En erken hamilelik belirtileri

ay krizalik gercekten hamileyimmidir insallah canım ya insallahhepimizde hamile oluruz bide sana kırılmadım canım benim sadece benimle dertlestinya birden bos bulundum o anda yazı verdim yazıların tesellilerin için cok saol

derya meraba canım ay gercekten mi birinin farketmesi cok güzel kesin hamilesin sen bende daha tık yok canım adet gelmedi insallah gelmezde hamiş oluruz

ay krizalik gercekten hamileyimmidir insallah canım ya insallahhepimizde hamile oluruz bide sana kırılmadım canım benim sadece benimle dertlestinya birden bos bulundum o anda yazı verdim yazıların tesellilerin için cok saol

ne kadar zamandı deniyorsunuz %100akrep? Net bir problem çıktı mı?

Dualarım sizlerle inşallah hamişsinizdir kızlarrrrrrrr bende dahillll :))))))

bende kasık ağrısı var ara sıra bide sık idrare çıkıyorum bide gögüs ağrısı içten değil ama dış tarafları yanları çok ağrıyor

aslında sık idare çıkmamı bu bilmiyorum belkide psikolojıktir. bildigim idrarim gelince çok baskı yapıyor wc ye gitmem için:))

yok bende hiç damarlar belli değil..

ama derya bence sen kesin hamilesin içime öyle doğuyor

arkadaşlar eşim geldi birazdan test almaya gidicez nöbetçi eczaneden ama sabah yaparım heralde testi ayyy bide tek çizgi çıkarsa yine hüsran (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…