kızlar erken hamilelik belirtisinde sivilcelenme oluyormu bi bilginz varmı bu konuda...?
gerçi konu açmıştım ama yazan olmamış.. sizlere sorayım dedim
arkadaslarya bende mön mön yazılarınızı bekliyorum gelmeyince yazıyorumki birsürü yazmıssınız bunları nasıl göre bilirim ben yazdıgım yazıdan başka sayfaya atıyo galiba göremiyorum
sarıkız bişi daha dicem canım senden yanıt gelmedi düşükden şüpeleniyossan düşük adetten farrklı olur daha koyu ve dah katı bide sancılanırsın bunlar varmıydı sende
asil beni boyle supeye dusuren sey adetm olmadan dort saat oncaden adetim olacagini bilirimdim ben hayatim boyunca bu hep boyle olmustur uykuda olayim uykudan kalkip ped koyup yatarim 3 ,4 saat sonra adetim olurdu yani bilirdim bu sefer sabah 7 kalktim normal tuvalet diye oyle sancimanci yok uyku semesi yanlis goruyom herhalde diye bir iki saniye duraksadim sonradan kendime geldim ve cok uzuldum anlatamam
sarıkız temizlik yaptım diyorsun aklıma annem geldi annemin adet zamanı boyle agır temizlikler yapsa afedersiniz bir deşilirdi cocuk beziyle ancak zapdetebilirdi seninde belki ondandır
pordan anlamadim canim zahmet olmazsa birazdaha acarmisin canim
o zaman bence bir kan testi yptır yada yarın idrar testi yap varsa çıkar ama üzülme herşey allahın elinde ol derse olur. moralini bozma
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pardon ya kendi dilimle konuşmuşum:roflol:
yani diyorumki annemde agır temizlik yaptıgı zaman cok yogun adet kanaması gelirdi ve ped yetmez ancak bebek bezi işini gorurdu anlatabildim umarım canım
kızlar ovulasyon günü hesaplayan hesaplayıcılar var ya. türk hesaplayıcılarla amerikanlar farklı.nolcak şimdi.biri başka şey sölüor biri başka
iyiki varsiniz kizlar boyle uzgun oldugu zaman boyle herseyini acikca dertlesip konusabilecegin bir yerin olmasi cok guzel hepiniz sagolun arkadaslar biraz olsun moral bulabildim sayenizde
kızlar adet olurmuyum ya insallah olmam ama hiç adet belirtilerim yok bundan bir hafta önce sol kasıgıma bi batıyoduki hiç işbile tutamadım bir gün boyunca şimdide hafif hafif oluyo sivilcem cıkmadı adet olmama yakın hep gögsüm agrırdı hemde 1 hafta önceden baslardı bu agrı bide karnımda sancılanma olurdu cok yoruldugumda zaman zaman ama bu adet zamanımda gögsüm hiç agrımadı gögüs agrım dün yani adet günüm basladı şimdide var normalde bugün 2. gün bugünde biraz var ama rahatsız etöiyor bide karnımda hiç sislik yok sanki adet olmuycam nebilim karnımdan rahatım sancılanmıyo hayırdır insallah bekleyemiyorum ya bütün işim kaldı temizliği eşim yapıyo şimdi ne bilim oda cok heycanlı ay aglamamak için zor duruyom ya allahım insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?