tubacımmmmmmmmmmm, niee yasmıyonnnn. bebişin napıyoooo. cinsiyeti nezaman belli olcak yaaa...
bisim kıslar bugün yoklarr pazartesi dökülürlerr naptılar acabaaa, merak ediom herkesiiii
kızlar az önce bi topıkte okudum. kızın biri adetine 1 gün kala nede olsa hamile kalamam deyip korunmasız ilişki yasamış. ve hamile kalmış:bbo:
bayramda bir ara girip baktım canım. ceylan kırmızıyı görmüş. moralı cok bozuktu.:çok üzgünüm: gecmiş sayfalara bir bak istersen
ben geldim naSILSDINIZ Kızlar...vaRMI HAMİŞ
dün eşimle konuştuk. bana şunları söyledi:
askım ben seni bebek için sevmedim. seninle mutlu olmak için evlendim. şükürler olsun ben seninle cok mutluyum. sana bebek yokmu diye soranlara sende sorki sizin bebeğiniz varda eşin seninle ve bebekle ne kadar ilgileniyor. seni kimsenin yıpratmasına izin verme. ben senin son birkaç aydır stresli oldugunun öyle farkındayımki. biz mutluyuz. allah bize vereceği zamanı bilir. hep hayırlısnı dile allahtan. sakın illaki olsun deme. olmazsada sen benım basımın tacısın. benim annemde babamda dostumda cocugumda sensin. oluruna bak. sakin ol. ben sana niye cocuk olmuyor diye baskı yapsam haklısın üzül o zaman. ama sana baskı yapıyormuyum ben. senin stresın bana bile yansıyor. ilişkiyi artık bir zorunluluk yani sadece bebek yapmak için görmeye basladım. baze canım seni istese bile bebek aklıma geliyor ve stres oluyorum. lütfen rahatla birtanem. olacak inşallah. zamanı vardır. bu bebek olayı cinselliğimi cok etkiliyor benim . ilişkiden sonra alta yastık koyma. ayakları havaya kaldırma filan. zannnediyorumki karım beni ben oldugum için değil bebek için istiyor...
evet kızlar. bana eşim bunları söyleyince ağladım . ve onu sevdiğimi hayırlısnı. artık böyle davrnmayacagımı söyledim. anlaştık. bugünden itibaren kornunmalı günlerimdeki gibi rahat olmaya karar verdim.
bnim gibi yapan arkadaslar eşlerimizide cok etkiliyoruz farkında olmadan. bebek diye diye adamları cinseliikten soğuttugumuzun farkına bile varmadık.
ben artık oluruna bıraktım. yani eşime bu konuyu gündeme getirmeyecgim. tabi kendi hesaplarımı yine yapacagım. ama ona farkettirmedenkaydirigubbakcemile3
Eşimle son zamanlarda defalarca böyle konuşmalar yaptık aynı şeyleri sarfediyor ama ben yine bildiğimi okuduğum için mutsuzum.Allaha şükür çok mutluyuz sağlıklıyız ama yine de birşeyler eksik gibi bakırköyde toyikiye girdik Ağladım çıktım o da hayatta yapmadığı şeyi yaptı ve bana çok kızdı..benneyaptımkiBen de bu ay kararlıyım günüm zaten belli değil o yüzden umursamayacağım
Eşimle son zamanlarda defalarca böyle konuşmalar yaptık aynı şeyleri sarfediyor ama ben yine bildiğimi okuduğum için mutsuzum.Allaha şükür çok mutluyuz sağlıklıyız ama yine de birşeyler eksik gibi bakırköyde toyikiye girdik Ağladım çıktım o da hayatta yapmadığı şeyi yaptı ve bana çok kızdı..benneyaptımkiBen de bu ay kararlıyım günüm zaten belli değil o yüzden umursamayacağım
valla sadece bu sayfayı okudum kızlar geçmişe dönemedim ama ceylancım ah be canımmmmmmmm ahhh ahhh. ben kocama günümü merakla beklediğimi bile hissettirmiyorum. neden biliyormusun. oda benım gibi her ay heves edecek ve en sonunda gerçek haberi duyduğunda eskiden benimle heyecanları hep yasadığı ama tutmadığı için hevesi kırılmış olacak. ve sankı normal bişeymiş gibi karsılayacak . o yuzden canın ben testleri bile gizli gizli yapıyorum.okadar ümitli olsamda hiç ümidim yokmuş gibi. yanı biliyorum yok ama ilaç kullancam yinede bi garanti olsun diye test yapayım diyorum. bence sende sık biraz dişini yoksa allah korusun aranız bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?