En erken hamilelik belirtileri

1-Mide bulantısı....................................
2-Baş dönmesi.......................................
3-Tansiyon düşmesi..................................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık................
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP.........
6-Kirpiklerin karışması …...
7-Bel ağrısı…………..................................
8-Akıntı artması.....................................
9-Göğüslerde hassasiyet.............................
10-Göğüslerde şişme.....................................
11-Göğüs uçlarının acıması.....….................
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma…………………............……
14-Uyku hali..... ..............................................
15-Halsizlik......................................... ............
16-Ağızda kuruluk……………………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................
18-Dudakların fosur fosur olması...................
19-Göz bebeklerinin büyümesi.........................
20-İdrar kokusunda değişme.....................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ……………….......
22-Gazlı olmak …………………...............…..
23-Mide yanması........................................... ...
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi……...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi.........................................
27-Akşamları aşırı üşüme................................

Ancak bu belirtiler ve ortaya çıkış zamanları her kadında ve hatta her hamilelikte farklılık gösterebilir. Hamilelik belirtileri bazı kadınlarda döllenmeden sonraki ilk hafta içinde, bazılarında ise birkaç hafta sonra görülebilir. Kimi hamilelerde ise belirtilerin büyük kısmı ortaya çıkmayabilir.

Saydığımız belirtiler başka nedenlerle de ortaya çıkmış olabilir. Gerçekten hamile olup olmadığınızdan emin olmak için gebelik testi yaptırmanız gerekir.

KIzlar öncelikle hayırlı bayramlar..
BİR DAHAKİ BAYRAMA BEBEĞİNİZ AĞLASIN DA KUCAK İSTESİN ! emii...

KIzlar ben de bikaç kere kasık ve belim ağrıdı üşüttüm mü acaba .. çok aşırı belirtim yok açıkcası...ama yum. gününü değerlendirdim başka da çalışma yapamadık ama yine de umutluyum :)
İNşallah hamile kalırız mübarek gün yaa.. bugun aklımıza geldikçe bebek isteyelim

Heidi 48 senin durumun çok değişikmiş canım senin döngün baya uzun sürmüş nerdeyse 2 ay olacak..benım 28 gun o bile bana uzun geliyor beklemek için... senin de bu kadar uzun mu normalde? Bayram sonunda doktora git istersen..Kesin sonucu öğren umarım bir sorun yoktur.

slm kızlar.ben daha öncede yazmıştım.iki ay önce kürtajla bebeğimi aldılar.ben bu ay korunmadım.geçen adetimden bu yana 26 gün geçti.belirtiler var ama geçen gebeliğimdede aynı belirtiler oldu yani adetim sandım ama hamileydim.şuan da size sorum ben evde idrar testi yaptım,ilk 5 dkkda tek çizgi ama bir süre sonra çok silik çift çizgi çıktı hala öyle.acaba sonradan bu şekilde olan var mı yani,hamile olabilir miyim.bu arada iyi bayramlar hepimize

slm ben bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum iki buçuk aylıktı bu arada çizgi hala silik elimde bakıyorum kaç saattir.adetim 26 gün geçmedi,ilk adetimle ikinci adetim arası 26 gün demek yani buara adet göremliyim.üff nbtçi eczanelerde kapalı ya adet olursam,allahım nolur hamile olayım.senin ne kadarlık hayırlı olsun cnm

arkadaslar herkese iyi bayramlar inşallah en kısa zamana bizde mutlu haberi haykırırız burda:Saruboceq:a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar ecem canım silik cızgi cıkmıs hamile olabilme sansın cok büyük net konusup canını sıkmak istemmiyorum ama hamile gibisin biraz daha bekle

Ben sitey yeni katildim ve benimle ayni seyleri yasayan insanlari gorunce kendimi gercekten daha iyi hissettim.Beni bu 4.ayim olacak denemeye baslayali.gecen aylarda ayni olaylari yasadim sizler gibi benimde hasta olmama 5 gun kala bi kac damla kan gelmisti ve sonra hasta oldum ondan sonraki ay hastaligim 4 gun gecikti ama idrar testi negative idi ve yine hasta oldum.bakalim bu ay nolcak.artik hasta olma gunlerimi takip edemiyorum cok degisiti. normalde persembe gunu olmam gerek bekliyoruz:)gecen aylarda hep karnimda biseler hissederdim yani agri olurdu belim cok agrirdi ama bu ay hic birsey yok belirti olarak.insanin gerceklten bekemekten siniri bozuluyor.hayirlisini dileyelim napalim.Ama kendinizi fazla dinlememenizi tavsiye ederim kendini dinlemeye basladinmi psikolojik olarak kendi belirtilerini kendin cikariyorsun.Bu ay kendimi dinlememe karari aldim zaten dinleyecekte pek vaktim yok acikcasi:)Insallah herkes icin hersey guzel olur.Herkese iyi bayramlar:)

Son düzenleme:
ben adet oldum bugün biraz önce 4 gün gecti tam adetten tık yoktu aslında ama bekliyodum gögsüm adet olacagım gün başlamıstı agrımaya ama adet olmamıstım normalde adetime 1 hafta kala agrırdı gögsüm adet oluncada giderdi neyse cok kötüyüm bayram hüsran oldu eşofmanla gezdim bugün gezdim derken annemlere gittim canım giyinmek istemedi cok yıkıldım hiç günüm gecmezdi cok heycanlandık eşimle ama suan cok kötüyüz yıkıldık

hedi canım cok saol bu adetimden sonraki günler ilişkire giremiyorum zaten eşime boşaltmıyacagım gelecek adetimde asılama yaptırıcagım napim ucundan püskürtmeyle olmuyo bu işler

ecem ben idrar testinede inanıyorum valla 4 gün denedim anam sabaha kadar bekledim silik cizgi cıkmadı net tek cizgidi silik cızgi cıkanlar hamile oluyo

heidi canım ben vejinusmusum ve bunu atlatmak için yapmadıgım gitmediğim yer kalmadı ama başaramadık sadece zorla ucu giriyo ve bosalıyo ama nafile 1 bucuk yıllık evliyim ben asılama düşünüyom napim

slm nem geldim kızlar akrepçimmm biliyorum neler hissettiğini şu an bende göl gidiyorum bu bayram bize sevinç olmadı ama isyan edersek allahın gücüne gider allah insanların sabrını denermiş biliyosun üzülmek yok hiçbi zaman beni sorarsan ben harbi harbi hastalandım hemde bol bol geliyo ama hala karnımın içinde damar atıyo yaa bide bi sancı saplayıp gidiyo ben bu hamileliğe fena takmışım kendimi hala hamile sanıyorum bayram tatili biter bitmez ilk işim doktora gitmek olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…