En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar benimde 5 gün gecikmişti ama bu sabah regl oldum bu ayda olmadısenağlamasenağlamasenağlama

canım benim üzülmeee, ne kadardır deniyosunuzz?
bidahaki aya olacak inşallahhh, hepimiz aynı derdin yoldaşlarıyızz. burayı takib et moral olsunnn.:1hug:

Guzel gozlum bbende yolacam birgun ndknin sacinikaydirigubbakcemile cok kafaya takiyosun canimcim yaa.. relax stressle herseyi daha cok engeliyorsun olacak olacak olacak de bende hamile olacam de :CüvCüv:kaydirigubbakcemile2klava:

canımcımm hamileysen belli olmaz dedi doktorumm, erken hamilelikte belli olmaz dedi muayeneylee. sadece kanda belli olur dedii yoksa beni mi kandırdıı yok dememek içinmi öyle deiii:çok üzgünüm:

canım benim koyverme hemen. yumurta akibin kac gün sürüyor senin.yani adet tarihine kadar devammı yoksa adetten bir hafta öncesine kadar filanmı

tamam kısss takmıyom artıkk, hadi bakalımm şuandan itibaren poliannayımmmmmm:hooray: bu ay olmassa bidahaki ayyy, bidahaki ay olmassaa ondan sonraki ayyy dünyanın sonu değilyaaa. napiiimmm rabbim bilir hayırlı zamanııı. üzülmicemmmm işteeee:lepi: belki bebiş olunca kafayı yicem evdee ne malumm belkide sıkılcammm. rabbim biliyodurrr en iyi zamanımda verecekk biliyorummm. kaldırabileceğimmm mutlu olabileceğimmm huzuruma huzur katılacak bianda ver rabbimmmm.

YAŞASINN POLİANNACILIKKK!!! :hooray:

canım benim koyverme hemen. yumurta akibin kac gün sürüyor senin.yani adet tarihine kadar devammı yoksa adetten bir hafta öncesine kadar filanmı

valla canımm adetin 3. günü başlıyooo 14. güne kadar iğnelerimi vuruyomm sonra çatlatma iğnesi yapılıyooo tabii bu arada gün aşırı bakılıyooo şimdi mesela 10 gün var adetime bugün son kontrolümdüü. adet günüm geçene kadar gitmicemmm. ama belli olmuyoo iğnenin yumurta oluşumuna cevap vermesine göre değişiyoo. istenilen boyutlara gelene kadar iğne vuruluyom yaniii.

kızlar bişey sorcam adetime daha 8 gün var ve bugun gece kasık agrılarım oldu.sizce bu nedir hamiş olabilirmiyim.erken hamiş belirtilerinde böle bi durum olan varmı?

tamam o zaman. dr doğru söylüyor hayatım. olsa adam ne zaman görcek zaten. yumurtaları büyütüp catlatıp bekliyor.

kızlar bakın . bı tanıdıgım anlatmıstı. komşusu 2.5 senelik evliliğinde hiç korunmamış. hamile kalamamış. dr a gitmişler. kadında yumurtlama bazen olup bazen olmuyormuş. ilaçlara yanıt vermemiş kadının yumurtalıkları. erkekte azo spermi varmiş. tüp bebek merkeznde 2 denemeleri olmuş. yine hamile kalamamış. veeeeeeeeee gecen mayıs ayında kadın hamile kalmış. hemde artık ümidini yitirdği zaman. olmayacak artık dedği zaman. veee kendiliğinden hamile kalmışşş

kıslarr aklıma ne geldiii, doktoruma solumda ağrı var demiştim yaa bana minoset yazdıı. ama almadımm kullanmicamm bananeee :dilcikar: belkide bebişimdirrr, acısına da razıyımmmmmm. bu ağrı giderse umudum da azalırr ağrıma güveniyom ben ağrım benimm mckkk Şeniz

kızlar bişey sorcam adetime daha 8 gün var ve bugun gece kasık agrılarım oldu.sizce bu nedir hamiş olabilirmiyim.erken hamiş belirtilerinde böle bi durum olan varmı?

canım belki yumurtaların çatlıyodurrr, durmak yokk çalışmaya devammm. anladın sen onuuu:jeyyar:

sanmıyorum güzel gözlüm yaaa, sana öyle geliyor olmasın, hani insan daha alıngan oluyor ya. Ben hiç hemşire ile falan muhatap olmadım kaç kere yaptırdım, hatta artık gitmeye üşeniyordum, telefon ediyordum sonucu söyleyiverin tel.den diye...çevrende özel bir hastanenin laboratuarına yaptırsan, sana kapalı zarf içinde veriyorlar zaten?

tubacımmmmmmmmmmm, niee yasmıyonnnn. bebişin napıyoooo. cinsiyeti nezaman belli olcak yaaa...

bisim kıslar bugün yoklarr pazartesi dökülürlerr naptılar acabaaa, merak ediom herkesiiii

kızlar ya psikolojik olarakmıdır nedir kasılarıma bir şeyler batıyor mutlaka psikolojiktir ama çok erken daha adetim 23 aralıkta ayyyyyyyy sıkıldım iyice her ay aynı belki öncedende vardı ama şimdi bekliyozya herşey belirti

canımm yumurtluyosundur belkii, çalışmalara devammmm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…