sen bugünmü temizlendin benim bayramın ikinci günü bişey kalmadı sadece bi gün çok geldi arifede gelmedi bayramın birinci günü çok geldi ikinci günü az bişey geldi bitti haydaa ya kızlar ben üstüne görmiyim
işte geldim kızlarrrr hamiş varmıııııııııııı
ceylancım valla bende cuma ve pazar girebildimm yokluğumuzu tubiş aratmamıştır sanırım canımmm, 2008 bitmeden hamiş kalcaksınnnnnn çalış çalışş durma sakınnn...
jasmincimmm 2 ay mııı ayy nası geçti günlerrrr, cinsiyetini de öğrences az kaldıııı ohh ohhh
deryacım az olduysa üstüne görmüş olma sen yaa, bi test yapsana yaaa
saol ceylancım iyim çok şükür heyecanla 10 günün geçmesini bekliyom sağ tarafımda ara ara bıçak saplanmaları oluyo
hoşgeldin cankuşş, yok galiba yeni hamişş maalesefff sende durumlar ne dünden beri :))
yawrularrr günaaadınnn..hihoyyytnaaberrr..keyifler nasıı
Bu ay inşallah çoğumuzdan ümitliyim.Hele de kazık çakanlardan ya bişeye çok inandım aramızdan biri kalsa pıtır pıtır döküleceğiz..süprizzzzz
mavişçim çalışmaları bıraktınmı canım sen bırakma arkadaşım bide böyle deniyelim bakalım
canım bende mide yanması mı desem ekşimemi desem acayip bişeyler vardı sabah uyandığımda bide sağ tarafımda bıçak saplamaları oluyo
canım bende mide yanması mı desem ekşimemi desem acayip bişeyler vardı sabah uyandığımda bide sağ tarafımda bıçak saplamaları oluyo
hoş geldin zuzuu ben ve ceylan yeni çalışmada mavişle ndk beklemede :))))
saol ceylancım iyim çok şükür heyecanla 10 günün geçmesini bekliyom sağ tarafımda ara ara bıçak saplanmaları oluyo
hoşbulduk canımmm...aferim kıss ne çalışkansınız maşallahh kaydirigubbakcemile2 ceylaann ben kırmızı kartı gördüm die sen de mi peşimden geldin kıızz..ben sana izin wermiştim olabilirsin hamişş demiştimm yerimseniben bidahaki aya canım iişallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?