çok tşkler canım iyi dilekleriniz için ceylancım sanada aynı şekilde inş hamişizdir ama himişsekte bayram sonu öğreniriz artık napalım allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok he ceylancım bide kız bebeklerin daha geç döllendiğini biyerdenmi okudun
ceylancım sen adet olmadınmı hala.inşallah hamilesindir.bu ay bereketli olacak galiba.2009 a son anda hamiş olarak girdim sende gel arkamdan hadi son anda turnayı gözünden vuralım.
ceylancım sen adet olmadınmı hala.inşallah hamilesindir.bu ay bereketli olacak galiba.2009 a son anda hamiş olarak girdim sende gel arkamdan hadi son anda turnayı gözünden vuralım.
ceylan belirtin yokmu canım canım ben 1 hafta önce şikayet etmiştim eşime wc ye gitmekten gına geldi yeter artık su içmeyeceğim diye.ama gebeliğe yormamıstım cunku cok sık cıkarım normalde.halsizlik hisstmedim cunku tembellik özümde var:))) yanı adet olacam sandım hatta ankaradan dönerken orkit bile koydum kıçıma ne olur ne olmaz diye ama hamile cıktım.nasip işte.sende pskolojini bir yre bırakarak yokla kendini belirti falan yokmu hiç sende.
gelgit sen de mi çok rya gördün, ben de o kadar çok bu tip rüya gördüm ki..işin garip yanı kayınvalidem de görmüş...
arkadaşlar benim en son adet tarihim 30 kasım fakat adaet olmadım hiç bu kadar geçmezdi dün sabah idrar testi yaptım çıkmadı en geç kaç gün çıkıyor idrar da bilen varsa sevinirim ayrıca kan testi yaptırmak istemiyorum zaten şuen bayram tatili olduğundan pek bir yer açık depğil hepinize sevgiler inş. isteyen herkesek sağlıklı bebekler nasip etsin alla u teala bu arife gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?