En erken hamilelik belirtileri

tuboyok selam canım evet cok komik bi olaydı :)))) sende durumlar nasıl
başakcım beni ümitlendirdin isallah ya basım agrıyo hemde nasıl

ebse senin günün gectimi daha vardı sana belirtiler felan varmı vacım benim tek gögsüm ellersem agrıyo adet olmadım daha 4. güne giricem 2 dakkaya :)))) ama hep negatif de başak moral verdi saolsun

slm kızlar ben geldim bende o üç damladan sonra hala tık yok biliyomusunuz ama yarın boşalabilir heran bekliyorum sizlerde durum ne

selam deryacım derya bak sen hamilesiin bence üstüne görme bu yerlesme dir bence 6 gün demi seninki canım ay baksana cok gecti bence bebe rahime düştü kesesine yerlesti

bende kan testi yaptırdım 0.0 hiç derece si bile yok 0.1 bile değil idrar testi tek cizgi hep deryacim sen hiç idrar testi yapmısmıydın durum neydi canım

bende kan testi yaptırdım 0.0 hiç derece si bile yok 0.1 bile değil idrar testi tek cizgi hep deryacim sen hiç idrar testi yapmısmıydın durum neydi canım

yaa yaptınmı kan testi ama adetin gelmedi dimi sakın ilaç falan içme belli olmaz yanlış çıkabilir ben idrar testi yapmıştım negatif çıkıyodu

ne bilimvalla deryacım adetim hiç gecmezdi gögüsümün agrısı neden gitmiyo acaba hiç adetten tık yok gelcek gibide değil ama heran olabilir nebilim cok moralim bozuk eşimle heycandan nefes alamıyoduk o kalbini dinletiyo ben kalbimi dinletiyodum heycandan nasıl carpardı ama iimizde söndük şimdi kalbimiz zor atıyo :) halen espiri yapabiliyorum ya

bugün bana ceylan dediki kız bebekler geç döllenirmiş biliyonmu o yüzden sakın bişey belli olmadan riske sokma inş gelmiycek seninki gelsede üzülmiycez sende bende ççünkü artık burda kocaman dünya buldum ben çok sevdim burayı herkes birbirine destek oluyo ohhhhoooo biz bu desteklerle neler başarırız gör bak

ruferda serra insallah hamilesindir ya hamilelikler ne kadar güzel bizde giyermiyiz ya her bişeyler almaya indiğimde hamileliklere bakarım ordan cıktıktan sonra kendime hiçbisey almam amann giysem nolur giymesem diyorum yeni bişi anasını satim ben hamilelik giymek istiyom aslında hamilelik alim karnımada bi yastık koyum de gezimmi neydim off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…