yaw ben geldim herkes çıkmış
bende geldim sonunda patron is ustune is yagdii.. noldu ben yokken :)
bende tam tersi herşeyimi onunla yapmak istiyorum ki oda heyecanla beklesinnn zor olduğunu bilsinn değerimizi bilsinn.. dua etsinnn benim çektiğim çileyi oda hissetsinn. yok öyle rahatça kucağına çocuk vermekk. oda bilsin ne zorluklarla geldiğinii neler çektiğimiii. değerimizi bilsinnyerimseniben
ama tabii ağlayarak sızlanarak kocaları bunaltarak değill:CüvCüv:
ama canım onlar bizim kadar iradeli değiller. bizim kadar sabırlı da değiller. inan buna kocan da seninle acı ceksin yada cekmesin seni seviyorsa bebeğininde kıymetini bilir zaten. ha zorla gelmiş ha kolayca gelmiş önemli değil. sen dr kontrolundesin mecburen eşin bilecek. ama sakın olaki yatıp kalkıp bebekten bahsetme adama. onların sabır kolay kırılır. o sorarsa anlat. yada detaya girmeden kısaca özetle geç.
UFf canlarim yaa..ben her ay kocama aglardim..oda herseferinde dert edip bana kizardi..adamin nasihatlarini dinlemezdim.. ama cok uzuldugumu gorunce dayanamazdii yumurta gunlerin nezaman diye sorardi bu gun yapariz yarin yapariz..allah verir diye beni umutlandirirdi..adetten 1 hafta once salak gibi test yapardim bisey cikmazdii..yatakta sessiz sessiz aglardim olmuyo iste diye..allahin gucune gitmesin tobe tobe.. olacak askim uzulme diye teselli ederdi.. son ay sinirlendim olmassa olmuyo zorlamiyacam dedim.. sonra hamile kaldim..yani stress cok onemli kizlar yapmayin
tabi canım sürekli anlatılırmıı, ben bikere bile ağlamadım kırmızıları görünce. sadece doktora birlikte gitmek durumumu öğrenmesi vs. bunları gizlemem bilmesini isterimm. kolay olmuyo çocukk bunu anlasınn. çünkü bende yeni anladımm ben ilk denememde hamile kalsaydım belki bugünkü gibi bi nimet olarak göremeyecektim çocuğumuu. şimdi gelsin daha çok değerini bileceğimm hamileliğimin de bebeğimindeee. bu her konuda böylee zor kazanılan şeylerin değeri daha çok bilinir. ya da ben öyle düşünüyorum...
evet bundada haklısın zor seyler daha değerli olur. işteee insan psikolojisi be tatlım. nerde ne düşünüp ne yapacagı kestirilemiyor. öyleki erkek psikolijisi tamamen anlaşılmaz. gecen özel bir tv kanalında evlilik danışmamını bayan gelen hastası olan bi bayanın eşinin şu sözlerini söyledi:
selin hanım karım bazen cocugumu emzirirken onu inek süt veriyormuş gibi görüyorum. elimde değil. bana cok kötü bir sahne olarak gözüküyor demişbenneyaptımki
kimi erkekte karısını emzirirken görünce ne kadar mutlu ve huzurlu oldugunu söylüyormuş.
erkekleri anlamak güçkafamçokkarıştı
ayy şoka girdimmm :1shok: inek gibi miii
bende şey duymuştummm, erkek karısını annesi gibi görürmüş bazenn:roflol: çocukla ilgilenirken kendini de çocuğu gibi görürmüşş.
aman allah korusun yaaa kafayı yicez heee kadınlık ne zorrrrrrrrmirmirmirmir
valla benim kocam beni inek gibi gorsun bogarim onu beeklava: inek yaparim onu hahha
valla benim kocam beni inek gibi gorsun bogarim onu beeklava: inek yaparim onu hahha
belirtilrimi yazmıstım ama tekrar yazayım.söylüyorum kızlar sakın belirti diye takılmayın ben sehir dısındaydım çarşamba döndüm.tekrar hatırlatayım dedim.ondanda olabiliri bendeki değişiklikler.
sık idrara cıkma(herzaman sık cıkarım)
halsizlik yazmıyorum evdeyım zaten tembellik özümde var.
üşütmüş gibi karnımda ve adet olcakmısım gibi kasıklarımda batmalar ağrı.halada adet olacakmısım gibiyim.
alakası varmı bilmiyorum ama dişlerimde hassaslık oldu.diş etlerim ağrıdı.
belirti sayabileceğim 2 seyi yazıyorum şimdi.
belim cok şiddetli ağrıdı 3 gun boyunca
birde ben sigara içerim ama hamileliklerimde tiksinmişimdir.1 haftadır sigara canım cekiyor ama çtiğimde midem bulanıyor.tiksinmeye başladım yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?