En erken hamilelik belirtileri

ya bu hesaplama supermıs. ısıme cok yarayacak galıba. allah nasıp etmezse olmaz bılıyorum ama bende elımden gelenı yapmalıyım demı. ayrıca umarım ozlem arkadasım benım yuzumden ceza almazsın

günaydın kızlar bişey sorucam benim bugün 23.günüm yumurtlamam geçeli 1 hafta oldu ama hala kasıklarımda ağrılar var özellikle sağda birde su gibi bi akıntı geliyo neyin nesi anlamadım

adetim 5 gün gecikmeli geldi.ilk aylardan umutlanmamam lazım.daha kürtaj olalı 3 ayım dolmadı.ben neyime umutlandımki.bilmem gerekirdi hemen hamile kalamazdım.ama sanki tekrar hemen hamile kalırsam üzüntüm geçmez ama belki biraz azalır diye düşündüm.bebeğim bitanem bıraktı gitti annesini ama annesi çok üzgün.her gün ağlıyor.her gün kahroluyor.bir neden arıyor.ama yokki.kıpırdamadım bile hamileyken ama dayanamadı yavrum.duruverdi minicik kalbi.bi hafta bile bile aldırmadım.zararlı olduğunu bilebile.bekledimm bi ümitle ama kayıverdi ellerimde yok işte.allahım isyan etmiyorum ama nolur bebeğimi ver bana.yalvarırım allahım.isteyen herkese allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin

selam kızlar inşallah hamişsinizdir ben pazartesi gününü bekliyorum doktora danısıcam asılama yaptırmayı düşünüyorumya doktor asılama ya benzer bi yöntem yapalım demişti iğne felan kullanma yumurtlama zamanında eşinin sipermlerini koyalım demişti belki bu yumurtlama dönemimde yaptıra bilirim vejınusmusum sorun yokya bosuna okadar hormon yeme demişti anestesi ile bi yapalım demişti sonuc negatif olursa aşılama ya başlayalım dedi bakalım pazartesi konusmaya gidicem

kızlar cokdandır giremiyom hepinizide cok özledim bu arada derya002 nerelerdesin bulamıyorum seni hepinizi özledim görsürüz cnım bi arada en erken hamilelik belirtileri sayfasını kaybetmiştim giremedim yeri degişmiş :))))

selam kıslarrr kimse yok galibaa, kasıklarımdaki ağrı ve yanma hala devam ediyorr, bu ay çok yumurtam oluşmuş heralde hala atılıyorlar. inşallah bebişimdir bu sızlanmaların sebebiiii...

allah hepimizi yeni haftada hamileliğe kavuştursun inşallahhhh...

yaw ndkcım selamlar....hani bi yerden mesajlaşıyoduk ben o sayfanın linkini kaybetttim bu sayfamıydı ya inş burasıdır.bana cvp yaz.ayrıcaaaa herkese selamlar.herkesin geçmiş bayrmı mübarek olsun ben yeni döndüm istanbulada tebriklerimde geç oldu o yüsdennn.enson hamişler kimler.tahtta kim var şimdiiii

canımm hoşgeldinn, burası değildi ama o topic kapandı bizde buraya transfer oldukk. valla gelgit sanırım şuan tahtta :) inşallah onu tahttan indireceğizzz. sen nasılsınnn bebişin büyüyomuuuu? belirtilerin neler anlatsanaa?

mavişşş sendemi geldinn napıyosunnn çalışmalara devammı kaç gün kaldı adet olmamızaa? doktora gittinmiii niye kimse yazmıyoooooooooooo

kızlar meraba özledim valla sizi ndk ne alemdesin senle adetimiz hemen hemen aynıydı varmı bişeyler

mavişşş sendemi geldinn napıyosunnn çalışmalara devammı kaç gün kaldı adet olmamızaa? doktora gittinmiii niye kimse yazmıyoooooooooooo

valla canım şimdi çalışma yaptım bi bakayım kimler var kkda dedim valla 10 gün falan var heralde daha adetimize doktora gitmiştim en son bayram tatiline girerken yumurtalar süperdi 15.gün ve 17.gün çalışma verdi daha sonrada gün aşırı halada çalışıyoz kısmet bakalım ama kasıklarımda ağrı var bide su gibi sıvı bi akıntı geliyo

kızlar meraba özledim valla sizi ndk ne alemdesin senle adetimiz hemen hemen aynıydı varmı bişeyler

canım valla cuma günü gittim doktora hala çatlamayan yumurtalarım varmış bu ay fazla yumurtalarım oluşmuş çalışmalara devam dedi sol kasığımda otururken inanılmaz ağrı oluyor onu söyledim olur dedi iğnelerin etkisiyle dedi, belkide hamilesindir dedi. önümüzdeki cumartesi kan testi yapalım dedi. valla heralde 10 gün var dimi adet olmamıza. sağ alt karnımda da inanılmaz bi yanma varrr. inşallah hamileyimdir canımmm dua et nolurr inşallah sende hamilesindirr. buay birimiz mutlaka hamile olalımm yaa...

sen nasılsınnn nedir durumunn:CüvCüv:

hadi bakalım hayırlısı canımmm. inşallah hamilesindirrr valla çok istiyorum aramızdan birinin hamile haberini duymayııııııııııı

inş.canım ya inş.hepimiz hamiş kalırız benimde 3- 4 tane yumurta vardı ikisi çok güzel büyümüşlerdi daha sonra diğerleride belki büyümüştür özellikle sağ kasığımda batma var belimede ağrılar giriyor arada ben bu ay ikimizdende ümitliyimkaydirigubbakcemile5 evet canım 10 gün falan var ancak haftaya belli olur cumartesi falan doktorun dediği gibi

inşallah canımm sabırla cumartesiyi bekliyorumm. inşalllah güzel haberler vereceğiz ikimizdee. şimdi çıkmam lazımm karnımda çok yanma var dinleniim biraz uzanayımm.yarın sabah konuşuruzzz

öptümmm

heeeyy yawrulaarrr ben geldiimm...hihoyyytee naaperrr..war mı yeni hamişler...:CüvCüv:ay ceylan naaptı haberinis war mııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…