En erken hamilelik belirtileri

vallamı bide benim ani saplama var karnımda yumurtalığın üstündemi bilmiyorum oralarda biyerlerde buçak gibi sağlayıp gidiyo ama arada bir hep değil

benimde sağ kasık bölgem ve bacağıma doğru ağrı oluyo arada bir özellikle yürürken adetim 5 gün var karnım yanıyo gibi sizde böyle belirtiler varmı

pardon zeytincim kafam karışık biraz 5 gün var yazmışsın ben diyorum ama bayramda çok hamiş çıkıcak görün bak hadi inş hayırlısı zeytincim allah sanada zeytin gözlü bir evlat versin aminnn

pardon zeytincim kafam karışık biraz 5 gün var yazmışsın ben diyorum ama bayramda çok hamiş çıkıcak görün bak hadi inş hayırlısı zeytincim allah sanada zeytin gözlü bir evlat versin aminnn

inşallah canım allah nasip ederse çifte bayram yaparız süper olur ya
bu arada sen yazmışsın adet belirtim yok diye nasıl belirtiler birde karnının çevresinde basınç gibi bişeyler varmı

bende kullanıyorum sigara zorda olsa bırakıcam kesin hamiş haberimi alırsam:)

senin reglin ne zaman zeytin?

benim 10--12 aralık inş gelmez

sol kasığımda arada sırada hatta şu an bile batmalar oluyor.. birde karnım şiş hava doluu.. her akşam böyle oluyor.. bundan bir hafta önce yoktu böyle bi rahatsızlığım

Derya geldiğinde güzel hamiş haberini bekliyoruz :Saruboceq:

Bide aklıma gelmişken benim yüzümde ufak ufak sivilceler doldu

inş hamişizdir kızlar :Saruboceq::CüvCüv:

ebse insallah hamile oluruz insallah adet olmassın yarım saat sonra 3 günüme giricem adet ollmadım daha yuppiii ama heran olada bilirim hamile olada bilirim beklemesi cok heycanlı ilk defa günüm geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…