim boyunca bu hep boyle olmustur uykuda olayim uykudan kalkip ped koyup yatarim 3 ,4 saat sonra adetim olurdu yani bilirdim bu sefer sabah 7 kalktim normal tuvalet diye oyle sancimanci yok uyku semesi yanlis goruyom herhalde diye bir iki saniye duraksadim sonradan kendime geldim ve cok uzuldum anlatamam

kızlar erken hamilelik belirtisinde sivilcelenme oluyormu bi bilginz varmı bu konuda...?

gerçi konu açmıştım ama yazan olmamış.. sizlere sorayım dedim

canım her ay biliyor olabilirsin ama kesinlikle ben gecen ayki soktan sonra belirtilere falan inanmıyacam adet olsun hamilelik olsun soyle anlatıyım gecen ay iki adetin ortasından itibaren kasıgım hep agrıdı ve acıdı hic durmaksızın gece yatarken, ustune yuklenirken ,yururken, afedersiiz ilişkide hep kasıgım acıyordu goguslerim şişmişti hic boyle seyler olmuyordu bu ay kesin var dedim kan testi yaptırdım negatifti ve cok yıkıldım artık hicbirseye i-nan-mı-yo-ruuuuuum:1no2: sizde takmayın

o testlerden al ve sabah kalkınca ilk idrarınla yap.o zaman daha doğru sonuç verir.ama önce reglin bitsin.bana sölemişlerdi 4 ay reglisi devam eden ama tabi ki de bilmiorum.kulaktan fazlasıyla dolduk artık benneyaptımki

sanirim oyle bisey olmaz caim herhalde cunku hamile olmus olsaydam bile daha bir aylik bile olmadigindanokdar surmazdi sanirimcok sitrese girdimbirde bir gun once bayram temizligi yaptim perdelerimi ykadim koltuklari ordan oraya kaydirdim yani baya kendimi zorladimbundan 6 7 saat sonrada olunca adetim bu beni acaba dusukmu dememe sebeb oldu belki temizlik yapmamis olsam erken geldi deyip gecerdim hersyin iyisini allahim bilir hayirlisi artik elbet birgun hepimiz hamis oluruz allahin izniyle

kızlar erken hamilelik belirtisinde sivilcelenme oluyormu bi bilginz varmı bu konuda...?

gerçi konu açmıştım ama yazan olmamış.. sizlere sorayım dedim

evet canım olanını duydum bir iki kişide onceden adet zamanı sivilceleri cıkmazmıs ama adetleri yaklasınca cıkmıs ve hamileymişler bu kişiden kişiye degişir tabiki

sarıkız bişi daha dicem canım senden yanıt gelmedi düşükden şüpeleniyossan düşük adetten farrklı olur daha koyu ve dah katı bide sancılanırsın bunlar varmıydı sende

haklisin caim birazda cok kafaya takmamizdan oluyor aynisi bendede oldu iki ay once tipa tip ayni elbet birgun bizimde kucagimizda tatlimi tatli tombismi tombis bebekler olcak insallah

sarıkız temizlik yaptım diyorsun aklıma annem geldi annemin adet zamanı boyle agır temizlikler yapsa afedersiniz bir deşilirdi cocuk beziyle ancak zapdetebilirdi seninde belki ondandır

arkadaslarya bende mön mön yazılarınızı bekliyorum gelmeyince yazıyorumki birsürü yazmıssınız bunları nasıl göre bilirim ben yazdıgım yazıdan başka sayfaya atıyo galiba göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…