En erken hamilelik belirtileri

Kız çocukları geç döllenir o yüzden en garanti kan testi bence moralini bozma içinde meleğini de üzme sen bizlere göre tecrübelisin ilk gebeliğinle yaşadıklarını kıyaslasana..

ciddimisin kız çocukları geçmi döllenir senin kaç gün geçti ceylancım adet belirtilerin varmı off ya beklemek çok zor ama hiçte adet olucakmışım gibi belirti yok bide benim şu var adetim geçeli 4. gün ama bazen gecikiyo benim adetim 4 hatta 5 gün geçtiği bile olmuştu ama mutlaka adet belirtileri yaşardım gelmeden önce şimdi yok hiçbiri ishal olurdum hep adetimin geliceğini ishalimden anlardım ama ben hala kabızım (((( off allahım yaa nolur yardım et ((((

derya ne çabuk unuttun bi dun girmedim :))cumartesi olmam gerekiyordu İnşallah hamişsindir böyle durulmaz ki git acile yaptır kan testini

derya ne çabuk unuttun bi dun girmedim :))cumartesi olmam gerekiyordu İnşallah hamişsindir böyle durulmaz ki git acile yaptır kan testini

canım yaa kafamı kaldı ağlamaktan çok moralim bozuldu özür dilerim hatırladım gidicekmisin sen kan testine acilde yaparlarmıki

canım yaa kafamı kaldı ağlamaktan çok moralim bozuldu özür dilerim hatırladım gidicekmisin sen kan testine acilde yaparlarmıki

aradım sordum yapıyorlarmış ama çok yeni bugün gitmem ama sen git delimisin ne ağlıyorsun şükret haline canın ağlamak mı istedi kuzum......klava:

devlet hastanesi filan yokmu küçüçük yerde bile var mutlaka tekirrdağda vardır yakın hastanelere git yapıyorlarmış.. güzelim..

yok ben tekirdağın ilçesindeyim canım yaa var devlet hastanesi olmazmı ama yapmıyoruz aletler kapalı dedi adam yaa uyuz oldum bayramdan sonra gelin dedi

kızlar acilde yani kadın dogumda kan testi yapmıyorlar idrarda yapılıyor onunda bir hafta geçince sonuçveriyorlarmış ben 3 günde yapıldı test idrarda çıkmadı 6 günde çıktı

Ozaman moralini bozmadan bekle Bak sakın yanlış anlama ama en azından oğlunla vakit geçirerek biraz düşünceden uzaklaşabilirsin evet bizlerinde eşlerimiz var ama yine de çocuk bambaşka bir duygu olmadan o duygu tadabiliyoruz

Suzannnn günaydın adet olmadım hala beklemediyim inşallah dediğin olur..

tünaydın canım.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq: :CüvCüv:
başakcım kutlarım canım.ne güzel kızına kardeş geliyor.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

tünaydın canım.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq: :CüvCüv:
başakcım kutlarım canım.ne güzel kızına kardeş geliyor.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

İnşallah canım senin inancın bile bana moral kaynağı çok teşekkür ederim........a.s.

çok doğru söylüyosun aslında canım yaa ama işte telaş var bende biraz ama sizler o kadar iyisinizki burası o kadar sıcak bir ortamki sağolun iyiki varsınız sizlerin tesellilerinizle önerilerinizle kendimi daha iyi hissediyorum iyiki varsınız

İnşallah canım senin inancın bile bana moral kaynağı çok teşekkür ederim........a.s.

rica ederim canım.İnşallah buradaki bütün arkadaşlarımız en kısa zamanda hamile kalır.
ama İnşallah geçen bayram benim yaşadıklarımı bu bayram sen yaşarsın:Saruboceq:

ben birşeyler yiyeyim sonrada annemlere gidicez.şimdiden bayramınızı kutlarım kızlar.ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
adet günü gelenler ya da geçenler müjdeli haberlerinizi beklicem.görüşürüz.hepinizi öpüyorum.

bu gece rüyamda yine hamile olduğumu gördüm, test çubuğu vardı, üzerinde iki pebe çizgi vardı ve 17 haftalık yazıyordu...kafayı yiyorum galiba gitgide, daha da epey var 12 sine...her gece böyle rüyalar...Allah sonumu hayır etsin...

çok tşkler canım iyi dilekleriniz için ceylancım sanada aynı şekilde inş hamişizdir ama himişsekte bayram sonu öğreniriz artık napalım allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok he ceylancım bide kız bebeklerin daha geç döllendiğini biyerdenmi okudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…