belirtilerin varmı pınarcım bide yukarda yazdığımı okudunmu kanı idrar testine damlatıp erken hamileliği belirliyolarmış varmıdır böyle bişi
Suzancım İyiakşamlar......Umutların ertelendiği bir gece
sana katılıyorum gülümse, çok güzel tanımlamışsın, zaten o da oluyor aaa çok gazım var ben hamile miyim falan diye...:))))
benim de bu gün regl günüm ama olacağım, aynı söylediğin ağrılar var bende de, ek olarak bel ağrısı ve bu ay göğüslerimde hiç ağrı yok, bol bol karnımda ağrı hatta baya ağrı var...ama gaz biliyorum...
ben inanmayacağım bu belirti-siz- lere....sürekli vücudumuzu dinliyoruz da ondan oluyor...ben eşime regl olduğumu çoktan söyledim bile, evet olmadım ama olacağım hissediyorum, adam pazar günü askere gidiyor ben de erkenden keseyim ümitlerini bari dedim beklemesin....
geçen ay bende öyle yepmıştım hasta olmadan hastayım demiştim. inşallah hamilesindir o zaman eşine inanılmaz bin süpriz olur. herşeyin hayırlısı. canım bende 3 aydır adet düzeni diye bişey kalmadı. ilk kez bu ayda göğüs ağrısı yok her ay 15 gün önceden başlardı bakalım bu ay ne olacak ama ümitlenmeyeceğim. :1no2: sen kaç aydır istiyosun
canım iyi dileklerin için teşekkür...biz aralıksız 14 aydır fakat aralıklarla toplam 2 senedir deniyoruz ama tık yok...yaşım oldu 31...çevremden tanıdığım kişilerin hamile olduğu haberini almak şimdiye kadar acı vermezdi ama bu ay çok garip bi şekilde doğru dürüst tanımadığım birinin hamile haberini almak içime çivi gibi girdi, ilk defa panik yaptım benim bebeğim olmayacak mı diye...dediğin olsa ne kadar güzel olur ama sanmıyorum canım adet belirtileri bunlar..benimkiler...
yine de Tanrı' dan hayırlısını ve güzelini dilemeye çalışıyorum, hepimiz için öyle olsun...
Senin durumun nedir?
kızlar slmlar bende adet olmadım daha,test yaptım gene.bu sefer tek çizgi çıktı çift yoktu gibide vardı gibide anlamadım gitti.dün ve evelsi gün çift çizgi biraz daha belirgindi anlamadım ya.allahım nolur.iki gün geçti adetim karnımda sancım var çok ama bakalım allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
kızlar merhabaa, uzun bir bayram tatilinden sonra yine aranızdayımm :))
yarın sabah doktora gideceğim daha adetime 10 gün var galiba. sol kasığımda her oturduğumda yukarı itilen bişey varrrrr, nedir anlamadımmm çok ümitleniyoruz eşimlee. doğum yapan bi akrabamdada olmuş o itilme, beni çok heyecanlandırdı. yarın sabah doktorum bi baksın geldiğimde yazacağımm. yeni hamişler yok sanırımmm.dualarda buluşalımmm
yarın sabah doktora gideceğim daha adetime 10 gün var galiba. sol kasığımda her oturduğumda yukarı itilen bişey varrrrr, nedir anlamadımmm çok ümitleniyoruz eşimlee. doğum yapan bi akrabamdada olmuş o itilme, beni çok heyecanlandırdı. yarın sabah doktorum bi baksın geldiğimde yazacağımm. yeni hamişler yok sanırımmm.dualarda buluşalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?