En erken hamilelik belirtileri

hemen hemen senin belirtierin benimkisine yakın derya.. inşallah hamileyizdir.. gerçi benim daha günüm geçmedi.. daha 5-6 gün var adet olmama..

inşallah bi umuttttttt

canım benim ben adetime 10 gün kaladan beri bu belirtileri yaşıyorum inş hamişizdir ben inanıyorum kurban bayramı hayırla gelir çok hamiş çıkıcak bu bayram görün bak daha bayram gelmeden iki hamiş haberi aldık :)))))

geçer canım hiç merak etme ben bu 4 gün içinde bi forumda bide tuvalette geçirdim zamanı acaba oldummu die ama olmadım dahaaaaa inş olmaamm :)))

İnşallah insallah derya..

bu arada geçen ay benimde adetim 2 gün geçikmişti.. çok heveslenmiştim... ama kırmızıları görünce üzüldüm ama perişan etmedim kendimi..

dedim Allahtan ümit kesilmez .. devammm dedim.. inş bu ay tutar

senin ne kadar kaldı canım adetine hee sahi 5 6 gün demiştin dimi ben inanıyorumki burda herkesin bir günü var mutluluk haberi vericek ama kaçıncı sıradayız onu bilmiyorum şidide ağzımın içinde yanaklarımın yanları limon yiyen birini görünce buruşurya insanın ağzı aynı öyle oldu

ebsee cokkötü olmus ya umarım öyle olmam ne bilim bu ay adetimi bekliyodum zaten ümidim yodu ki ama günüm gecince heycanlanmaya basladım allah umudumuzu kırmasın allah bize acısın görsün bizede nasıp etsin hep boynum bükük yürüyorum allahım görsün duysun

akşam oldu yine iki günden beri akşam olunca karın kaslarım geriliyo patlıycak gibi ay bana noluyo yaa psikolojimmi bozuldu ((((yine gerilmeye başladı ((((

ya böyle yazma ama canım ya çok üzülüyorum ne kadar zamandır istiyosun bebek

relax ol deryacım kendini fazla dinleme noluyo felan diye unutmaya calış cok heycanlanma bişeylerle ugraş e bazı değişiklikler olcak kız hormonlar değişiyo nede olsa :)

inş canım yaa sizlerden teselli alıyorum sağolun günler geçiyo yoksa günler geçmek bilmezki şimdi yine tuvaletten geldim :)) yok daha adet madet he bide bu sabahtan beri dudaklarım kabardı ve diş etim şişti neden bilmiyorum belkide gelgitin sözlerinden etkilenmişimdir o dişlerimden anladım demişti hamile olduğumu dişleri hassaslaşmış onun

1 bucuk yılldan beri istiyorum canım ilk günden başladı benim boynumun büküklüğü vejinismusum ilişkiye bile giremedim ne kötü sey avrat bile olamadım kız ne acı bunları yazarken aglıyorum iki cümleyle nasıl anlatım canım felaket

yüzde yüz akrep regl olsan dahi ( umarım olmazsın inş hamişsindir ) umudumuzu kırmayalım kızlar..

stres biliyorsunuzki en büyük etken... sıkmayın canınızı ben hepimizin hamiş kalacağına yürekten inanıyorum..

canım ya sana bişey anlatıcam çok sevdiğim bi komşum var karşıda balkonlarımız karşılıklı 10 yıl çocuğu olmadı bazen balkonda oğlumla otururken oğlumu öperdim bi bakardım arkadaş balkondan bakıyo öpmeyi bırakırdım üzülmesin die ve biliyomusun kendisi bunu bilmez ama ben oğlumu her öptüğümde onun için allaha yalvardım aradan 1 yıl geçti vee şimdi ne var biliyomusun 1 buçuk yaşında yakışıklımı yakışıklı topaçmı topaç bir oğlu var offf ağlattın beni şimdi akrep yaaa noluyo bana yaaaa şimdi ben aynı şekilde sana ve bütün herkese dua edicem ve hepsi hamişim die bağırıcak umutlarımızı yitirmek yok hiçbi zaman ben dualarımla bi hamiş çıkardım şimdi benimle dertleşen büyük bir çevre buldum onlara aynı dualarımı yollıycam görürsün bak allah bu güne kadar bütün dualarımı kabul etti benim bunuda edicek

benim 3 bucuk yıl oldu.. boynumu bükmüyorum.. güçlü olmaya özen gösteriyorum.. sende üzülme oldumu yüzdeyüz akrep

annelik duygusunu birgün bizde tadacağız tıp oldukça ilerledi :) herşeyde bir hayır vardır.. o yüzden fazla yani kendini yıpratıcak şekilde dert yapma

Gözlerim doldu derya

İnşallah allah bütün bebe isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.. hayırlı evlatlar nasip etsin..

annelik duygusunu bir kezde olsa tatdırsın yaradanım bütün isteyenlere..

deryacım bize dua et canım yürekten olsun nolur cok saol ebsecim insallah hamile oluruz cok büyük bi eksiklik evlilik den bişi anlamıyorum eşime kıymasam intar ederim ne bilim canım allah dilegimizi versin cok zor bi durum evimiz senlenir ya nedemek hep ikimiz oturuyoz aglıyoz bi ses seda yok evde cok kötü bende gülen aglayan bebeğimi kollarıma alırmıyım evim senlenirmi acaba

çok doğru söylüyosun ebse canım yaaa kesinlikle olucak buna inanın hiçbi zaman güçsüz olmak yok büyük allahım bütün kullarını çok sever hepimiz burda ne güzel birbirimizin dertlerini paylaşıyoruz daha doğrusu hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz ben bu siteye gireli iki gün oluyo ama sanki kocaman bi dünyam oldu burda

neler diyosun öyle kıss sen suss duymıyım bi daha intihar falan senin bebeğin nerde biliyonmu cennete allah daha hazırlayamadı onu neden biliyonmu çünkü özene bzene yapıyor neden se hep çocuğu geç olanların bebişleri güzel oluyo bee hehe

sizlere kocaman dualar ettim şimdi ama hep edicem hatta çocuğumu her öptüğümde buna söz veriyorum canlarım benim yaa hamileyizdir kızlar yaa görün bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…