En erken hamilelik belirtileri

eger adetli hamilelik olduysam diye her belirtiyi beynime not ettimki sonra kızlara anlatıırım bilgileri olur adetli hamilelik hakkında dedim

güzelgözlüm, adetli hamilelik diye birşey oluyor muymuş acaba? Ben regl gününde gelen pembemsi ya da kahverengi akıntının yerleşme kanaması olduğunu duydum ama şarıl şarıl regl görüp de hamile kalmış olanı duymadım???

canım adetim gecmedi. daha 20 sini bekliyorum. dr dediki gecen ay embriyo oluşmuştur. ama rahime inemmeiştir. olabilir. o agrıda rahime yerleşmesi agrısı olabilir dedi. bazı bayanların bünyesi adeti de görüyormuş. benim annemdede olmuştu. 4 ay filan görmüş adet. hemde sarıl sarıl:))))))))

çok şaşırdım yaaa...hayret birşey...neyse ben bunu duymamış olayım zaten zor sakinleştirdim kendimi, bi daa havalanmayayım şimdi...

canım regl gününde genelde embriyo rahimde damarın üzerine yerleşirse hafıf bi kan gelrmiş. bununla adetli hamilleik farklı. hem hamilesin hem adet oluyorsun. taki birkaç aylık olana kadar farketmıyorsun hamile oldugunu. adet kanamasında değişiklik miş en iyi belirtisi. benim kanamam 4 _5 gün sürerdi. ve son gün kahverengi olur ve biterdi. bu sefer 2 gün sürdü. ve 4 gün kahvarenegi siyah bir akıntım oldu hemde yoğun

inşallah hamilesindir canım yaaa, ama sen olmadığına şartla kendini, çünkü çakılış kötü oluyo...ya da hemen git kanını ver, 30 YTL ye huzur satın ala.s.

ne müthiş bir sürpriz olur ama değilmisırnaşık şey. işte canım benim o yüzden adet sancısı olunca agrı kesici içemiyoruzya

valla belki bilirsin geçen ay benimde adetim bi tuhaf olduuu, önce ara ara kahverengi akıntılarım oldu bikaç gün araylaa, sonr kahverengi adet oldum 3 gün bitttii. hamile olmayayım yaaaaaa amaninnnnnnnnnn:dance: kıs boşa ümitleniyos yaaa:lepi:

merhaba allahım herkese hamılelıgı nasıpetsın bende ıstıyorum ama hamis olamadım.............

adacımm nezamandır deniyosunn, kaç yıllık evlisinn kaç yaşındasınn tedavi oluyonmuuu anlat bakalımm öyle kolay kurtulamassınnn bizdennnkaydirigubbakcemile

inşallah hamilesindir canım yaaa, ama sen olmadığına şartla kendini, çünkü çakılış kötü oluyo...ya da hemen git kanını ver, 30 YTL ye huzur satın ala.s.
canım o kanı veripte sonucta negatıf cıknca o hemşirenin tavrı varya beni kırmızı kartı görmekten daha cok yıkıyor inan. 14 ayda sadece 1 sefer kan testi verdim ve negatifti. kadın bana bir baktı. böyle pis pis ukela bir tavırla hamile değilsiniz dedi.kendimi şartlandırmıyorum hala çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3 ama kendime dikkat edyorum agır kaldırma filan gibi şeyler yapmıyorum. bu belirtilerimi özellikle beynime kazıdımki eğer olursa öğrenirsem diye sizleride bu konuda bilgilendireyım dedim. cumaya kadar öğrenmeyeceğim. kırmızı kartı kendim görmek isityorum. baskası söyleyince daha yıkıylor insansenağlama

şimdi hatırladım halamın kızı daha yeni doğum yaptı.ve biz 5 aylıkken öğrendik hamile oldunu .daha önce 2 cocuğu vardı 3.ye hamile kaldı ama kendide anlamadı.ancak karnı şişmeye başlamıs bişemi var diye şüphelenmiş drye gitmiş dr hamiesin demiş.cinsiyetide 2 kez gitmiş öğrenmek için belli olmamıs tam bidahada sormamıs doktora ve dr de söylememiş cinsiyetini süpr,z geldi yani.yanı 2 kez doğum yaptı tecrubeliydi ve anlamamaıs 3.sünü adet görmüş çünkü.öyle bulantıymıs göğüs arısıymıs yasamamısda.

belki idrar yollarımda sıkıntıda olabilir . o yüzden umutlanmıyorum. ama kendimi koyvermiyorumda. bu ay olmazsa gelecek ay inşallah. hepimiz hamiş olacagız allahın izniyle. :CüvCüv:zamanımızı bekliyorum. bizim nazlı bebişler istedikleri zaman gelecekler

bende kendi halime bıraksam belki hiç takmamm, ama tedavi olurken aklım hep ondaaa, bu ayda mı boşa gidecek vs. diye düşünmekten kendimi alamıyorumm.yumurta takibi gerçekten çok stresli bi süreçmişş

eger tedavi görmeseydin yani üremeye etki eden ilaç almasaydın düşünebilirin hemen tatlım. ama zaten senin dr 2 günde sana bakıyor. olsa hemen görür alttan bakarken. ama yinede dikkat et bitanm. bak ağır iş filan yapma. sen en yakınsın içimizde hamileliğe. yumurtaman masallah:))))))) kümes tavugu gibisin heeeeesırnaşık şey kociştede sorun yok. ohhhhhhhhh sen calış gerisi allah kalmış. olcaakkkkkkk:lepi:

canımcımm hamileysen belli olmaz dedi doktorumm, erken hamilelikte belli olmaz dedi muayeneylee. sadece kanda belli olur dedii yoksa beni mi kandırdıı yok dememek içinmi öyle deiii:çok üzgünüm:

bende kendi halime bıraksam belki hiç takmamm, ama tedavi olurken aklım hep ondaaa, bu ayda mı boşa gidecek vs. diye düşünmekten kendimi alamıyorumm.yumurta takibi gerçekten çok stresli bi süreçmişş

canım benim. aklın onda olursa söyle düşün :. yumurtlar olusuyor gelişiyor catlıyor. eşimde sorun yok. demekki olacak. diye motive et kendini. strese sokma. ama kendi kendinin psikoloğu ol bitanem. kırmızı kartı görünce biraz agla ve rahatla. sonra deki kendine biter bitmez calışmalara devam.bu ay olacak inşallah. böyle böyle kendini rahatlat. yoksa kızarım sana bak bunu gibi sacını yolarım heeeekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…