canım benim yaa sen çok dert ediyosun yaaa. valla bak kocalarımız bizi deli sanacaklar heee. ben de dertlendiğimde eşim bana destek olmaya çalışıyoo ama daha çok gençsin diyooo. senin yaşında evliliği düşünmeyenler var diyoooo. haklııııııı. sende öyle düşün ceylanımmm valla benim yaşımda sokakta saklambaç oynayanlarr varr. benim ablam 29 yaşında daha evli değill ve bekarım diye dert etmiyoo hele çocuğu hiç aklına getirmiyooo.
adacımm nezamandır deniyosunn, kaç yıllık evlisinn kaç yaşındasınn tedavi oluyonmuuu anlat bakalımm öyle kolay kurtulamassınnn bizdennnkaydirigubbakcemile
bu ayida kurtaramadik maalesefherseyin hayirlisi olsun napalim.....acaba nereye kadar boyle devam edecek...insan ne kadar umitsizlige dusuyor ve bazen hic olmayacakmis gibi geliyor.iste ozaman sadece ciglik atmak istiyor ama sessiz....sesi cikmiyor...
bu ayida kurtaramadik maalesefherseyin hayirlisi olsun napalim.....acaba nereye kadar boyle devam edecek...insan ne kadar umitsizlige dusuyor ve bazen hic olmayacakmis gibi geliyor.iste ozaman sadece ciglik atmak istiyor ama sessiz....sesi cikmiyor...
hoşgeldin aramıza ada
adacım hoş geldin öncelikle evet böyle durumlar nadirende olsa yaşanıyor sen ne kadar zamandır bebek düşünüyorusun canım
merhaba hosbulduk ya kusura bakma sızınle evden yazısıyorum ama bılgısayar basında pek vakıt gecırmıyorum. bu sayfayı takıp edıp kapatıyorum kımseyı tanımadıgım ıcınde sımdılık sadece karsılık verebılıyorum. daha ılk denememız ama olmadı :1no2: neyse bu ay tekrar denenecek aslına bakarsan testlerı falan yaptırdım herhangı bır sorun var mı dıye yokmus. doktorum bır ay vıtamın kullan sonra bebek dusun dedı bende oyle yaptım. ılk denemem oldugu ıcın bıraz uzuldum amaher neyse..... bana kımse cevap vermedı bu yumurtlama nasıl hesaplanıyor anlata bılır mısınız...
merhaba ceylancım.ben iyiyim sen nasılsın?
özlemacar canım adetten önce hamile kalma olasılığı var.adetten bir gün önce ilişkiye girip hamile kalanları duydum.hamile kalsada adet görenlerde var görmeyenlerde senin anlayacağın o da kişiye göre değişiyor.İnşallah hamilesindir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?