derya yerleşme damlacıklarıdır onlar inş..çok fazla stres yapmamaya çalış... ben yarın dktorumu arayıp kan testi yaparlarmı diye sorucam hayırlısı.. inş.. hamileyizdirr.. beklemekten sıkıldım
kızlar ben geldim basak hamileymissin hayırlı olsun canım benimde cok moralim bozuk kan testi yaptırdım bugün 3 gün ve 0.0 cıktı salak bi kadın vardı sinir oldum arayıp arayıp soruyo bölemi olur sölemi olur diye cihazı aksam özel hastanede yaptırdımya nöbetci 1 kişi vardı tek negtif yani ama aet olmadım ya şimdide bi idrar testi yaptık tek cizgi hiç gecikmezdi soktayım nebilim allah yarı yolda bıraktı sevincim kursagımda kaldı
deryacım sen bence hamilesin görürsün akrep dediydi dersin
deryacım bakarız belki olurum ben aksam görüsürüz gec saatte olmassa bide ebsecim karbonatı bende dün duydum heşime aldırdım bende köpürdü bide eşime yaptırdım onunki daha iyi köpürdü gülmekden karmız agrıdı dün eşim beni alet etme bidaha diyo :))))))))))))))
biri yazmış musluk suyuna yapmış oda köpürmüş muslukta hamile diyo ama ben yaptım köpürmedi dibe çöktü resmen karbonatmı bozuktu dersiniz :)))))))
kızlar ben geldim basak hamileymissin hayırlı olsun canım benimde cok moralim bozuk kan testi yaptırdım bugün 3 gün ve 0.0 cıktı salak bi kadın vardı sinir oldum arayıp arayıp soruyo bölemi olur sölemi olur diye cihazı aksam özel hastanede yaptırdımya nöbetci 1 kişi vardı tek negtif yani ama aet olmadım ya şimdide bi idrar testi yaptık tek cizgi hiç gecikmezdi soktayım nebilim allah yarı yolda bıraktı sevincim kursagımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?