canim ben diger sayfada yazdigim gibi daha bugun katildim araniza.bu ay 4.ay denemeye baslayali.bende aynen sizin yazdiklarinz gibi bircok belirti olustu kan gelmesi, adet gecikmesi,cramp lar.ama sonunda hasta oldum simdiye kadar.bakalim persembe gunu hasta olmam gerek.buyuk ihtimalle yine hasta olacakmisim gibi geliyor.gecen aylarda hastaligima yakin zamanlarda daha fazla sancim oluyordu ne bilim karnimin icinde biseler oluyor diyordum ama bu ay hic birsey hissetmiyorum.tek hastalik belirtim akintinin artmasi ve renginin degismesi(cok ozur dilerim cok acik yaziyorum ama)dua etmekten baska caremiz yok galiba.birde cok fazla dusununce insan cildiracak gibi oluyor.Zaten hayat okadar mesgul ediyorki kosturmacalarla,sikintilarla geciyor yasamimiz birde bu olay girdi isin icine.bazen dusunuyorum keske hic denemeye baslamasamiydik diye boyle gecinip gidiyorduk iki kisi:)ben gecen hafta dr ye gittim ve kadin hicbir test yapmadi(birtek yillik yapilan pap smear testi yapti) denemeye devam edin dedi isin icinden cikti.bakalim eger bu ayda birsey olmazsa dr mi degistirecegim.cok uzun yazdim kusura bakmayin.insallah guzel haberler veririz hepimiz burdan birgun:)
sevgiler