En erken hamilelik belirtileri

evetya deryacım cok güzel arkadaslarım var benimde süpersiniz kızlar hastayım size aileyiz kimseyle konusamadıgımz seyleri konusmak bilgilenmek destek cıkmak ne kadar güzel patlardım valla sizde olmaaydınız

canım benim yaa giyiceksin tabi hemde gör bak ne güzel hamiş olucaksın herkese nispet yap o zaman kız o dedikoduculara salla göbeğini şöööle bi ooohhhhh çatlasınlar :)))))

derya adet olacak gibimisin ne gibi şeyler hissediyosun değişimler varmı yani damladan sonra yokssa gelmicek gibimi

sadece karnım patlıycak gibi hani idrarını tutarsın tutarsın hani çarşıda falan olursunda eve gelince tuvalete zor atarsın kendini aynen öyleyim canım ağrı falan yok ama her saniye patlıycak gibiyim adet boşalamadı bence ondan yarın sökülür rahatlarım

ben şimdiye adet olsaydım asılama yaptırmıs oturuyodum neden geciktiki randevüm vardı negüzel hamiş değilimm bari olsaydımda asılama yaptırsaydım benim problemimi biliyosunuz bu asılama tutardı bence allahın izniyle gelecek aya kaldı adet olursam ama bide adet hiç gelmiyomus buraya cıkıp kızlar hamileyimmm diyomusum hani hamile olanlar yazıyoya sıkı durun diye ayyyy kızlar hepimizde verriz o müjdeyi insallah

inşallah ya inşallah bizde yazarız bi gün
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMM
diye
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bas agrısı sitrestennnnnnnnnnnnnnnnnn benimde bugün agrıyo deligibi e onca negatif haberini alırsan kafama balyozdan vurmuslar gibi oldu :) cok sitres yapmayın canlarım

bas agrısı sitrestennnnnnnnnnnnnnnnnn benimde bugün agrıyo deligibi e onca negatif haberini alırsan kafama balyozdan vurmuslar gibi oldu :) cok sitres yapmayın canlarım

moralimin en bozuk olduğu şu mübarek arife gününde beni güldürdünya allahta seni güldürsün canım benim yaa hadi yattım ben sabah bayram bayramınız kutlu olsun canlarım benim ALLAH BUNDAN SONRAKİ BAYRAMA EVLATLARIMIZLA GİRMEYİ NASİB ETSİİİNNN AMİİNNN

bayramda girin siteye tmm mı bende giricem

evet deryacım bende onu okuduktan sonra umutlandım bide ben bu ay hsg çekildim hsgden sonra hamile kalma oranı normalden daha yüksekmiş o yüzdenbu ay bambaşka bekliyorum

bende geçen ay hsg oldum yani rahim filmim çekidi.. kasımın 24 ündede çatlatma iğnemi vuruldum.. o yüzden bende her zamanki aylardan daha umutluyum bu ay.. inş hamişizdir kızlar :Saruboceq:

bende geçen ay hsg oldum yani rahim filmim çekidi.. kasımın 24 ündede çatlatma iğnemi vuruldum.. o yüzden bende her zamanki aylardan daha umutluyum bu ay.. inş hamişizdir kızlar :Saruboceq:

inşallah ebse bende kasımın 15 inde çekildim hsg yi çatlatma ignesi falan yok bende inşallah hamileizdir inşallah..

deryacım saol sanım :) seninde bayramın kutlu olsun cok öptüm canım insallah hamilesindir arada gir bayramda fırsat buldkca ben cok merak ediyorum

herkese iyi geceler şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar bayram sonu hamiş haberleriyle dönmek dilegiyle hoşçakalın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…