Kız çocukları geç döllenir o yüzden en garanti kan testi bence moralini bozma içinde meleğini de üzme sen bizlere göre tecrübelisin ilk gebeliğinle yaşadıklarını kıyaslasana..
derya ne çabuk unuttun bi dun girmedim :))cumartesi olmam gerekiyordu İnşallah hamişsindir böyle durulmaz ki git acile yaptır kan testini
canım yaa kafamı kaldı ağlamaktan çok moralim bozuldu özür dilerim hatırladım gidicekmisin sen kan testine acilde yaparlarmıki
kızlar acilde yani kadın dogumda kan testi yapmıyorlar idrarda yapılıyor onunda bir hafta geçince sonuçveriyorlarmış ben 3 günde yapıldı test idrarda çıkmadı 6 günde çıktı
Suzannnn günaydın adet olmadım hala beklemediyim inşallah dediğin olur..
tünaydın canım.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq: :CüvCüv:
başakcım kutlarım canım.ne güzel kızına kardeş geliyor.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Ozaman moralini bozmadan bekle Bak sakın yanlış anlama ama en azından oğlunla vakit geçirerek biraz düşünceden uzaklaşabilirsin evet bizlerinde eşlerimiz var ama yine de çocuk bambaşka bir duygu olmadan o duygu tadabiliyoruz
İnşallah canım senin inancın bile bana moral kaynağı çok teşekkür ederim........a.s.
ben birşeyler yiyeyim sonrada annemlere gidicez.şimdiden bayramınızı kutlarım kızlar.ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
adet günü gelenler ya da geçenler müjdeli haberlerinizi beklicem.görüşürüz.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?