En erken hamilelik belirtileri

deryacımmm meraba caınım cok üzüldüm adet olduguna bende oldum cok sasırdım ama üzülme bitanem ne kadar desem bos da bende cok üzülüyom cünkü

yuzdeyuzakrep
canim insallah en hayirlisi olur,en kisa zamanda hepimiz muradimiza ereriz :)benimde icimden bir ses (her nekadar dinlememeye calissamda o sesi)yine hasta olacagimi soyluyor.bakalim gorecegiz...
sevgiler

deryacım nerdesin canım doktara g,it bende asılama yapıcamkesin kararım ucundan püskürtüyoruz sonrada bekle bakalım hamilemiyim ienc bişi bari aşılama yapımde bekledime degsin

canim ben diger sayfada yazdigim gibi daha bugun katildim araniza.bu ay 4.ay denemeye baslayali.bende aynen sizin yazdiklarinz gibi bircok belirti olustu kan gelmesi, adet gecikmesi,cramp lar.ama sonunda hasta oldum simdiye kadar.bakalim persembe gunu hasta olmam gerek.buyuk ihtimalle yine hasta olacakmisim gibi geliyor.gecen aylarda hastaligima yakin zamanlarda daha fazla sancim oluyordu ne bilim karnimin icinde biseler oluyor diyordum ama bu ay hic birsey hissetmiyorum.tek hastalik belirtim akintinin artmasi ve renginin degismesi(cok ozur dilerim cok acik yaziyorum ama)dua etmekten baska caremiz yok galiba.birde cok fazla dusununce insan cildiracak gibi oluyor.Zaten hayat okadar mesgul ediyorki kosturmacalarla,sikintilarla geciyor yasamimiz birde bu olay girdi isin icine.bazen dusunuyorum keske hic denemeye baslamasamiydik diye boyle gecinip gidiyorduk iki kisi:)ben gecen hafta dr ye gittim ve kadin hicbir test yapmadi(birtek yillik yapilan pap smear testi yapti) denemeye devam edin dedi isin icinden cikti.bakalim eger bu ayda birsey olmazsa dr mi degistirecegim.cok uzun yazdim kusura bakmayin.insallah guzel haberler veririz hepimiz burdan birgun:)
sevgiler

nutella cukalatam :) bak şimdi doktor cok önemli ilgilenmesi bizim için bence doktor değiştir kendini onun yanında rahat hissetmelisin her soruna cevap alabilmelisin ona güvenmelisin bence doktor değiştir insallah hamilesindir puroblem varmı cannım olmaması için kac yıllık evlisin

aslinda olmamasi icin bi problem gorulmuyor en azindan benim bildigim.doktora bir defa gittim oda zaten ne test yapti ne bise bilmiyoum aslinda problem olup olmadigini.ben 2.5 senelik evliyim ama 4 aydir bebek dusunmeye basladik.benim okul durumlarindan dolayi erteledik.hala okulum var ama biz denemeye baslayalim dedik yinede:)Zaten okulun stresinden bazen hicbirsey dusunemiyorum stres onemli bir factor maalesef.Kesinlikle dr mi degistirmeyi dusunuyorum yakinda turkiyeye gelcem dusunuyorum orda doktora gitmeyi ama bakalim.Sen cikolata eyince aklima bise geldi normalde ben hasta olmadan bir kac gun evvel deli gibi nutella yada sarella tarzi cikolata yemeye baslarim kasik kasik canim acayip ister ama simdi hic istemiyor.belki yarin istemeye baslar cunku hasta olmama daha 2-3 gun var:)eger canim cikolata istemezse hamileyimdir:)insallah...

arkadaşlar biri kanı idrar testine damlattığımızda idrar testinin erken sonuç verebileceğinden bahsetmiş doğrumudur acaba

arkadaşlar biri kanı idrar testine damlattığımızda idrar testinin erken sonuç verebileceğinden bahsetmiş doğrumudur acaba

ben bunu ilk kez duyuyorum ya kızlar bence beklemek en doğrusu ama sabredemiyoruz işte boşuna ümitlenmek gibi bişey şimdi oramızı buramızımı keselim kan akıtmak :jeyyar: için hoş kurban bayramı zaten iyi olur. benimde 2 gün geçti beklemedeyim ama hiç ümidim yok. heran kırmızılar gelir senağlama senin kaç gün geçti. burarda herkese hayırlı bayramlar yüce rabbim hepimize çifte bayram yaşatsın :Saruboceq:

kızlar benim adetime 2 gün var bugün ateşim 36.7 idi.
inşallah düşmez
kasıklarımda acı var birde ağrı gibi değil arada bir acı giriyor

belirtilerin varmı pınarcım bide yukarda yazdığımı okudunmu kanı idrar testine damlatıp erken hamileliği belirliyolarmış varmıdır böyle bişi

slm kızlar ... sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de buraya yazdığım eski günlerimi hatırlıyorum.şuan 3 aylık bebeğim var..darısı hepinizin başına.çünkü annelik bambaşka güzel birşeymiş.belki de dünyanın en güzel duygusu...

ben size yaşadıklarımı yazayım.benim öyle pek fazla belirtim olmamıştı.yalnız çok uykum geliyordu.bir de kasıklarıma ani bir harekette batma oluyordu.öyle bazılarının yaşadığı gibi gögüslerim falan da büyümemişti.bir de kirpiklerim sertleşmişti.rimel sürmekte çok zorlanıyordum( ilğinç ama bir yerde okumuştum ben de oldu.) ben galiba hamile değilim diyordum.hatta yüzümde adet öncesi çıkan sivilce bile olmuştu.öncesinde 2 ay denemede olmamaıştı.galiba yine olmayacak diye moralim bozuluyordu.sürekli buraya takılıp erken belirtilerle ilgili bilgiler alıyordum.ama bana uyan belirti pek yoktu.sonra adet tarhim bir kaç gün geçti.yine umutlanmak istemedim.çünkü benim hep 5-6 gün geçikmeli olurdu.3 gün olmuştu geçeli dayanamadım idrar testi yaptım ve çift çizgi.oğünü hiçç unutmam mutluluktan ağlamıştım.
kızlar sizle paylaşmak istedim.ama stres yapmayın.allh bir gün ( istediğiniz en kısa zamnda) hepinize kısmet eder anneliği inş.
hayırlı bayramlar.......hihoyyyt

slm kızlar ben bugün zar zor bir nöbetçi eczane buldum aldım test yaptım gene çok silik yani çok fazla silik dünkü daha netti sanki.offf.keşke hamile olsam buna bile deli gibi seviniyorum.kaybettiğim bebeğimin acısını unutamam asla ama belki kendimi daha rahat hissederim.

selam kızlars,
ecem eger silikse hamile olman lazım..çünki benim yaptığım bir testte öle yazıyordu.. çizginin acık veya koyu oluşu önemli değil cizgi varsa hamilesindir.. Testi sabah ilk idrarınla yaparsan en etkilisi olur derler..yani hormonların en yoğun olduğu vakit..
Benimde adetim geçeli 9 gün oldu ama bu saten ilk ayımız yani hapı bırakmanında düzensizliği olabilir o yüzden hemen umutlanmıyorum saten geçtikten 2 gün sonra bi test yaptım negatifti..Şimdi artık 9 gün oldu geçeli bi belirtimde kalmadı, ben yinede bi test aldım bugün, yarın sabah yapcam bende testimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…