En erken hamilelik belirtileri

kızlar erken hamilelik belirtisinde sivilcelenme oluyormu bi bilginz varmı bu konuda...?

gerçi konu açmıştım ama yazan olmamış.. sizlere sorayım dedim

nasıl yani sen hamilemisin değilmisin sivilcen mi oldu anlayamadım da genelde sivilce hamilelikte ölçütmüdür adetine ne kadar var

sivilce konusuna gelince bende adetime yakın cenemin etrafında illa bi tane sivilce cıkardı busefer cıkmadı bugün 2 gün daha olmadım ama yazamıyorum bile ya cok heycanlıyım

arkadaslarya bende mön mön yazılarınızı bekliyorum gelmeyince yazıyorumki birsürü yazmıssınız bunları nasıl göre bilirim ben yazdıgım yazıdan başka sayfaya atıyo galiba göremiyorum

aradabir F5 e bas canım sayfayı yenilemeden yeni mesajları goremezsin

sarıkız bişi daha dicem canım senden yanıt gelmedi düşükden şüpeleniyossan düşük adetten farrklı olur daha koyu ve dah katı bide sancılanırsın bunlar varmıydı sende

daha koyu kirmizi ve kanama basladikdan 1 saat sonra basladisanci hemen hapi yuttum 1 saat sonra yvasladi sancim normal zamanlarda adet kanamam baslamadan dort once baslardi sancim bu sefer farkli oldu

Tşk ederim nilüfer.. regl olucağım zaman tek tük çıkıyodu.. buay haddinden fazla çıktı yüzümde sivilceler ayrıca kasık ağrısı ve kabızlıkta var.. bakalım bi umut.. hayırlısı

Allah bütün anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmaz inşallah......

Saygılarımla....

o zaman bence bir kan testi yptır yada yarın idrar testi yap varsa çıkar ama üzülme herşey allahın elinde ol derse olur. moralini bozma

sarıkız temizlik yaptım diyorsun aklıma annem geldi annemin adet zamanı boyle agır temizlikler yapsa afedersiniz bir deşilirdi cocuk beziyle ancak zapdetebilirdi seninde belki ondandır

pordan anlamadim canim zahmet olmazsa birazdaha acarmisin canim

zeytin hamile degilim ama hamilelik belirtilerim var.. gerci adetime 5-6 gün var bakalım hayırlısı

kızlar adet olurmuyum ya insallah olmam ama hiç adet belirtilerim yok bundan bir hafta önce sol kasıgıma bi batıyoduki hiç işbile tutamadım bir gün boyunca şimdide hafif hafif oluyo sivilcem cıkmadı adet olmama yakın hep gögsüm agrırdı hemde 1 hafta önceden baslardı bu agrı bide karnımda sancılanma olurdu cok yoruldugumda zaman zaman ama bu adet zamanımda gögsüm hiç agrımadı gögüs agrım dün yani adet günüm basladı şimdide var normalde bugün 2. gün bugünde biraz var ama rahatsız etöiyor bide karnımda hiç sislik yok sanki adet olmuycam nebilim karnımdan rahatım sancılanmıyo hayırdır insallah bekleyemiyorum ya bütün işim kaldı temizliği eşim yapıyo şimdi ne bilim oda cok heycanlı ay aglamamak için zor duruyom ya allahım insallah hamileyimdir

pordan anlamadim canim zahmet olmazsa birazdaha acarmisin canim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pardon ya kendi dilimle konuşmuşum:roflol:
yani diyorumki annemde agır temizlik yaptıgı zaman cok yogun adet kanaması gelirdi ve ped yetmez ancak bebek bezi işini gorurdu anlatabildim umarım canım

kızlar ovulasyon günü hesaplayan hesaplayıcılar var ya. türk hesaplayıcılarla amerikanlar farklı.nolcak şimdi.biri başka şey sölüor biri başka

o zaman bence bir kan testi yptır yada yarın idrar testi yap varsa çıkar ama üzülme herşey allahın elinde ol derse olur. moralini bozma

iyiki varsiniz kizlar boyle uzgun oldugu zaman boyle herseyini acikca dertlesip konusabilecegin bir yerin olmasi cok guzel hepiniz sagolun arkadaslar biraz olsun moral bulabildim sayenizde

canım inşallah allahım hepimize nasip etsin benimde çenemde çıktı bir tane sen ne belirtiler var yazsana benim 5 gün var senin miden bulanıyo gibi oluyomu gün içinde birde alt karında şişlik var nasip

saol canim insallah oyledir canim benim bu kadar panik yapmamin nedeni ilk bebek dusuk oldu hamile kalabilmen daha zor oluyomus birde surekli dusuge sebeb oluyormus insallah oyle bisey yotur

kızlar ovulasyon günü hesaplayan hesaplayıcılar var ya. türk hesaplayıcılarla amerikanlar farklı.nolcak şimdi.biri başka şey sölüor biri başka

canım ben o hesaplayıcılara pek guvenmiyorum baska bir topikte yazmıs biri ovulasyo testi almıs adetinin 14. gununden baslayın yazıyormus test yapmaya neyse o adeti bitince baslamıs ve 10. gun test pozitif cıkmıs guvenememiş dr a gitmiş yumurtan catlamıs demiş dr yani ne zaman olacagı belli olmuyor en saglılısı haftada iki yada uc kere ilişkide bulunmak

iyiki varsiniz kizlar boyle uzgun oldugu zaman boyle herseyini acikca dertlesip konusabilecegin bir yerin olmasi cok guzel hepiniz sagolun arkadaslar biraz olsun moral bulabildim sayenizde

canım herşey insanlar için bizler sevincide üzüntüyüde birlikte paylaşırız yeterki sen canını sıkma herşey bir gün yoluna girecek bunu biliyosun değil mi?:teselli:

sarıkız canım allah hepimize versin cocuk evlatsız bırakmasın milletin cenesi düştü konusmaktan laf cıkarmadan allah bunların enelerini kapattırsın gercekten cok ahatlatıcı bi site dostluk var herkezi cok seviyorum saolun arkadaşlar

insallah hamilesindir canim

bendeki belirtileri yazayım..

Karnımda şişlik fazlasıyla hava yani gaz, mide bulantısı yok, çok sivilce çıktı bu ay, sol kasığım acaıp ağrıyordu şimdi kasık ağrım azaldı gerçi, gögüslerimde agrıyor kenarları..kabızlık, bazen bel ağrıısı (sırt agrısı) , duygusal bazen asabiyim

adet günümü bekliyorum bakalım inşallah gelmez :))))))) bu belirtiler inş yanıltmaz beni

selam kızlar sayfanızı ziyarete geldim benim adetim gecikti ayın 1 olmam gerekti olmadım ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrı ve alt karın bölgesindede şişlik var bazende migdem bulanıyor ama kokulara karşı 19 aydır 2 bebegimi istiyorum ama tedavi olmama ragmen olmadı
sizce bu belirtilerle hamile olabilirmiyim perşembe gecesi hastanede idrar testi yapıldı ama ben gitmeden önce lavaboya gitmiştim sadece birkaç damla verebildim tahlil için oda çıkmadı zaten sonuç negatifti üşütmüşüm öksürükten ölüyorum ama korkumdan şurup dahi içemiyorum kafam karma karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…