En erken hamilelik belirtileri

1 gece olmadı sadecee edirneye gittikkhihoyyyt ama güseldi herşeyyy. inşallah olur bu ay çok ümitliyimm. inşallah tü isteyenlere verir rabbimm:CüvCüv:

canım günaydınn, ama bi türlü relax olamıyorumm:çok üzgünüm: inşallah allah izin verirse olacakk.

sen nasılsınn neler yaptınn?? çalışmalara devammııı

ne yapıyım canım evet çok düzenli olmasada çalışmalar devam bayram tatili ziyaretleri aksattı biraz hayırlısı artık

ilk zamanlar aman çocuk olmasın borcumuz harcımız var geçinemeyiz diye korunduk durdukkk. şimdi hastaneye harcadığım paraların haddi hesabı yokkk...

gerçi korunmasaydım olcaktı diye bi kaide yok ama yumurtlamamı tembelleştirmiş haplarr.

kimse yokmu kıslar yaaaaaaaaaaa niye bişi yazmıyonusss. boş boş bakıyom ekranaaa

valla ndkcim haklisin ama benim eltiminde haplar yumoslarini tembellestirmisti,.. hap kullandirtmadi kocam bana evlendim evleneli kullanmadim yeni hamile kaldim iste.. nerdeyse 2 senelik hamileyim

krizalit hayırlısı olsun canım ya bende hastalandım hemde arife günü (((( bayram zehir oldu ama umudumuzu yitirmek yok canım ndk ya katılıyorum gerçekten kocan yokken herşey iki kat zor yaşanır her işte bir hayır var hayırlı teskereler versin rabbim

kızlar slm geçmiş bayramınız kutlu olsun ndk edirnelimiydin canım sen ilçesimi merkezmi bende edirneliyimde

yok canım edirneli değilim ama olinin orda eşimin ablası oturuyor kocası polis polis lojmanlarında oraya gittik. yerimseniben

tubişimmmmmmm, ne güsel hap kullanmaman. beni hiç uyaran olmadı doktorumda hap vermişti kistler erisin diyee. ama kist erisin diye uğraşırken yumurtalarımı tembelleştirmişiz :çok üzgünüm:

valla ilk basta kiziyordum ama iyiki kullanmamisim..ama kullananlarin cogu birakir birakmaz hamile kaliyo alakasi yok bence canim ama..kaynanamda cok karsi cikmisti kullanma bi tane olsun..sonra ikincisine kullan kullanma karismam dedi

valla ilk basta kiziyordum ama iyiki kullanmamisim..ama kullananlarin cogu birakir birakmaz hamile kaliyo alakasi yok bence canim ama..kaynanamda cok karsi cikmisti kullanma bi tane olsun..sonra ikincisine kullan kullanma karismam dedi

tubacım doğum kontrol hapından bahsediyosun değilmi benim arkadaşım evlendiği günden itibaren 3 sene kullandı hap bıraktı ilk üç aya hamile kaldı

allah nasib edince hiçbişey bahane olmaz biliyorum ama insan teselli arıyo işte :çok üzgünüm: ne mutluki hamilesinn bebeğinlesin hep off offf dua et bizede nolurrrsenağlama

diyorumya bence alakasi yok..ama sonucta iyiki kullanmamisim..uzun surseydi hap kullandigima uzulurdum onu demek istedim..benim ablam hap kullanirken hamile kaldi..yani bence allah nezaman isterse ozaman olur..

Ndkcim kiyamam canim..bende senin gibiydim ama her kafaya taktigim ay husran oluyordu son ay hic takmadim stress yapmadim olacak dedim o ay hamile kaldim..nolur uzulme ben size hergun dua ediyorum..bebisim

canm yaptım yazmıştım önceki sayfalarda.dünkü tek çizgi ama çok çok açık yok yani tek o ben biliyorum ondan önceki gün iki kere yaptım ikiside silik çizgiydi çiftti.ya bilmiyorum.doktora anca hafta içi gidebilirim elimde bir test daha var onu da bugün yada yarın yapıcam bakalım.bu arada özet geçeyim ben,ikibuçuk ay önce bebeğimi aldırdım kürtajla kalbi durdu çünkü.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ben beklemedim.biraydan bişey olmaz herhalde.ancak toparlanmaya çalışıyorum sanki hemen olursa üzüntüm geçmicek tabii asla ama hafifler gibi geliyor.bu arada bebeğim ikibuçuk aylıktı.allahım bebeğini kaybeden herkese sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…