En erken hamilelik belirtileri

benimde yarın olmam lazım inşallah olmam da hamişimdir kızlar belirtiler neler benim yüzümde de sivilceler var ufak ufak ama kirpikleri anlamadım....

deryacım nerdesin haber bekliyorum meraktan catladım napıyon canım durumlar nasıl bende hiç belirti yok sanki normal bi günümdeyim cok rahatım sadece gögüzlerim dokundugumda agrıyo başka bişi yok bide kasıklarımda ara ara batmalar var sen test yaptınmı

ruferda benim sivilce hep cıkardı cenemit etrafında bitane şimdi cıkmadı nedense 2 günde gecti ay cok heycanlıyım insallah adet olmam valla bekliyorum işte arında olmassam kan testi yaptırıcam bide bakın yarında girin siteye ha tamam mı meraklanıyorum haber edin

benim kasık arısı, yüzümde ufak ufak sivilcelenme,aşırı gaz,idrarim geldiğinde karnımda bi baskı oluyor, gögüs iç tarafı değil dış tarafları çok agrıyor, duygusallık var ve asabiyetliyim

kızlar aslında ben dün dayanamadım reglime 2 gün kala test yaptım negatif çıktı ama yinede bir umutla bekliyorum birazcık belirtide var gibi belim ve ayaklarım agrımaya başladı ama

Kızlar ben hamileyim hala inanamıyorum adet olucam diye korkarken hamiş oldugumu ögrendim allah herkese nasip etsin

Kızlar ben hamileyim hala inanamıyorum adet olucam diye korkarken hamiş oldugumu ögrendim allah herkese nasip etsin

Hamilelik belirtilerin nelerdi başak ??

Bu arada tebrik ederim.. sağlıcakla kucagına alırsın inş.. darısı isteyen herkesin başına :):ecrin_bebek:hihoyyyt

Sagolun kızlar adet günümden beri kasık agrım vardı sanki adet olacakmışım gibi geliyordu ama adetim 6 gün gecikti kendim yapıyordum ama tek çizgi çıkıyordu sabahta kasık agrılarım fazlalaşmıştı eyvah olucam dedim öglene kadar gelmedi bende test yaptım 2 çizgi çıktı ama pembe idi daha önce çıkmazdı tekrar idrarımı tutum yine pembe 2 çizgi çıktı akşam geç saattede eşimle tahlil yaptıraık pozitif çıktı hala şoktayım yani adet belirtisi degilmiş hamilelik belirtileri imiş ama migde bulantılarım fazlalaşmıştı bugün iyice allahım herkese nasip etsin

başakçım günaydın hayırlısı olsun canım yaa çok sevindimmmmmm bi hamiş daha çıktı bayrama kızlaarrr ama sana bişi sorucam benimde gecikti adetim hiç adet olucakmışım gibi belirtim yok bu sabah test yaptım negatif anlamıyorum neden yaa sanki içime hamileymişim gibi doğuyo ama test negatif senin ne zaman ne gatif çıktı ne zaman pozitif çıktı testin ayrıntılı yazarmısın canım

Başakcım Çok sevindim beklenen bir durumdu ateşinn çok iyi gidiyordu maşallah darısı benim başıma ..

günaydın ceylancım ya ben adet olmadım daha hiçte adet olucakmışım gibi belirtim yok ama sabah test yaptım negatifti yardım edin kızlar moralim çok bozuldu

Kız çocukları geç döllenir o yüzden en garanti kan testi bence moralini bozma içinde meleğini de üzme sen bizlere göre tecrübelisin ilk gebeliğinle yaşadıklarını kıyaslasana..

günaydın kızlar perşembe gününe kadar benimde negatifti canım içini rahat tutu dün sabah agrım çok vardı eyvah olcam dedim olmadı öglende test yaptım ama idrarımı tutum 2 çizgi gözle görülür bir şekilde çıktı ama pembe idi tekrar yaptım yine öyle akşamda hastanede yapıldı idrar buseferde tutmuştum idrarımı ama sonuç gelene kadar hatim indirdim gerçekten birde söylemeyi unuttum 1 haftadır söylemesi ayıp memişler taş gibydi yanitop top dolgunluk vardı bu bende normal bir durum degildi adet belkirtileride hamilelikle aynı imiş kızlar

dr 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım rahime inmişmi bebek canlımı diye inşallah herşey yolundadır yine dualarınıza i,htiyacım var

başakcım nekadar geçti adetin hastaneyi aradım kan testi yapılıyormuş gitsemmi dün olmam gerekiyordu ateş tablomu biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…