En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben geldim basak hamileymissin hayırlı olsun canım benimde cok moralim bozuk kan testi yaptırdım bugün 3 gün ve 0.0 cıktı salak bi kadın vardı sinir oldum arayıp arayıp soruyo bölemi olur sölemi olur diye cihazı aksam özel hastanede yaptırdımya nöbetci 1 kişi vardı tek negtif yani ama aet olmadım ya şimdide bi idrar testi yaptık tek cizgi hiç gecikmezdi soktayım nebilim allah yarı yolda bıraktı sevincim kursagımda kaldı

derya yerleşme damlacıklarıdır onlar inş..çok fazla stres yapmamaya çalış... ben yarın dktorumu arayıp kan testi yaparlarmı diye sorucam hayırlısı.. inş.. hamileyizdirr.. beklemekten sıkıldım

ebsecim inş canım ya bilmiyorum kafam çok karışık belkide ilk günden sökülemedi yarın sökülür ((( ama bayramdan sonra ilk işim kadın doğum uzmanına gitmek olucak

akrepçim h.g bugün bekledim seni ya akrepçim benim iki üç damla bişey geldi
ama sadece küçücük damla anlamadım bende yaa sökülür yarın kesin senin hiçbişey yokmu daha inş sen bari hamiş ol bide ebse size duacıyım artık

kızlar adet ağrım yok kesildi ama şimdi akrepe yazı yazarken bişey oldu karnımda sanki kocaman bir kuş çırpındı kafayı yiyorum ben :))))))))))

biraz daha bekle bakalım yüzdeyüz akrep moralinide bzma.. herşeyden önce moral biliyosunuzki :)

bu arada ben bu sitede dolaşırken arkadaşın birisi konu açmiş... karbonat ile hamilelik testi diye... temiy ve ufak bir kaba idrarinizi koyup üzerine karbonat döküyomuşşunuz kabarırsa köpü köpük olursa hamilesiniz demekmiş tam tersi olursa hamile değilsiniz demekmiş..

ben denedim bende karbonat yoktu kabartma tozu ile denedim... fokur fokur köpükcükler oldu :))) ne kadar doğru bu test bilemiyorum

deryacım gögüzlerin agrıyomu benimkiler 3 günden beri sızlıyo normalde adete bi hafta kala sızlardı adet günü biterdi buda adet günü başladı ama edet olmadım bendaha ümitliyim valla kanı görmeden aglamıcam benim halime bakınya hepside negatif cıkıyo ben halen hamilede olabilirim diyorum

deryacım bakarız belki olurum ben aksam görüsürüz gec saatte olmassa bide ebsecim karbonatı bende dün duydum heşime aldırdım bende köpürdü bide eşime yaptırdım onunki daha iyi köpürdü gülmekden karmız agrıdı dün eşim beni alet etme bidaha diyo :))))))))))))))))

deryaaaa aglamak yok kızım daha sansımız var adet mi olduk yok fazla kafanı takma bide sen hamişsin bence git gez gezerkende hastanelerede bak oke öpüyom seni bitanem

canlarım kaçtım ben gelince giricem bu gece geç saate kadar burdayım canım sıkkın uyuyamam hem bakarım arada tuvalette durumlara :)))) benim gibi uykusu kaçanları beklerim hadi öptüm şimdilik sizi kocaman

Akrep şu karbonat testini eşine yaptırmana çok güldüm Allah da seni güldürsün emi :)

Ay ben de duymuştum ama denemedim çünkü karbonatı poğçaya katarken bile köpürdüğü için inanmadım.. Gerçi belirtim de yok ama umudum çok bu ay malum yumurtlama gününü değerlendirdim. Gerisi Allah Kerim..

deryacım inşallah yerleşme kanıdır canım. of kızlar ya inşallah maşallah diye diye bozuyoruz moralimizi. burda birbirimizi ümitlendiriyoruz. umarım herkes mutlu olur çok kısa zamanda. öptüm hepinizi...

canım bak sana ne anlatıcam geçen sene adetim gecikti dr gittim kan verdim0.45 çıktı dr bekle 15 gün gelmesse bakarız dedi ben salak kafam üzüntüden gittim adet söktürücü içtim günler sonra adet oldum ama küçük kan parçaları oluyordu idrarımda aile dr gittim anlattım bana çok kızdı ve cahilce bir davranış yaptıgımı söyledi belkide gizli negatifti ve sen hamile olabilirdin beklemen gerekti hamilelik olulştuysa kendin buna son vermişsin dedigi anda beynimden vurulmuşa döndüm va aylarca vicdan azabı duydum sana demem şuki arkadaşım kanda çıkmasa bile bekle ilaç dahi içme nasıl olsa biryerde herşey belli olacak

Her saat başı idrare çıkmak normalmi yoksa anormalmi?

Hamilelik belirtisi olabilirmi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…