Iyiyiz canim valla.. ne olsun iste.. ugrasiyoruz.. ogh ogh yumurta bol,, zamazingodada bi sorun yok olacak olacak canim.. evet ceylancim herhalde kirmizi karti gordu.. insallah en kisa zamanda hepiniz hamile kalcaksiniz..aminn bayram nasil gecti?? calismalar boldu demi
canım günaydınn, ama bi türlü relax olamıyorumm:çok üzgünüm: inşallah allah izin verirse olacakk.
sen nasılsınn neler yaptınn?? çalışmalara devammııı
kızlar slm geçmiş bayramınız kutlu olsun ndk edirnelimiydin canım sen ilçesimi merkezmi bende edirneliyimde
valla ilk basta kiziyordum ama iyiki kullanmamisim..ama kullananlarin cogu birakir birakmaz hamile kaliyo alakasi yok bence canim ama..kaynanamda cok karsi cikmisti kullanma bi tane olsun..sonra ikincisine kullan kullanma karismam dedi
valla ilk basta kiziyordum ama iyiki kullanmamisim..ama kullananlarin cogu birakir birakmaz hamile kaliyo alakasi yok bence canim ama..kaynanamda cok karsi cikmisti kullanma bi tane olsun..sonra ikincisine kullan kullanma karismam dedi
kızlar yaa bu ruh halimi nerden değiştiriyoruz yada nerden yapıyoruz kaç gündür uğraşıyorum bulamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?