selam kızlar benimde 5 gün gecikmişti ama bu sabah regl oldum bu ayda olmadısenağlamasenağlamasenağlama
canımcımm hamileysen belli olmaz dedi doktorumm, erken hamilelikte belli olmaz dedi muayeneylee. sadece kanda belli olur dedii yoksa beni mi kandırdıı yok dememek içinmi öyle deiii:çok üzgünüm:
selam kızlar benimde 5 gün gecikmişti ama bu sabah regl oldum bu ayda olmadısenağlamasenağlamasenağlama
canım benim. aklın onda olursa söyle düşün :. yumurtlar olusuyor gelişiyor catlıyor. eşimde sorun yok. demekki olacak. diye motive et kendini. strese sokma. ama kendi kendinin psikoloğu ol bitanem. kırmızı kartı görünce biraz agla ve rahatla. sonra deki kendine biter bitmez calışmalara devam.bu ay olacak inşallah. böyle böyle kendini rahatlat. yoksa kızarım sana bak bunu gibi sacını yolarım heeeekaydirigubbakcemile
Guzel gozlum bbende yolacam birgun ndknin sacinikaydirigubbakcemile cok kafaya takiyosun canimcim yaa.. relax stressle herseyi daha cok engeliyorsun olacak olacak olacak de bende hamile olacam de :CüvCüv:kaydirigubbakcemile2klava:[/QUOTE
aynen canım yaaaaaaaaa. kızlar kendimizi motive edeceğiz. bakın nasıl patır patır hamiş olacagız görceksiniz. bakın stres yumurtalmaya bile manı oluyor. lütfen arkadaslar. hepinizi yolarım heeeeeee kaydirigubbakcemile
canım benim koyverme hemen. yumurta akibin kac gün sürüyor senin.yani adet tarihine kadar devammı yoksa adetten bir hafta öncesine kadar filanmı
kıyamam aglama rüfeyda yaaa. gelecek ay inşallah. adetlerin düzenlimiydi senin
canım benim üzülmeee, ne kadardır deniyosunuzz?
bidahaki aya olacak inşallahhh, hepimiz aynı derdin yoldaşlarıyızz. burayı takib et moral olsunnn.:1hug:
valla canımm adetin 3. günü başlıyooo 14. güne kadar iğnelerimi vuruyomm sonra çatlatma iğnesi yapılıyooo tabii bu arada gün aşırı bakılıyooo şimdi mesela 10 gün var adetime bugün son kontrolümdüü. adet günüm geçene kadar gitmicemmm. ama belli olmuyoo iğnenin yumurta oluşumuna cevap vermesine göre değişiyoo. istenilen boyutlara gelene kadar iğne vuruluyom yaniii.
kızlar bişey sorcam adetime daha 8 gün var ve bugun gece kasık agrılarım oldu.sizce bu nedir hamiş olabilirmiyim.erken hamiş belirtilerinde böle bi durum olan varmı?
canım o kanı veripte sonucta negatıf cıknca o hemşirenin tavrı varya beni kırmızı kartı görmekten daha cok yıkıyor inan. 14 ayda sadece 1 sefer kan testi verdim ve negatifti. kadın bana bir baktı. böyle pis pis ukela bir tavırla hamile değilsiniz dedi.kendimi şartlandırmıyorum hala çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3 ama kendime dikkat edyorum agır kaldırma filan gibi şeyler yapmıyorum. bu belirtilerimi özellikle beynime kazıdımki eğer olursa öğrenirsem diye sizleride bu konuda bilgilendireyım dedim. cumaya kadar öğrenmeyeceğim. kırmızı kartı kendim görmek isityorum. baskası söyleyince daha yıkıylor insansenağlama
kızlar ya psikolojik olarakmıdır nedir kasılarıma bir şeyler batıyor mutlaka psikolojiktir ama çok erken daha adetim 23 aralıkta ayyyyyyyy sıkıldım iyice her ay aynı belki öncedende vardı ama şimdi bekliyozya herşey belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?