En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun daha nice bayramlara inşallah. bende ayın 10 unda adet oldum umutlar başka bir aya ertelendi yine. sağlık olsun. bol hamişli bir gün diliyorum...

yok arkadaşım ya bu ay tutturucaz inşallah geçen aylarda biyerlerde yanlış yyaptığımı düşünüyorum bi sayfa açtım okuduysanız orda yumurtlama döneminde göz bebeklerinin büyüdüğü cildin dahada güzelleştiği akıntının arttığı yazıyor bi arkadaşıma doktor düzensiz adet görenlerin ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyor demiş yani adete yakın bile yumurtlayabilirmiş insan hatta çok nadir adet döneminde bile yumurtlama olabiliyomuş ben geçen aylarda son 10 gün içerisinde çalışmaları bırakıp kendimi dinlemeye başlıyordum artık öyle yapmıycam çünkü geçen adetimde adete 3-4 gün kala cildim yumuşacık oldu göz bebeklerim büyüdü akıntım arttı ( birde yumurtlama döneminde vajinada yumuşamada oluyormuş) bende bunların hepsi adetime 3-4 gün kala oldu bende hamilelik belirtisi sandım çalışmaları bıraktım ama yanlış yapmışım artık kırmızı kartı görene kadar devam arkadaşlar

deryacımm otururken itilme var diyodun sende dimiii??? bendede oluyooo sol kasığımdaa acaba adet belirtisimi yaa :çok üzgünüm: ve göğüslerime dokunamıyorumm uçları semsert ve acaip kaşınıyorrr

ndk cım ya ben adet oldum evet batma oluyodu belkide yumurtlama oluyodu o zaman bundan sonra kendimi dinlemek yok sonuna kadar çalışmalara devam senin ne kadar kaldı adete

iyi ceylancım sen nasılsın fasulye bana bayram yaptırmadı ya yedim hiç bir şeyden tat alamıyorum
kıs bayramdan önce belirtim yok diyordun işte ne güzel Maşallah..
Fasulye sana diyorum şitttt anneni fazla yorma

günaydın cankuşlarımmmmmmmmm ben geldimmmm:teytey: nörüyonussss

cankuşum iyiyiz sen neler yaptın ösledinizmi beni:))Yokluğumu doldurdunuz mu?kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun daha nice bayramlara inşallah. bende ayın 10 unda adet oldum umutlar başka bir aya ertelendi yine. sağlık olsun. bol hamişli bir gün diliyorum...

Nice mutlu bayramlara diğer bayram inşallah meleklerimizle oluruz..Sağlık olsun başaracağız İnşallah..

Kızlarrrrrrrrrrrrr...haklısınız deryacım birde yeni bir şey öğrendim nekadar doğru bilmem adet biterbitmez tek günlerde 2 hafta çalışmak. bir insan o dönemde kalabilirse kalabiliyormuş benim bir teyzem var.Depremde 2 çocuğunu kaybetti.40 yaşında çocuğu oldu ve dr.demiş ki çokı zor çünkü rahim çok kötü durumda demiş ama adetbiterbitmez tek günleri dene ve ayaklarını birleştir dik havaya demiş şimdi 2 tane çocuğu var Allah onları bağışlasın o dedi..:1hug:

Ndkcim nerelerdesiniz...
Yeşildeniz nasılsın kuzum...
Derya002 yle zorlu bekleyiş yaşadık ikimizde hüsrana uğradık ama pes etmek yok İnşallah bu ay..

iyiyim canım tatili bitirdik şidi gayet yoğun çalışıyorum. bayramın 3, günü adet oldum. üzüldük tabi ama elden bişey gelmiyor. sen nasılsın. nasıl geçti bayram. durumlar nasıl?

iyiyim canım tatili bitirdik şidi gayet yoğun çalışıyorum. bayramın 3, günü adet oldum. üzüldük tabi ama elden bişey gelmiyor. sen nasılsın. nasıl geçti bayram. durumlar nasıl?

Saol bebişim bende iyiyim bayramda İstanbuldaydım doyamadım hiçbişeye birde adetim çok geçikti 35 günü geçince çok heveslendik ilk defa bu kadar geçikti ara ara kanamamda oldu önce herhalde üsztüne görme derken oluk oluk gelince umutlarım ertelendi bir ay daha o yönden kötü oldu ama iyidi..Nasip bu aya.....:1hug:

mesela bugün 15 ya bugün temizlendim hemen çalışılması gerek

sen bugünmü temizlendin benim bayramın ikinci günü bişey kalmadı sadece bi gün çok geldi arifede gelmedi bayramın birinci günü çok geldi ikinci günü az bişey geldi bitti haydaa ya kızlar ben üstüne görmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…