En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben yemek yapayım aç kalıcaz valla moral bozmak yok tmm mı buna bende dahil hehe kendimide teselli edeyim arada akşam girerim bayramdada burda olurum ben artık buldum böyle sıcak ortamı bırakmam daha görüşürüz canlarım çok öptüm sizi

ay aman aman deryacım valla agzından bal damlıyo insallah hazırlamıstırda göndermiştir allah hepimize varsin kucagımız dolsun ben hep düzine cocuk isterdim halende istiyomdaa elden bişey gelmiyo cocukları eskidendir cok severim cocuklarda beni nerde bi bebe var ağlasa bile kucagıma alırım susar cok değişik beni bebekler cocuklar cok sever allah yavrumuda sevdirmeyi onuda beni sevmesini nasıp eder insallah ama şimdi bi bebek kucama alamıyom aglarım diye ay cok kötü bi duygu

derya cım saol allah dualarını kabul etsin insallahhh :) cok tatlısın hepinizi cok seviyom hade sen yemek yap yavrucum kendine iyi bak ben burdayım beklerim by

bu ayın 18 inde teyze oluyorum yigenimi ısıra ısıra öpücemmmm

şimdilik hoşçakalın.. moralinizi yüksek tutun her zaman..(bende dahil)

ben adteimi olacağım akşam dayanamayıp test yapmıştım ve çıktı bi test yapın rahatlayın .bayram hediyesi olur inşallah.burda ümütsizliğe yer yok arkadaşlar .hepimiz hepiniz için duacıyız.

bide ne testi yaptın canım idrar testimi markası neydi ben 3 ytl lik bi test aldım adetim olmayınca o gün yani dün yaptım cıkmadı bugün 2 gün daha adet gelmedi ama negatif cıkmıstı dün ne gibi test aldın canım kac ytl adı ne banada sölermisin

selam kızlar ...
acil cevap bekliyorum..
1 yıldır bebiş için uğraşıyoruz. bu ay adet oldum zamanında çok az bi kanamam oldu dün. bugun hiç kanama falan olmadı. anlayamadım. eşim üşütmüşsündür falan dedi. gebeleik olmaz değil mi kızlar. sonuçlar gelen kan pembe falan değildi bildiğin adet kanıydı yani acil cevap yazın. hepiniz öpüyorum..

vala canım az bişi diyosun başkada olmamıs üstüe görme felan olmasın rahim kesesine düşerkende olurmus bebekcik yer edinmede yani hadi yayırlısı canım insallah hamilesindir test yaptınmı hiç

Bencede üstüne görmedir büyük ihtimalleç hafif lekelenme şeklinde ise garanti hamilesindir. başka bir belirtin yokmu yani göğüs ağrısı kasık ağrısı felan bular oldumu hiç. en kısa zamanda bi test yaptır üşütmüşümdür deyip kulak arkası yapma sakın. inşallah hamilesindir.a.s.

hayır canım adet oldum diye üzülüp oturdum sonra bugunde hiç gelmeyince bekledim. nasıl olsa gelir dedim. bi an aklımdan test almak geçmedi değil ama her test aldığımda adet oluyorum o yuzden vazgeçtim . akşam olursun alma boşver dedim kendime. üste görme gibi değildi canım ya wc ye gittim kan geldi baya. ama ondan sonra hiç gelmedi .eşim doktor üşütmüşsündür falan dedi. of bayram hediyesi istiyorummmmmmmm.....:)

vala canım az bişi diyosun başkada olmamıs üstüe görme felan olmasın rahim kesesine düşerkende olurmus bebekcik yer edinmede yani hadi yayırlısı canım insallah hamilesindir test yaptınmı hiç

yüzdeyüzakrep sen niçin çok kötü konuşuyorsun? Ne demek intihar ederdim falan...öyle yapma, tamam bebek çok istiyoruz ama hayatın anlamı haline getirmemek lazım, bu sözlerinle Tanrı' yı gücendirirsin...Bir çok insan var, tamamen yumurtalıkları alınmış, rahmi problemli olan, eşinde sperm olmayan...onlar ne yapsın ölsünler mi? Kadın olarak yaşamımızın tek anlamı, çocuk ve cinsellik mi, yapma canımcım lütfen, kendine bunu yapmaya hakkın yok...

yeşildeniz canım benim hiç bir belirtim yok. her ay tonlarca belirtim olurdu. göğsüm ağrımıyo bile. şişmedi bile. ufacık bir belirtim yok

ya canım test yap hemen ya acil felan yokmu eşini al git kan testi yaptır istersen idrar testinde genelde cıkmıyo erken daha insallah bayram hediyeni alırsın

banada dua et. isteyen herkese versin Allah. inşallah:Saruboceq:

krizalit canım saol işte aklıma geliyo konusuyorum cok yıprandım ya anlarsınız halimden işte :) insan cok boslukta oluyor yanlız hissediyo kendisini sadece bu konuları sizinle konusuyorum birisine desem dedukodu cıkar bilirsin milleti ama cok saol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…