En erken hamilelik belirtileri

aman nedk, sen 23 yaşındaymışsın, sen çıkıp gezip oynasana güzelim, ben bıralk 23 yaşı yirmili yaşlarımı geçmesem panik yapmıcam...umurumda olmaz valla, ne o öyle hemen çocuk...sonra özlersin valla bu günlerini, keşke en azından panik yapmasaymşım dersin, ben 25 imde evlendim 4 yıl çocuk düşünmedim bile, daha gencim diye heee şimdi beynime... diyorum o ayrı...sen korunma yeter, gerisi kendiliğinden gelir....

midem çok bulanıyor kıslar ya önceki hamileliğimde de böyle erken başlamıştı bulantılar.ümitlenmekte istemiyorum üç gün oldu adet olmadım daha .ufffff dünkü test tek denicek kadar çift çizgi yoktu(tam anlatamadım :) ),ama evelsi günlerde çiftti yani hafif pembe vardı .ya çok heyecanlanıyorum yarın yaıcam bi test daha yada pazargünü yapıcam .ama bilmiyorummm.

adacımm nezamandır deniyosunn, kaç yıllık evlisinn kaç yaşındasınn tedavi oluyonmuuu anlat bakalımm öyle kolay kurtulamassınnn bizdennnkaydirigubbakcemile

22 yasındayım. 2 seneye yaklasıyor evlılıgım sureklı sızı takıp edıyordum cok hosuma gıttı sohbetınız. aılemden butun akrabalarımdan uzaktayım bır ılcede kalıyorum hıc arkadasım yok bende sıze katıldım. aslına bakarsanız yenı bebek dusunmye basladık ılk denememız ama acayıp moralım bozuldu. ama sızın bırbırınıze verdıgınız morelden bende faydalandım yerimseniben bundan sonra buradayım yanı

bu ayida kurtaramadik maalesefherseyin hayirlisi olsun napalim.....acaba nereye kadar boyle devam edecek...insan ne kadar umitsizlige dusuyor ve bazen hic olmayacakmis gibi geliyor.iste ozaman sadece ciglik atmak istiyor ama sessiz....sesi cikmiyor...

günaydın kızlar benim bugün 22.günüm yumurtalarım çoktan çatladı ama hala karnımın alt kısmında sancılar var neden acaba diğer kızlar ne alemdesiniz yeni hamişler yokmu

üzülme canım ya:teselli:yeni ay yeni umut demek bende her regl oluşumda 2 gün bunalıma girerim ama sonra yeni ay yeni umut diyerek moralimi düzeltirim inan banada aynısı oluyor sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor suçlu gibi görüyorum kendimi o zaman daha çok bunalıyorum stres yapma allah birgün bizlerede nasip edecek ben buna inanıyorum :Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nabarsınız beyaa ne edersiniz ? (trakya şivesi konuşayım size :lepi: )
uzun zamandır (uzun dediğim 4-5 gün) bakamadım pek buraya iş yerinde işlerim baya yoğundu..malum yıl sonu falan filan..
kendimi unuttum valla yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum çoooook sevindim onların adına :))

benim adetime 6 gün kaldı bakalım ne olacak ..kasıklarda ağrılar var dün akşam bulantım oldu ve 2-3 günden beri miğdemde bir ekşime var (tatlılar bozdu :) )sanırım kartı bende görücem ama olsun üzülmüyorum..kader kısmet deyip geçiyorum.. çünkü bu ay ben ovülasyona giremedim bir tek buna üzülüyorum acaba birşeymi var diye doktorada gidemedim bir türlü..artık adet olunca gidicem..

sizler napıyosunuz neler yaptınız..Ha birdegeç oldu ama (affedin) GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREKL OLSUN !!!

seni anlıyorum nutella, örneğin biraz önce demet kutluayı gördüm tv.de ikinciye hamileymiş, önceden hatta 12 ay dolmuşken bile beni bu kadar etkilemezdi ama ilkel bir şekilde bu sabah tv karşısında çıldırdım, öyle garip bir duygu ki hem kendini kınıyorsun hem de engelleyemiyorsun....
ama üzülmemeye çalışıcam ben ve kendimi baaşka şeylere odaklamaya karar verdim, bence sen de işlerine odaklan, hem okuyorsun sanırım...okulunu bitirmeye bak, o belki aradan sızıverir hayatınıza....

sabah esımlede paylastım. sızın yazdıklarınızı okuduktan sonra sızede anlatmak ıstedım.bu gercek bır olay antalyada amcamın komsusunun kac senelık evlıler bılmıyorum ama en az 25 vardır. her neyse ablanın ozel gunlerının zamanı alt ust olmus bazen az gelmıs bazen cok. bazen de olmamıs. yengemler sen menepoza gırmıssındır doktora gıt demısler. kadın hastaneye gııttıgınde 8 aylık hamıle oldugunu ogrenmıs ......... sımdı dıyeceksınız nasıl farketmez bende sordum aynı soruyu bıraz gobegı sısmıs ama kılo aldım zannetmıs zaten 40 kusur yasında..... su anda cocuk 2.5 yasında falan gecen yaz gordum el bebek gul bebek........ yanı ozel gunlerını olup hemde hamıle olan var buna bızzat sahıt oldugum ıcın anlattım cunku bızzat annedende dınledım. ama bu sekılde bır kac kısı daha duymustum hasta olmus ılk ay sonra kıkncı ay olmayınca doktora gıtmıs.ıkı aylık hamıleymıs. kımseye hatta kendımede ümıt vermek ıstemıyorum ama bunlar ger cek

adacım hoş geldin öncelikle evet böyle durumlar nadirende olsa yaşanıyor sen ne kadar zamandır bebek düşünüyorusun canım

kızlar benim yeni adet tarihim 21 aralık,geçen ay oldum malesef.8 gümüm var ve umutla bekliyorum.Herkesin bayramını kutlarım.listeye 21 aralık olarak yazabilirsiniz.

slm kızlar
ben daha hasta olmadım. daha doğrusu ne zaman olacağım onuda bilmiyorum artık. çünkü 3 aydır çok düzensiz.en son 8 kasımdı. 3 aydır 5-6 gün ya erken ya geç oluyorum. bu yüzden hamilemiyim diyemiyorum. heran hasta olacakmışım gibi hissediyorum. test yaptım sabah çıkmadı. hiç bir belirtide yok zaten.

kızlar merhaba bişi danışmak istiyorum adete 1hafta kala fılan ilişki yaşadığımızda hamiş olma ihtimali var mı?hani gebe kalma acısından en uygun donemler adetın bıttıgı zamanlar oluyor ya adete yakın bu sans azalıyor hani? adetime az bir zaman kala oldu gibibenneyaptımkihamıle kalmısmıyımdır? bıde sunu sormak ıstıyorum adete yakın bı zamanda hamıle kalındıgında o gorcegımız adetı goruyormuyuz yıne? lütfen cevabınıza ihtiyacım var bana yardım edin kafam karışık:1shok:

merhaba ceylancım.ben iyiyim sen nasılsın?
özlemacar canım adetten önce hamile kalma olasılığı var.adetten bir gün önce ilişkiye girip hamile kalanları duydum.hamile kalsada adet görenlerde var görmeyenlerde senin anlayacağın o da kişiye göre değişiyor.İnşallah hamilesindir canım.

adacım hoş geldin öncelikle evet böyle durumlar nadirende olsa yaşanıyor sen ne kadar zamandır bebek düşünüyorusun canım

merhaba hosbulduk ya kusura bakma sızınle evden yazısıyorum ama bılgısayar basında pek vakıt gecırmıyorum. bu sayfayı takıp edıp kapatıyorum kımseyı tanımadıgım ıcınde sımdılık sadece karsılık verebılıyorum. daha ılk denememız ama olmadı :1no2: neyse bu ay tekrar denenecek aslına bakarsan testlerı falan yaptırdım herhangı bır sorun var mı dıye yokmus. doktorum bır ay vıtamın kullan sonra bebek dusun dedı bende oyle yaptım. ılk denemem oldugu ıcın bıraz uzuldum amaher neyse..... bana kımse cevap vermedı bu yumurtlama nasıl hesaplanıyor anlata bılır mısınız...

canım link vermek yasak mı bilmiyorum kötü bir amaçla da vermiyorum umarım yanlış anlaşılıp cezaya çarptırılmamkaydirigubbakcemile3 bak bu linkte otomatik hesaplayıcı var bunu kullanabilirsin sana cok faydası olacagını dusunuyorum

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama

canım cevabın için çok teşekkür ederim yani belli olmayabilir herşey olabilir isteyerek denemedik ama kısmet olmazsa üzülmem bi bakıma sevinirim planladıgımız zamanda gelirse daha güzel olur ama tabii ki Allahın işine de karışılmaz dimikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…