canim ben 7 senelik evliyim 27 yasindayimm bebekk agustostan buyana istiyoruz. Henuzz dr. Hicbirseyinizz yokkk dedii sadece kafaya takma dedii . Bu ayin 18 regl gunumm.bakalim ne olacakk cokk istahimm acildi. Mutsuzumm umutsuzumm cokk sabirsizimm bilmiyorumm neyapcagimii:sm_confused:
tubacikk gunaydinnn sanadaa.s.deminn kizlar burdaydi ama ciktilarr canimm. anladigmm kadariyla sen hamissinn . allahimmm saglila bebisini kucagina almayi nasip etsinn:Saruboceq:belirtilerini benimle paylasirmisin:uhm:Gunaydin kizlar.. Ndkcim nasilsin.. ozledim sizleritum hafta topicte sizleri aradim
canim tesekkurlerr ama bu reglii donemim yaklasinca kalbimm kipir kipr cokkk sabirsizz oluyorumm nedensee..en erkenn belirtilerr ne olurkii hep onu arastiriyorumbenneyaptımki
gunaydinn patricia...hihoyyyt
en son bildigim basak35 tii ayyy cokk tuhafimm banyoo yapcamm canimm hicbirsey yapmak istemiyorrCADIARZUselam canım bayramda koca kk dan bi hamiş çıkmamışmı yahuuuu
benimki 18 aralikkkben bu ayy 11. gunn ve 14 . gunn beraber oldumm bakalimmmanacım regl günlerimizde pek yakınmı :) bende 20 aralıkta bekliyorum , ayy çokta çaılşma yaptık hadi hayırlısı. ama gram belirti yok kızlar galiba bebişte yok
canimm cokk tesekkurlerr bende cokk sik wc ye gidiyorumm bu aralarr ruyalarimm cokk karisikk hee dun akasamm bir altin bilezikk takmistimm kolumaa:içelim:artikk ruyalardan medett umar oldumm . birde canimm bu takvimiin adresinii verirmisin hangi adresten yaptin insallah bu ay banada nasip olur bu takvimii yapmakk:1rolleyes:Gunaydin canim.. evet 12 hafta 4 gunluk hamileyim.. allahim sizlerede yasatsin insallah..bende sizin gibi cok anne olmak isteyenlerdendim..belirtilerime gelince pek belirti yasamadim..sadece yerlesme gununde rahmime igne batmalari oluyordu..hafif hafif.. son zamanlarda adete yakin geceleri hic tuvalete gitmezdim geceleri tuvalete gitmeye basladim.baskada hic bir belirti yasamadim. cok rahat bir hamilelik geciriyorum bulanti, kusma hic olmadi,, dun bebegimi ultrasonda gordum.. cok buyumustu herseyi belirgindi donup. oynuyordu..cok guzel bir duygu allah isteyen herkese yasatsin..kimsenin kucagini bos birakmasin.. stress yapmayin.. olacak deyin.. umutsuzluga dusmeyin canlarim
geldi, regl oldum arkadaşla...güya beklemiyorum diyordum ama sabah gördüğüm anda ilk defa, 14 ayda ilk defa gözyaşlarına boğuldum, belki bu ay eşimin askere gitmesi nedeniyle son şansımız diye, belki de, bu ay hsg çekildi, gonaphene ve çatlatma iğnesi vuruldu, progesteron çok güzel çıktı, regl belirtileri farklılaşmıştı ve ben aslında baya üitliymişim bu ay ve şu an kendimi çok kötü hissediyorum, hiç bu kadar kararmamıştım ve hiç bu kadar ümitlenmemiştim....
canimm anliyorumm senii bende gecen ayy oyle olmustummm cokk agladimm ama insann reglinin 3 unden sonra umuttlaniyorr yinee..esinn askere gitcekmiss allahimm saglikla ona kavustursun senii olsunn dayan guzelimm demekk hayirlisi buymuss . belki esinn izine gelincee yine denersinizzz :jeyyar:geldi, regl oldum arkadaşla...güya beklemiyorum diyordum ama sabah gördüğüm anda ilk defa, 14 ayda ilk defa gözyaşlarına boğuldum, belki bu ay eşimin askere gitmesi nedeniyle son şansımız diye, belki de, bu ay hsg çekildi, gonaphene ve çatlatma iğnesi vuruldu, progesteron çok güzel çıktı, regl belirtileri farklılaşmıştı ve ben aslında baya üitliymişim bu ay ve şu an kendimi çok kötü hissediyorum, hiç bu kadar kararmamıştım ve hiç bu kadar ümitlenmemiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?