En erken hamilelik belirtileri

kasık ağrım var göğüslerimde ağrım çok az.adet gibi de hamilelik gibi de.geçen hamileliğimde ben ayırt edememiştim.yani gebelikle adetin pek fakı yok ya ne bileyim. offfff

üzülme canım ya hayırlısı inşallah belki böyledir bak eşin de gitmiş senin için daha zor olurdu belki tabi senin açından çok zor olsa gerek sıkma canını

canim gecmis olsun benimde ilk gebeligim de bebegim 2.5 aylikken karnimda olmustu.. bende senin gibi sonra tedirgin oldum testlerim hala pozitifti ama gecirmis oldugun gebelikten sonra hormonlarin 9 hafta daha kaninda oluyor yani.. insallah hamilesindir bir kan testi yaptir eger yukseliyorsa yeniden hamilesn dusuyorsa..hamilelik hormonlarin bedenini terk ediyor demektir..ama sunuda bilmende yarar var gebelik hormonu kaninda 5ten yukariysa yumurtalama olmaz..eger sen onceki bebeginden daha hormon tasiyorsan..hamile kalman zorlasa bilir

tatlım üzülme diyecem ama üzülüo ınsan eşinlede Allah kavustursun benımkıde nısanda gıdıo sımdıden stres bastı bebıste olmuo bende bu ay hsg cektırdım ama hıc bı belırtım yok bıkac gune kalmaz adet olurum yınegozyasları offff daha ne kadar surecek yada nasıl dayanacam bılmıom sınırlerım oldukca yıprandı

ecem nasıl belirtilerin varr, idrar çıkm a falan varmıı? benimde kasıklarım özellikle sol kasığım inanılmaz ağrıyor. daha 10 gün var ama adetime

canım hsg yi nası çektirdin anestezili mi anlatırmısın biraz bende çektircem. masrafı nedir? nasıl çekildi :1hug:

idrara sık çıkıyorum akıntıda var.ağrımda var anlamadımki ya ufff.
bu arada benim kürtajın üstünden iki buçuk ayı geçti üç ay olcak.

ndk adetten sonra cekılıo anestezılı cektırdım sabah hafıf bı kahvaltı yapıp gıttım aksama kadar aç kaldım en az 6 7 saat ac olmak lazımmıs serum takıp ıgne yaptılar yarım saat surdu uyandıgımda bıtmıstı benımkı cok rahat gectı uyanınca bıraz agrım oldu adet sancısı gıbı onada agrı kesıcı aldım toplam 150 ytl odedım canım korkulacak bısey yok gayet basıt rahat ol sen

ecem nasıl belirtilerin varr, idrar çıkm a falan varmıı? benimde kasıklarım özellikle sol kasığım inanılmaz ağrıyor. daha 10 gün var ama adetime

canım sen çalışmayı sakın bırakma geç yumurtlama olabilir ceylan bana kızlar geç döllenir demişti inş hayırlısı

dünyanın anneliğe layık en güzel anne adaylarıııııııı. hihoyyytcanlarım hamişimiz yok galiba. olsun aylar daha bitmedi. herkese selamlar:teytey:

kızlar...çok iyisiniz bana çok iyi geldiniz, şimdi daha iyiyim, eşime ağladım biraz, sonra adamcağızı üzmek istemedim,yarın gece askere uğurlayacağım, bir de bana takılı kalmasın aklı...
ben de o yokken biraz başka şeylere vereceğim aklımı, ingilizce çalışmayı, ALES' e hazırlanmayı falan planlayayım bari..işime vereyim aklımı...yapacak birşey yok, böyle bekleyip dururken kayışı koparacam bu gidişle...
ndk cım, ben iki kere çektirdim bu ay rahim filmi, histerografiyi göztepe araştırmada ücretsiz çektirdim tüplerim tıkalı çıktı, doktorum bir de histeroskopi çekelim dedi, sonomedde çektirdim, 566 bayıldım, tüplerim açık çıktı. Meğer devlet hastanesinde aletler eskiymiş...
Bence iyi bir yerde histerografi çektirmek lazım, skopiye gerek kalmadan çıkıyor, yoksa ben gibi 566 bayılıyorsunuz...

canım nerde çektirdin istanbuldamısın sen, önerebilirmisin bana. benim hastanem çok pahalı çekiyomuş yaa 350 ytl dediler bana hemde ssklıyımm

güzelgözlümmm hoşgeldinnnnnnnnn nasılsınn varmı gelişmelerr maalesef hamişler yok yaa :çok üzgünüm:

canımm valla o dediklerinden hiçbişi anlamıyomm ama en iyisi hangisi olcaksa ondan çektireyim doğru diyosunn. anestezili mi çekildi?

ndk ozelde cektırdım zaten devlet karsılamıo bunu onun ıcın ssk falan gerek yok burada toplam 150 verdım o hastane baya pahalıymıs ya

kızlar gecen adetim sancısız agrısız yani çaktırmadan gelmişti. ama 2 gün kanama oldu. diğer 4 günn neredeyse siyaha yakın akıntı vardı. yıkılmıstım. çünkü adet bitminden itibareya değilse diye kokruyorum n günaşırı bbirlikte olmuştum. cok umutlyudum.sonra ayın 7 sinde ilk basta sağ ve soldan hafif kasık ağrısı oldu. 3 defa filan. ertesi gün acayip karın agrılarım tuttu. taki düne kadar. gün içerisinde anlık gelip en az 20 dak sürdü. agrımın oldugu ilk gün aglayacaktım nerdeyse.ve o gece sırtüstü yatınca gögüslerim gögüs kafesımı resmen sıkıstırdı. öyle agrıdıki anlatamam o agrıyı. ertesi sabah gecti.gögüs agrım. idrarımda cok koyu. eşimle o hafta birlikte olduk hep. dünden bu yanna agrım gecti. ve sabahtan bu yana gögüs uclarıma dokunamıyorum. gögüsümde agrı yok ama ucları inanaılmaz acı verıyor. birde ilk gögüsümün agrıdıgı gün boynumdan sag taraftan resmen bır damarım cekilmiş gibi hissettim. sabah dr u aradaım. gecen aydan hamile kalmış ve bu ay yerleşmiş olabilir dedi. o agrılar normal değil dedi. kendisi seminere gitimiş dün. haftaya cuma burda imiş. sakın baska dr agitme dedi. ya hamilelik yada idrar yolları olabilir dedi. ama % 80 hamilelik gibi dedi. istersen kan testi yaptır dedi. ama ben ya değilse diye korkuyorum ve yaptıramıyorum. cumayı bekleyeceğim

canımm valla o dediklerinden hiçbişi anlamıyomm ama en iyisi hangisi olcaksa ondan çektireyim doğru diyosunn. anestezili mi çekildi?

hsg çektir ndk, ingilizcecinin ki çok iyiymiş, fiyatı hem de anestezili çok iyi yani, benimki anestezisizdi ve kesinlikle anestezili tavsiye ederim ben bayılma noktasına geldim ikincisinde, birincisinde hiçbirşey hissetmemiştim adet sancısı gibiydi...

canım adetin geçtimi seninn?? benmi anlamadımm?? inşallah hamileliktir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…