En erken hamilelik belirtileri

insallah canım saol aman tanrım ilk defa günüm gecti hayırlısı valla nebilim cok tuhaf bi duygu ya edet olursam diye sevinemiyom bile ama diğer taraftanda ya hamilesem diyorum ayy iki ara bire

valla bence bir umut var adet belirtisi bunlar hemde hamilelik belirtisi kokulara hassasiyet dusundurucu ama idrar testine ben asla gvenmiyorum iki kere magduru oldum o testlerin seninde dedigin gibi yani birikse belki cıkardı gecenlerde biri demişti kendi test yapmıs evde silik cıkmıs hastanede idrar testi yaptırmıs negatif cıkmıs yine kendi yapmıs pozitifti kafamçokkarıştıve hamileydi inşallah sende hamilesindira.s.

milletin ne dedikoducu oldugunu iyi bilirim canim biz esimle 2 sene 4 aylik eviyiz ama6 ay once basladik denemelere onceden dusunmuyorduk bebek herkaz soruyordu biz daha dusunmuyoruz deyip geciyordum uzulme olur diyorlardi kafama bile takmiyordum gulup geciyordum cunku korunuyorduk ama bu 6 aydir bi bebek konumsumu acildi bana sordularmi hala dusunmuyoruz diyordum ama gelin bide bana sorun nasil kafama takiyordum anlatamam

sahi ya süpriz olur :)

3 buçuk senedir cocuk sahibi olamıyorum tedavilere yeni başladık.. geçen ay rahim filmi ve ilk çatlatma ignemi oldum..bu ay biraz daha umutluyum sanki..

bu arada folik asit mutlaka kullanın 3 ay .. yoksa bebekte omur ilik açıklığı oluyomuş

sarıkız aynen bende öleyim canım herkes soruyo düşünmüyoz diyorum vahh insallah olur diyolardı hatta cok zorluyor kimden olmuyor diye nekadar yıprandım bilemessin insan içine cıkmıyorum kimseye gitmiyorum kimsede gelmesin diye dua ediyorum hatta karsılasırsakk allahh diyorum tabi aynı soruları soruyolar sen düşünmüyorum diyosun ama acıyarak bakıyorlar irenc bişey ya

ayy ebse olabilir valla insallah ya beklemekten baska caremiz yok ay günlerde gecmiyoki arkadaslar bak haberler bekliyorum durumlarınızı arada girip yazın meraklandırmaın hepinmizinde hayırlı haberlerini alırız insallah bakın tekrarlıyorum bayramda girmemezlik yapmayın :)

slm kızlar akrepçim kaç günün geçti senin
benim bugün dördüncü günüm hala tık yok sanki öğleden sonra hafif hafif midem bulanmaya başladı acaba psikolojikmidir diyorum ((( akşama test aldırıcam nöbetçi eczaneden eşime sabah yapıcam bidaha senin nasıl durum

akrepçim şimdi okudum belirtilerini inan aynı belirtileri bende yaşıyorum ve hala olmadım allahım inş yaa ikimizinde yüzünü güldürsün bu bayram inş canım hayırlı haberler vericez bak görürsün

ay deryacım benimde 4 günüm gecermi benim bugün 2 gün geciricem ay cok hercanlıyım 4 günün gecmiş durumları anlat sana bastan beri ki

inşallah canım allah nerde varsa isteyen versin gerçekten çok zor oluyor benim 6 yaşında kızım olmasına ragmen çevremdekilerin sormasından bana acıyarak bakmasından bıktım kimseye laf anlatamaz hale geldim inşallah allah herkesin muaradını verir çifte bayram yaparız kızlar

laleececim iyi akşamlar canım

akrepçim dur ben sana tekrar yazayım hepsini bakalım aynı şeylerimi yaşıyoruz ayy heyecanlandım şimdi yaa :)))

ya deryacım ne güzel konusuyosun tekrar tekrar okuyorum yazını bubayram hayırlı haber vercez bak görürsün demişsin insallah canım sen kac yıllık evlisin problem neydi canım

akrepçim öncelikle şundan başlıyım ben adet olucağımı ishal olunca anlardım ve hemen ertesi adet olurdum ama ben on günü geçti kabızlık çekiyorum yaklaşık on gündür sol kasığım batıyodu bugün sanki daha çok belimde ağrı var göğüslerim harita gibi ışığa doğru baktığımda bütün damarlar ortada ve uçlarında sanki koyulaşma var adet günüme kadar karnım çok kastı patlıycak gibi oldum akşam bir sıkıntı bastı sorma tuvalete gidiyorum iki üç gündür sanki adet olmuşum gibi ama yok adet belirtisi yok olsa anlardım bugünde biraz başım ağrıyo ama geç kalktım biraz fazla uyumaktan olabilir diyorum 4. günüm gecikmenin hiç mide bulantım olmadı ama bugün öğleden sonra sanki hafif hafif bulanıyo ayy canım yaa inş hamileyizdir ayy telaş yaptım şimdi aklıma gelmiyo hee bide önceden sol kasığım batıyordu şimdi karnımın tam ortası batıyor desem değişik bir ağrı işte anlatamıyorum ama adet ağrısı gibi değil adetimde bütün karnımın kasları ağrı yapardı çok ay inş canım yaa inş hamileyizdir bide akşamları daha yoğun oluyo karnımdaki şişlik geriliyo karın kaslarım sanki he bide gaz problemim çok oldu benim şimdilik aklıma bu kadar geldi canım

hemen hemen senin belirtierin benimkisine yakın derya.. inşallah hamileyizdir.. gerçi benim daha günüm geçmedi.. daha 5-6 gün var adet olmama..

inşallah bi umuttttttt

itane test yaptım iki gün önce negatif çıktı ama hiç moralimi bozmadım arkadaşım dediki bir hafta bekle hemen çıkmaz ama sabırsızım işte bekliyemiyom hemen eczanedeki bütün testleri alıp yapasım geliyo :)))) bakalım eşim bu akşam nasıl alıcak geçen girmiş eczaneye eczanede kadınlar varmış bakmışlar yüzüne tabi bizimkide hemen morarmış :))) eczacı sıkıldığını görünce hemen atlamış yanına sanki kimbilir ne var gibi :))) bizimkide demiş gebelik testi alıcam ben çok utanmış kıyamam yaa :))) kadınlarda gülerek bakmışlar yüzüne :))) geldi diyoki nolur bidaha bana test aldırma :))))

ay deryacım canım masllah insallah hamişsindir canım bide seyi merak ettim hiç test yaptırmadınmı bide oglun var demek allah bagıslasın bende erkek bebek cok seviyom allah gönlümüze göre varsin ayıpsız özürsün insallah cok sevindim canım ya 4 gün gecmiş dile kolay sanki kesin hamilesin gibi bişey ben daha 2 . günümdeyim benimde 4 günüm gecermi acaba insallah hamileyizdir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…