En erken hamilelik belirtileri

canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dua edelim birbirimize bebişlerimize kavuşalım inşallah zaten bayramda bunaldım sorulardan herkese ayrı ayrı cevap ver kimseye gitmek gelmedi içimden ama mecbur gittik::)))

günaydınnn kıslarr ben geldimmm, ya doktorum muayene etti. dediki çatlatma iğnesiyle atılanlar atılmışş atılmayanlar hala duruyo dedii. 1 hafta içinde hepsi atılır dedii. çalışmalara devam dedi 10 gün sonra adet olmazsam gideceğim test yapılacak. ultrasonla görünmesi imkansızmış bebek olsa dahi şuanda. ama problem yok dedi çok sayıda yumurtan oluşmuş dedi, atılamayanlar bile var hala dedi.
çalışmalara devam yani anlayacağınızzz. solumdaki ağrıyı söyledimm, görünürde problem olcak bişey yok dedi. ama dedi böyle ağrılar iğnenin etkisiyle olabiliyo dedi. ya da hamileliğin ilk başlangıcında olabiliyo dedi. biraz sabredelim dedi kanına bakarız dediii. inşallahhh adet olmam 10 gün içindeeeee.

sizde ne var ne yokk napıyosunussss???

canım benim inşallah olmazsın bir şey sorucam yumurta kaç tane oluşuyo kadında ben hep bir yumurta oluşuyor diye biliyorum şaşırdım çok sayıda olabiliyo yani değilmi o zaman sürekli denemek lazım

canım benim inşallah olmazsın bir şey sorucam yumurta kaç tane oluşuyo kadında ben hep bir yumurta oluşuyor diye biliyorum şaşırdım çok sayıda olabiliyo yani değilmi o zaman sürekli denemek lazım

evet canım 1 tane oluşmuyoo, yani 1 tane oluşanlar da var çok oluşanlar da. çok sayıda oluyo içlerinden en sağlıklısıyla gebelik elde ediliyo, benim sağlıklısı atılmıştı. şimdi hala büyüyen yumurtalar varmış onların da atılması lazım dedi doktorumm. mesela geçen ay 1 tane oluşmuştu bu ay artmış. belli olmuyo yani yumurta takibinde görülebiliniyo. onun dışında gün aşırı ilişki bu yüzden öneriliyo. yani belli değil kaç tane büyüdü nezaman çatladı ne zaman atıldı .

okadar yoğun çalışıyoruzkii ve yumurta takibim de güzel gidiyor eşimde de problem yokk, bu ay da olmassa korkmaya başliicamm. rahim filmi çektircemm (

benim tam 14.gün çok ağrım oluyo karın boşluğunun biraz altında yürüken falan çok rahatsız ediyor beni miğde bulantısı falan yapıyor ama her ay oluyor tam 14.gün doktora gittim yumurtlama oluyor dedi çok şaşırdım bu kadar ağrılı olmasından ötürü olur dedi bazı kadınlarda olurmuş o günlerde ilişki önerdi

yumurtlama da ağrı yapıyomuş dediğin gibi bazı kadınlarda. hayırlısı bakalım bian önce hamile olmayı okadar çok istiyorum kiii. içimde tarifsiz bir sıkıntı var bi düğüm sanki bebek özlemi boğazımda, iyi şeyler duymayı umutlanmayı çok istiyorumm. sanki bi benmişim hamile kalamayan gibi geliyo bazenn. sizler de olmasanızz çok daha kötü olurdummm:enbuyukkk:

hımmm bende geçen hafta çok baş agrısı oldu beynime kramp girdi sanki istifra ediyordum sürekli sonra kasıgımda bir atma başladı şimdi biraz akıntım var bugun yada yarın olmazsam hasta test yapsam belli olur mu ben hiç anlamıyorum:)

canım adetin geçtikten sonra kan testi yaptırırsan kesin çıkar. ama idrar testine pek güven olmuyor. inşallah hamilesindirr. hiç korunmadınızmıı kaç yaşındasın?

Kızlarrrr günaydın ben geldimmmmmmmmm ndk canım neden böyle umutsuzluğa düşüyorsun çok günah herşeyde bir hayır vardır bizim görmediğimiz tabiki olacak senin bebişin ben inanıyorum hemde en kısa zamanda sen Allahtan hayırlısını iste sağlıklısını istecanım ve sabrını yitirme bekle olur mu Allah için zor mu var inşallah sende kucağına alacaksın yavrunu

canım günaydınn, ama bi türlü relax olamıyorumm:çok üzgünüm: inşallah allah izin verirse olacakk.

sen nasılsınn neler yaptınn?? çalışmalara devammııı

kizlarr gunaydinn . bende sizler gibi anne olmak istiyorumm:CüvCüv:ama iyi arkadasliklarr kurmak istiyorumm bu sureci sizinle paylasabilirmiyimm:çok üzgünüm:

kizlarr gunaydinn . bende sizler gibi anne olmak istiyorumm:CüvCüv:ama iyi arkadasliklarr kurmak istiyorumm bu sureci sizinle paylasabilirmiyimm:çok üzgünüm:

tabikii canımm, nekadarlık evlisin kaç yaşındasın tedavi sürecin oldumuu anlatsana bira kendinii:1hug:

tabikii canımm, nekadarlık evlisin kaç yaşındasın tedavi sürecin oldumuu anlatsana bira kendinii:1hug:
canim ben 7 senelik evliyim 27 yasindayimm bebekk agustostan buyana istiyoruz. henuzz dr. hicbirseyinizz yokkk dedii sadece kafaya takma dedii . bu ayin 18 regl gunumm.bakalim ne olacakk cokk istahimm acildi. mutsuzumm umutsuzumm cokk sabirsizimm bilmiyorumm neyapcagimii:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…