yeşildeniz canım benim hiç bir belirtim yok. her ay tonlarca belirtim olurdu. göğsüm ağrımıyo bile. şişmedi bile. ufacık bir belirtim yok
krizalit ne zaman adet tarihin?aynı şekilde benim de...önceden adet olacağım zaman üstüne yatamazdım bile....bu ay tık yok...
kızlar şu evde yapılan testlerde yanılma payı olabilirmi sizce
krizalit canım saol işte aklıma geliyo konusuyorum cok yıprandım ya anlarsınız halimden işte :) insan cok boslukta oluyor yanlız hissediyo kendisini sadece bu konuları sizinle konusuyorum birisine desem dedukodu cıkar bilirsin milleti ama cok saol canım benim
krizalit ne zaman adet tarihin?
krizalit canım saol işte aklıma geliyo konusuyorum cok yıprandım ya anlarsınız halimden işte :) insan cok boslukta oluyor yanlız hissediyo kendisini sadece bu konuları sizinle konusuyorum birisine desem dedukodu cıkar bilirsin milleti ama cok saol canım benim
canım beklediğin adet gelmesin. inşallah bu ay hamilesindir.11-12 Aralık gibi bekliyorum.
canım beklediğin adet gelmesin. inşallah bu ay hamilesindir.
krizalit aglattın beni yaaa öylede haklısına zaten dısarıya farklı duruyoruz evde boynumuz bükük cok zor oluyo gittikce ayakda duruyomus gibi yapmak insallah hamileyizdir beni anladıgını biliyorum cok saol hepimiz birbirimizi anlıyoruz
esmer 35 35 cok saol canım hepimizde insallah takmamak mümkün değil demi :) basaramıyom ay insallah yarında olmassam kan testi yaptırıcam hamileyimdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?