umudunu yitirme canım dün arkadaşın biri 3 gün yapmış çıkmamış taaa 6. gün çıkmış
ruferda serra insallah hamilesindir ya hamilelikler ne kadar güzel bizde giyermiyiz ya her bişeyler almaya indiğimde hamileliklere bakarım ordan cıktıktan sonra kendime hiçbisey almam amann giysem nolur giymesem diyorum yeni bişi anasını satim ben hamilelik giymek istiyom aslında hamilelik alim karnımada bi yastık koyum de gezimmi neydim off
evet deryacım bende onu okuduktan sonra umutlandım bide ben bu ay hsg çekildim hsgden sonra hamile kalma oranı normalden daha yüksekmiş o yüzdenbu ay bambaşka bekliyorum
derya adet olacak gibimisin ne gibi şeyler hissediyosun değişimler varmı yani damladan sonra yokssa gelmicek gibimi
bbaşımda agrımaya başladı arkadaşlar benim bu da bir belirti olabilir mi?
ben şimdiye adet olsaydım asılama yaptırmıs oturuyodum neden geciktiki randevüm vardı negüzel hamiş değilimm bari olsaydımda asılama yaptırsaydım benim problemimi biliyosunuz bu asılama tutardı bence allahın izniyle gelecek aya kaldı adet olursam ama bide adet hiç gelmiyomus buraya cıkıp kızlar hamileyimmm diyomusum hani hamile olanlar yazıyoya sıkı durun diye ayyyy kızlar hepimizde verriz o müjdeyi insallah
kız sen nediyon kaykıla kaykıla bi yürürüm elim belimde ayyy hayali cok güzel kimbilir gercegi nasıldır
bas agrısı sitrestennnnnnnnnnnnnnnnnn benimde bugün agrıyo deligibi e onca negatif haberini alırsan kafama balyozdan vurmuslar gibi oldu :) cok sitres yapmayın canlarım
evet deryacım bende onu okuduktan sonra umutlandım bide ben bu ay hsg çekildim hsgden sonra hamile kalma oranı normalden daha yüksekmiş o yüzdenbu ay bambaşka bekliyorum
bende geçen ay hsg oldum yani rahim filmim çekidi.. kasımın 24 ündede çatlatma iğnemi vuruldum.. o yüzden bende her zamanki aylardan daha umutluyum bu ay.. inş hamişizdir kızlar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?