En erken hamilelik belirtileri

ceylancım sen adet olmadınmı hala.inşallah hamilesindir.bu ay bereketli olacak galiba.2009 a son anda hamiş olarak girdim sende gel arkamdan hadi son anda turnayı gözünden vuralım.

Evet kız çocukları geç döllenip geç sonuçlarda çıkar o yüzden merak etme İnşallah herkes hamiledir ..:CüvCüv:Hadi gül şimdi kaydirigubbakcemile3

ceylancım sen adet olmadınmı hala.inşallah hamilesindir.bu ay bereketli olacak galiba.2009 a son anda hamiş olarak girdim sende gel arkamdan hadi son anda turnayı gözünden vuralım.

İnşallah gelgitcim olmadım bugün kan testi yaptırsam mı beklesem mi bilemiyorum ilk defa geçikti ama bu ay biraz stresli geçti acaba o mu geçti İnşallah arkandan gelirim de hepimiz çorap söküğü gibi hamiş kalırız biliyoruz ki bizler kazık çakanlar..kaydirigubbakcemile5:1hug:
a.s.Tatlı hamişimiz......a.s.

derya002 gec döllenme olabiliyor tabiki ben adetten 1 gun önce akşam ve adet gunu yaptım ve cıktı sok geçirdim.cunku diğer gebeliklerimde 1 hafta sonra öğrenmiştim.hatta kanda bile değer düşük çıkabiliyor gec döllenme olduysa negatif sayılıyor ama aslında pozitif olabiliyor.umudunu asla kaybetme ama her olasılığada kendini hazırla hayal kırıklığı yaşamak cok kötu.

Ben karar verdim gitmeyeceğim kan testine çünkü geç döllenmeyse çok üzülürüm en iyi eczaneden test alıp yarın yapmak..

ceylan belirtin yokmu canım canım ben 1 hafta önce şikayet etmiştim eşime wc ye gitmekten gına geldi yeter artık su içmeyeceğim diye.ama gebeliğe yormamıstım cunku cok sık cıkarım normalde.halsizlik hisstmedim cunku tembellik özümde var:))) yanı adet olacam sandım hatta ankaradan dönerken orkit bile koydum kıçıma ne olur ne olmaz diye ama hamile cıktım.nasip işte.sende pskolojini bir yre bırakarak yokla kendini belirti falan yokmu hiç sende.

bende bende bendeeeeeeee

ceylancığım rahatladım biraz yaa çok tşkler benimki kız yaw rüyamda görmüştüm bi kız çocuğu hiç konuşmadan kapıdan girdi gitti oğlumun yatağına yattı rüyamda kayınvalidemde başındaydı dedim kayınvalideme nerden çıktı bu kız kaldır burdan dedi nasıl kaldırayım uyudu kıyamıyorum :)))))))))))))) bak ceylancım rahatladım gülüyorum artık kız benim kızz görün bak kayınvalidemde rüyasında görmüş anlattı diyoki sen çamaşır ipine kız elbisesi asıyodun diyo ayyy heyecan yaptım şimdi :)))))))))))))

zaten kanda cıksada gebeliğin dr ye gidemeyeceksin.keseymiş kalp atısıymış duyamayacaksın.idrarda yapıncada öyle hemen atma ben çöpten topladım sonra:))) bakmak için.1 dk sonra attım hemen ama 5 dk bekle.

inşallah derya sende gel tabi herkes gelsib peşimizdenkaydirigubbakcemile
bereketli olacak bu ay bereketli..a.s.

benimde belirtilerim var ama kestiremiyorum hadi meraktan ve endişeden wc ye gidiyorum diyelim kasıklarıma ara ara batmalar karın ağrım gece bile uyandırdı v ne yesem midem bulanıyor sabah uyandım midem bulanıyor su içiyim dedim ağzımda çok kuru oluyor su içtim istifra ediyordum..Hayatta su içmem bu aralar çok susuyorum..

oooo çok sevindim Allah sağlıklısını versin..deryacım bak sakın çocuklarını ayırt etme olacak inşallah ama sen yine de herşeye hazırlıklı ol ben öyleyim ama ahhh ateş ölçme beni çok umutlandırıyor oyüzden en iiyisi test alıp beklemek..Gelgitin dediği gibi doktorlar yok yine heyecan bitmeyecek Yine de bayramda gelişmeleri bildirelim birbirlerimize

gelgit sen de mi çok rya gördün, ben de o kadar çok bu tip rüya gördüm ki..işin garip yanı kayınvalidem de görmüş...

gelgit sen de mi çok rya gördün, ben de o kadar çok bu tip rüya gördüm ki..işin garip yanı kayınvalidem de görmüş...

krizalit canım benim yaa gelicek bebişlerimiz gör bak ben rüyalarıma çok güvenirim kızlar ben biraz toparlıyım siz yazın okuyorum ben arada :))))))

ben cok ruya görüyordum hamile olmuyordum ama.son zamanlarda araba süereken gördüm kendimi hep:))) ancak 2 ay önce arkadaımla konusurken ruya gördüm 2-3 aya kadar hamile kalacağım ya bayrama ya bayramdan sonra öğreneceğim demiştim.gerçektende öyle oldu.ama yınede fazla takılmamk gere.yoksa bi ara her gun bebe görüyordum ruyamda.

arkadaşlar benim en son adet tarihim 30 kasım fakat adaet olmadım hiç bu kadar geçmezdi dün sabah idrar testi yaptım çıkmadı en geç kaç gün çıkıyor idrar da bilen varsa sevinirim ayrıca kan testi yaptırmak istemiyorum zaten şuen bayram tatili olduğundan pek bir yer açık depğil hepinize sevgiler inş. isteyen herkesek sağlıklı bebekler nasip etsin alla u teala bu arife gününde

Benim bukadar geçse kesin kan tahlili yaptırırdım idrar testi 10 günlük döllenmiş olması gerekiyor..:asigim:

simge canım benim 6 günde zor çıktı senin geç döllenme olduysa biraz daha bekle test yapmadan önce 3 4 saat tut idrarını inşallah çıkar güzel haberini alırız

Gördünmü derya002 herkes geç döllenmekten bahsediyor için rahatlamıştır umarım bende bekleme kararı aldım Allah bu arife gününde Hepimize çifte Bayram yaşatsın..........

amin canım ben buay yataktan hemen kalkmadım sag tarafıma dönüp yattım eşim sırt üstü yat istersen dedi bende bıktım dana gibi yatmaktan olacaksa böylede olur dedim bir arkadaşımızdan duymuştum ilişkiden sonra sag tarafa yatın diye ne kadar dogru bilememde ama şu bir kesinki allah ol demeden olmuyor

Hoşgeldin xaracım..Nasılsın Desteğin için çok teşekkür ederim..
başak35 Doğru Allah ol demeden olmuyor..Amuda da kalksak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…