En erken hamilelik belirtileri

İçini ferah tut dün birara aynı ahaaa geldi dedim wcye gittim yok bişey.....
yupppiiiiiiiii dedim :))
Bugünde olabilirim

ceyalancığım tuvalete gittim baktım kırmızımsı bi akıntı ama kan değil

derya merhaba benimde on gün önce öyle bi akıntım oldu ve adetim 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığımız allah hepimize bayram hediyesi olarak nasip eder

tekrar test yaptır o zaman çıkmamış olabilir inşallah hamilesindir

Derya yazılarını okudum Allahtan ümit kesilmez.. kan testini bekle orda kesin belli olur inşallah hamileyizdir kızlar.. dualarım sizlerle...

Derya yazılarını okudum Allahtan ümit kesilmez.. kan testini bekle orda kesin belli olur inşallah hamileyizdir kızlar.. dualarım sizlerle...

ebsecim sağol canım ama ben adet olucam galiba nasıl oldu biliyomusun canım hani tahlil yapmak için damlatıyoruz ya bir iki damla idrar aynı onun gibi üç damla geldi yani o kadar az ki nokta gibi inş devamı gelmez yaa şu arife gününü tuvalette geçirdim inan çok zor bi durum ve çok büyük bi hayal kırıklığı anlatamam(((((((

canım kan tahlili yaptırdım geçen hafta zaten yoktu hamilelik.ama adette olmuyorum.buna bi anlam veremiyorum.yumurtalıklarımda çok aağrıyo

heidicim inş hamilesindir canım benimde adetlerim düzensiz bayramdan sonra ilk işim doktora gitmek olucak böyle hayal kırıklığı yaşamaktansa

Kızlar ben hamileyim hala inanamıyorum adet olucam diye korkarken hamiş oldugumu ögrendim allah herkese nasip etsin

canım hayırlı olsun..sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasib etsin RABBİM..çifte bayram yaşıyorsunuz ne güzel...senin yavrun yüzühürmetine bizlere de nasib etsin RABBİM...

Başak hamileymişsin tebrik ederiz.Darısı bebek isteyen bizlerin başına.Allah hepimize sağlıklı bebekler versin.... Kızlar benım daha 10 günüm var.. Bu bayramda da dediğiniz gibi herkes soracak bebek var mı diye... Sorulunca ben de çok üzülüyorum ..BU bayram ziyaret mümkün oldukca yapmayacagım.. ama vakıt nasıl gececek bu sefer. daha 10 gün varr.. ufff insalllah beklediğimize değer...

BAŞAK35 tebrik ederim Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Allah ım inşallah bizlerede versin ne guzel senin yaramaz seni biraz uzdu ama sonra ortaya cıktı cok sevindima.s.

başakcım tebrik ederim canım... Allah tüm isteyenlere nasip etsin.. veee ben adet oldum.. bakalım nasip artık. şimdi bayram yapamadım ama hayırlısı diyecem artık. Allah ne zaman nasip edecek valla merak ediyrm. bu ay hiç belirtim yoktu. neyse kızlar ben adet oldum. umarım siz olmazsınız.dua edecem bu gece Allah Bebiş bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin..

canım bende oldum ama oldum diyemiyorum (((( üç küçücük damladan ibaret çok canım sıkkın yaaa bayramda herkes sorucak sormasınlar yaa sormasınlar artık bende gitmiycem biyere nette geçiricem bayramı

derya yerleşme damlacıklarıdır onlar inş..çok fazla stres yapmamaya çalış... ben yarın dktorumu arayıp kan testi yaparlarmı diye sorucam hayırlısı.. inş.. hamileyizdirr.. beklemekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…