İçini ferah tut dün birara aynı ahaaa geldi dedim wcye gittim yok bişey.....
yupppiiiiiiiii dedim :))
Bugünde olabilirim
Üstüne görmedir........
ceyalancığım tuvalete gittim baktım kırmızımsı bi akıntı ama kan değil
kızlar bana yardım edin.benim durum çok karışık.28 kasımda adet oldum 1:5 ayı geçti hala olmadım.geçen hafta kan testi yaptırdım.hamile değilmişim.ama hala adet olmadım.çok şiştim.karnım falan.bide geçen ay 1 gün iki kere lekelenme geldi o kadar.adet olamaz çünkü benim çok gelir.bu kan testleri doğru mudur?
annem idrar testi yaptır diyo bizim zamanımızda kan testi varmıydı diyo.ne yapacam bilmiyorum.her gün adet olcak gibi belim ağrıyo ama olamadım bi türlü
Derya yazılarını okudum Allahtan ümit kesilmez.. kan testini bekle orda kesin belli olur inşallah hamileyizdir kızlar.. dualarım sizlerle...
canım kan tahlili yaptırdım geçen hafta zaten yoktu hamilelik.ama adette olmuyorum.buna bi anlam veremiyorum.yumurtalıklarımda çok aağrıyo
Kızlar ben hamileyim hala inanamıyorum adet olucam diye korkarken hamiş oldugumu ögrendim allah herkese nasip etsin
başakcım tebrik ederim canım... Allah tüm isteyenlere nasip etsin.. veee ben adet oldum.. bakalım nasip artık. şimdi bayram yapamadım ama hayırlısı diyecem artık. Allah ne zaman nasip edecek valla merak ediyrm. bu ay hiç belirtim yoktu. neyse kızlar ben adet oldum. umarım siz olmazsınız.dua edecem bu gece Allah Bebiş bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?