En erken hamilelik belirtileri

:ecrin_bebek:
olabilir kanın miktarı rengi nasıldı çok kısa sürmüş..daha önceleri, de böyle miydi

ceylancım valla bende cuma ve pazar girebildimm yokluğumuzu tubiş aratmamıştır sanırım canımmm, 2008 bitmeden hamiş kalcaksınnnnnn çalış çalışş durma sakınnn...

jasmincimmm 2 ay mııı ayy nası geçti günlerrrr, cinsiyetini de öğrences az kaldıııı ohh ohhh

deryacım az olduysa üstüne görmüş olma sen yaa, bi test yapsana yaaa

mavişin biri ortaya çıktı sabah sizi soruyordum :)mavişler nerede diye nasılsın canım..

Bu ay inşallah çoğumuzdan ümitliyim.Hele de kazık çakanlardan ya bişeye çok inandım aramızdan biri kalsa pıtır pıtır döküleceğiz..süprizzzzz

saol ceylancım iyim çok şükür heyecanla 10 günün geçmesini bekliyom sağ tarafımda ara ara bıçak saplanmaları oluyo

yok ceylancım normal adet gibiydi umutlanma artık bu ay inş çalışmalara devam

ndk cım üstüne görme değildir heralde zaten adet olduğum gün test yapmıştım tek çizgiydi onun için umutlanmıycam

mavişçim hoş geldin

Bu ay inşallah çoğumuzdan ümitliyim.Hele de kazık çakanlardan ya bişeye çok inandım aramızdan biri kalsa pıtır pıtır döküleceğiz..süprizzzzz

ayy canım valla heee, bende ona inanıyorummm hadi içimizden biri hamile kalsınn peşi gelecekkkkkkkkk:lepi: peşi gelecek mi one biçim bi cümle bee:1shok: kaydirigubbakcemile3

canım bende mide yanması mı desem ekşimemi desem acayip bişeyler vardı sabah uyandığımda bide sağ tarafımda bıçak saplamaları oluyo

canım ya benim çok yanmıştı geçen ay hatta bir gece ölüyorum diye uyandım ağzıma acı bişey geldi boğazım yandı istifra etmemek için zor tuttum kendimi ama mağalesef adet gördüm

deryacım ben zaten bu yanmaya fazla takılmıyom fakat sağ tarafımdaki batma epey bi şiddetli ndk sende varmı böyle belirtiler

canım bende mide yanması mı desem ekşimemi desem acayip bişeyler vardı sabah uyandığımda bide sağ tarafımda bıçak saplamaları oluyo

aynen bendede oluyo mavişimmm, sol tarafıma otururken itilmede oluyooo inşallah hayırlı haberler vereceğiz canım yaaa. bende çalışmaları bırakmadımm. ama çalışırken bile acı hissediyorum solumdaa.

zuzuuumm hoşgeldinnnn nasılsınnn nedir durumlarrr

hoş geldin zuzuu ben ve ceylan yeni çalışmada mavişle ndk beklemede :))))

hoşbulduk canımmm...aferim kıss ne çalışkansınız maşallahh kaydirigubbakcemile2 ceylaann ben kırmızı kartı gördüm die sen de mi peşimden geldin kıızz..ben sana izin wermiştim olabilirsin hamişş demiştimm yerimseniben bidahaki aya canım iişallah..

Sorma zuzu inşallah bu ay başaracağız hepimiz..Ndkcim hepimiz peşpeşe kalacağız demek istedim neden gözlerini pörtlek gibi açtın inanıyorum Kalacağız bizlerin birbirimize sağladığımız bu destek olduğu müddetçe Allah yüzümüzü güldürecek inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…