selam kızlar ...
acil cevap bekliyorum..
1 yıldır bebiş için uğraşıyoruz. bu ay adet oldum zamanında çok az bi kanamam oldu dün. bugun hiç kanama falan olmadı. anlayamadım. eşim üşütmüşsündür falan dedi. gebeleik olmaz değil mi kızlar. sonuçlar gelen kan pembe falan değildi bildiğin adet kanıydı yani acil cevap yazın. hepiniz öpüyorum..
vala canım az bişi diyosun başkada olmamıs üstüe görme felan olmasın rahim kesesine düşerkende olurmus bebekcik yer edinmede yani hadi yayırlısı canım insallah hamilesindir test yaptınmı hiç
canım ya sana bişey anlatıcam çok sevdiğim bi komşum var karşıda balkonlarımız karşılıklı 10 yıl çocuğu olmadı bazen balkonda oğlumla otururken oğlumu öperdim bi bakardım arkadaş balkondan bakıyo öpmeyi bırakırdım üzülmesin die ve biliyomusun kendisi bunu bilmez ama ben oğlumu her öptüğümde onun için allaha yalvardım aradan 1 yıl geçti vee şimdi ne var biliyomusun 1 buçuk yaşında yakışıklımı yakışıklı topaçmı topaç bir oğlu var offf ağlattın beni şimdi akrep yaaa noluyo bana yaaaa şimdi ben aynı şekilde sana ve bütün herkese dua edicem ve hepsi hamişim die bağırıcak umutlarımızı yitirmek yok hiçbi zaman ben dualarımla bi hamiş çıkardım şimdi benimle dertleşen büyük bir çevre buldum onlara aynı dualarımı yollıycam görürsün bak allah bu güne kadar bütün dualarımı kabul etti benim bunuda edicek
yeşildeniz canım benim hiç bir belirtim yok. her ay tonlarca belirtim olurdu. göğsüm ağrımıyo bile. şişmedi bile. ufacık bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?