En erken hamilelik belirtileri

hadi yaa...tuhh..bilmiodum bakk adet olduunu ceylanın..bende bi yaramaslık yok..bayramdan önce olmuştum ben de 4ünde..yeni tarihim 3-4 ocak filan..bakalım nasip...

yarın sabah herkes dökülür merak etmeyin arkadaşlar herkesten haber alırız hamişmi adetmi olmuş belirtiler ne falan filan bende sağ tarafımda ağrı var

ya belirtiler ne bilmiyorum bayramdan önce yıkandım ama şimdi hasta olacak mışım gibi göğüslerimde ağrım belimdede ağrım var vücudum yanıyor

meleknur sen sabah gel canım topice..kızlar tecrübeli,sorularını cwplarlar..ben daha acemiyim .kaydirigubbakcemile2
hepinizi öptümm kaçıyorum ben..yrn görüşürüzzz

Günaydınlar nasılsınız kızlar...Sizsiz bir hafta geçirdim ama gelişmeleri aktarmak için ara ara girdim Varmı hamiş..
Tatildeyken Sohbetli erken gebelik belirtileri Konu Açtımki rahatça orada hem sohbet hemde paylaşımlarımızı paylaşalım...

Ndkcim nerelerdesiniz...
Yeşildeniz nasılsın kuzum...
Derya002 yle zorlu bekleyiş yaşadık ikimizde hüsrana uğradık ama pes etmek yok İnşallah bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…