selam kızlar sayfanızı ziyarete geldim benim adetim gecikti ayın 1 olmam gerekti olmadım ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrı ve alt karın bölgesindede şişlik var bazende migdem bulanıyor ama kokulara karşı 19 aydır 2 bebegimi istiyorum ama tedavi olmama ragmen olmadı
sizce bu belirtilerle hamile olabilirmiyim perşembe gecesi hastanede idrar testi yapıldı ama ben gitmeden önce lavaboya gitmiştim sadece birkaç damla verebildim tahlil için oda çıkmadı zaten sonuç negatifti üşütmüşüm öksürükten ölüyorum ama korkumdan şurup dahi içemiyorum kafam karma karışık
sarıkız canım allah hepimize versin cocuk evlatsız bırakmasın milletin cenesi düştü konusmaktan laf cıkarmadan allah bunların enelerini kapattırsın gercekten cok ahatlatıcı bi site dostluk var herkezi cok seviyorum saolun arkadaşlar
valla bence bir umut var adet belirtisi bunlar hemde hamilelik belirtisi kokulara hassasiyet dusundurucu ama idrar testine ben asla gvenmiyorum iki kere magduru oldum o testlerin seninde dedigin gibi yani birikse belki cıkardı gecenlerde biri demişti kendi test yapmıs evde silik cıkmıs hastanede idrar testi yaptırmıs negatif cıkmıs yine kendi yapmıs pozitifti kafamçokkarıştıve hamileydi inşallah sende hamilesindira.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?