En erken hamilelik belirtileri

yeşildeniz canım benim hiç bir belirtim yok. her ay tonlarca belirtim olurdu. göğsüm ağrımıyo bile. şişmedi bile. ufacık bir belirtim yok

ben bu topikte kaç kişiyi biliyorum her ay belirti yaşayıp sonu hüsranla biten ve hamile kaldıkları ay belirti bile yaşamadan pat diye öğrenen. belli olma ya genelde insanlar belirti yaşarlar ama yaşamada hamile kalanda var. en kısa zamanda bi test yaptır bence. sonucu da yaz bize. herşyin hayırlısı...:1hug:

hepimiz aynıyız bende bi çok şeyi sadece bu sitede payşlaşıyorum millet ne der herkeste bu dert var ama millete çok takmamak laım. allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz en kısa hamile kalabiliriz.

kızlar umarım hamileyimdir. 1 yıl oldu bekle bekle.. belki 1 yıl çoğu insana göre az bi süre ama etrafındakiler soruyo çocuk düşünmüyor musunuz diye sinir oluyorum o zaman? allah herkesin gönlüne göre versin. yarın test alacam. inşallah adet olmam yarında. ama bi soru daha sonuçta ben adet sancısı çektim sonra ardından bu kanama oldu. çok az. pembe falan değildi ama. off ya soru değil aslında ne biliyim. yazın bişeyler işte . :) hepinize teşekkürler..

kızlar ben kaçtım. kendinize ii bakın. benim adete 4 gün kaldı bakalım ne olcak kırmızlıar gelmesin bu ay vede 9 ay boyunca inşallahhhh:)

sıkıntı yaşamanı anlıyorum ama nasıl düşünürsen öyle hissedersin, o şekilde konuşmak seni daha da karamsalığa iter, ben şu anda çok gergin bir durumdayım, ve senin şu iki sözün beni irkiltti "Eşime avrat olamadım....intihar ederdim..." kendimi çok kötü hissettim. Hem kendi adıma, hem de senin adına, böyle değil biz kadın olarak daha farklı durmalıyız,öyle olunca isteklerimize ulaşacağız...bebek de dahil tatlım.

krizalit aglattın beni yaaa öylede haklısına zaten dısarıya farklı duruyoruz evde boynumuz bükük cok zor oluyo gittikce ayakda duruyomus gibi yapmak insallah hamileyizdir beni anladıgını biliyorum cok saol hepimiz birbirimizi anlıyoruz

yüzdeyüzakrep umarım en kısa zamanda allah yüzünü güldürür ve çok mutlu olursun canım. Allah en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin sana canım benim.. aklını çok takma kendini başka şeylere ver. o zaman hemen olurmuş. tabi ben yapamıyorum. :)

kesinlikle kızlar cok ihtiyacımız var benim bugün 2 günüm ama adet gelmedi umarımda gelmez de hamiş olurum offfff offf bi gün duyarmıyız kıs hamilesin diye oyyyyyyy oyyyyy

esmer 35 35 cok saol canım hepimizde insallah takmamak mümkün değil demi :) basaramıyom ay insallah yarında olmassam kan testi yaptırıcam hamileyimdir insallah

canımağlatmak istememiştim, kırdıysam özür dilerim ama böyle kendini daha çok üzersin anlamında söyledim, bak rahatlayacaksan şöyle söyleyeyim, ben dışarıda dik durmak nasıl zordur çok ii biliyorum, her gün bebek yok mu sorusuyla karşılaşıyorum 6 senedir, yaşım 31 ve yaklaşık aralıksız 14 aydır deniyoruz , şimdi de eşim askere gidiyor, senin yaşadğın hissettiğin şeyleri çoooook iyi anlıyorum, ama ben kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum, olumsuz düşünürsem daha kötü hissedicem...sana da olumlu düşünmeye çalış diyorum sadece, asla yargılamak, eleştirmek değil amacım, oldu mu tatlım?a.s.

slm kızlar ben geldim şimdi komşumdan geliyorum bana ne dedi biliyormusunuz alt kirpiklerim çapraz çapraz olmuş :))))) dedim yemin et vallahi dedi :)) adet olmadım daha yarın 5. gün olucak yarın sabah yapayım test ben akrepçim noldu senin durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…