En erken hamilelik belirtileri

deryacım ben zaten bu yanmaya fazla takılmıyom fakat sağ tarafımdaki batma epey bi şiddetli ndk sende varmı böyle belirtiler

ya mawişim canını sıkmak istemem ama hani kaptırma kendini diye söylüyorum..bende de olmuştu aynısı..hatta bi gün tam iş çıkışı yürüyememiştim kalmıştım öylece..o derece yani..takılmamak lazım..

ndk hoşbulduk cicimmmmm..bende de durumlar aynı..bitti adetim..çalışıciiizzz..

zeynepppp ordamısınnnn...

kıslarr ben zeynepi rüyamda gördümmmmmmmmm :))) aaaa şimdi aklıma geldiiiii. rüyama kadınlar kulübünü açıyodumm alta bakıyorumm zeynep beyaz renkliii. diyorum kii ayy zeynepte hamileymişşş. allahım bizede ver diyorummm. aaaaa inşallah vardır bi hikmetiii zeynepp nerdesinnn nedir durumunnn???

aynen ndk bendede çalışırken bile bi acı oluyo inş.allahım bu ay boşa çıkmaz ben düne kadar ümitliydim ama bugün ümidim kırıldı sanki pazartesi sendromumu acaba

yok canım zaten pek takılmıyorum belirtilere aslında eskisi gibi çokta ümidim kalmadı:çok üzgünüm:

Zeynep yok şimdi bildiğim kaadarıyla beklemede ..Bir ara girer o çalışıyorduk Benimde yine poliçelerim var Yapan yok P

oyy canımmm kendi cümleme güldüm ayolll. senin her sözün altın değerindeee:1hug:
inşallah birimiz bi açsakk şu yoluu tıkandık kaldık vallaaa rahim filmi çektirelim bizim gruba tıkanıklığımız varsa açılsınnkaydirigubbakcemile3

Maviş soppalıksın hee Ümitsizliğe düştüğümüzde hormonlarımızda etkileniyor çalışacağız Gerisi Allahın takdirine kalmış yaa kızlar belirtiler çok yanıltıyor çokk Bırakın salın gitsin

aynen ndk bendede çalışırken bile bi acı oluyo inş.allahım bu ay boşa çıkmaz ben düne kadar ümitliydim ama bugün ümidim kırıldı sanki pazartesi sendromumu acaba

zaman yaklaştığı içindir canım yaa. sen yinede umudunu kaybetmee... inşallah bu ay yolu açacaksınnn maviş maviş bebişlerin gelecekkk inşallahhhhhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sorma cuma günü dr.gidecektim istanbulda dr.yokmuş dedim ki başka dr.gideyim eşim ve sevgili annem bir oldu stres yaptıkça olmazmış..Biraz daha beklesem iyi olurmuş eşimin sıkıntısı film filan isterse beni bırakmak zorunda kalacaktı istanbulda Evlendiğimiz günden beri hiç bırakmadı 24 saat beraberiz :) siyam ikizleri gibi

ya ne biliim işte bi ümitsizlik bi sıkıntı var bugün içimde işede zor geliyom zaten hatta hiç gelmek istemiyom bi hamiş kalsam bi dakka durmayacam hamiş kalmadanda çıkamıyom işten :çok üzgünüm:

mavişçim aynı batma bendede oldu hatta bi hamilelik geçirdiğim için biliyorum çocuğum kafası bazen sol tarafa yerleşir orda kafasını hissedersin oturamazsın bende öyle bile oldu yani sol yumurtalığımda top vardı sanki otururken ama mağalesef yinde ümidini kırmak için söylemiyorum yanlış anlama sadece takılma diye inş bu ay ilk önce ndk yla senin hamişlik haberini alırız canım ya

ayy kıs bunalmıyomusun kıss sürekli dibindeeekaydirigubbakcemile bence sen çık başka işe girnaniknanik ayrulun acııkkk, valla şaka biyana geçinebiliyosanız tebrik ediomm canım siziii. aynı yerde çalışan eşlerde problemler duydumda hepp. allah sizin mutluluğunuzu daim etsinnn...

ayy canımm o dediklerinin aynısı bende oluyooooooo, dua edin nolurrrrrrrr yolu açalım artık yaa:çok üzgünüm:

ya ne biliim işte bi ümitsizlik bi sıkıntı var bugün içimde işede zor geliyom zaten hatta hiç gelmek istemiyom bi hamiş kalsam bi dakka durmayacam hamiş kalmadanda çıkamıyom işten :çok üzgünüm:

bak ne güzel hedefin var hamiş kalırsan işten çıkacaksın İnşallah başı çekersin ne olur ümitsizliğe kapılma Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için..Birbirimizi göremesekte Birbirlerimiz için varız
hadi umut et ki olsunlülülülülülülülülülülülüa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…