hemen hemen senin belirtierin benimkisine yakın derya.. inşallah hamileyizdir.. gerçi benim daha günüm geçmedi.. daha 5-6 gün var adet olmama..
inşallah bi umuttttttt
ay deryacım canım masllah insallah hamişsindir canım bide seyi merak ettim hiç test yaptırmadınmı bide oglun var demek allah bagıslasın bende erkek bebek cok seviyom allah gönlümüze göre varsin ayıpsız özürsün insallah cok sevindim canım ya 4 gün gecmiş dile kolay sanki kesin hamilesin gibi bişey ben daha 2 . günümdeyim benimde 4 günüm gecermi acaba insallah hamileyizdir yaa
İnşallah insallah derya..
bu arada geçen ay benimde adetim 2 gün geçikmişti.. çok heveslenmiştim... ama kırmızıları görünce üzüldüm ama perişan etmedim kendimi..
dedim Allahtan ümit kesilmez .. devammm dedim.. inş bu ay tutar
ebsee cokkötü olmus ya umarım öyle olmam ne bilim bu ay adetimi bekliyodum zaten ümidim yodu ki ama günüm gecince heycanlanmaya basladım allah umudumuzu kırmasın allah bize acısın görsün bizede nasıp etsin hep boynum bükük yürüyorum allahım görsün duysun
benim 3 bucuk yıl oldu.. boynumu bükmüyorum.. güçlü olmaya özen gösteriyorum.. sende üzülme oldumu yüzdeyüz akrep
annelik duygusunu birgün bizde tadacağız tıp oldukça ilerledi :) herşeyde bir hayır vardır.. o yüzden fazla yani kendini yıpratıcak şekilde dert yapma
deryacım bize dua et canım yürekten olsun nolur cok saol ebsecim insallah hamile oluruz cok büyük bi eksiklik evlilik den bişi anlamıyorum eşime kıymasam intar ederim ne bilim canım allah dilegimizi versin cok zor bi durum evimiz senlenir ya nedemek hep ikimiz oturuyoz aglıyoz bi ses seda yok evde cok kötü bende gülen aglayan bebeğimi kollarıma alırmıyım evim senlenirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?