En erken hamilelik belirtileri

ahh ne güsell keşke bende evde oturabilsemmmmirmirmirmir

çalışmanın zorluğunu biliyorum canım ya çok çalıştım 3 ay oldu işten ayrılalı ama artık çalışmayı düşünmüyorum çok zor milletin ağız kokusunu çekmek olmadık şeylere laf yedim senelerce sanki çok para veriyolarmış gibi bide beğenmiyolar

ayy canımm o dediklerinin aynısı bende oluyooooooo, dua edin nolurrrrrrrr yolu açalım artık yaa:çok üzgünüm:

ama ben kırmızı kart gördüm canım yaa (((( nolur ümidini yitirme ama mücadeledende vazgeçme bugün dualarımız sizin için hayırlısıyla siz hamiş kalın o zaman sizde bize dua ediceksiniz tmm mı

canım benim valla bende çok bunalıyorumm ama şimdi çıkarsam işten borçlarımız var çok zor duruma düşerizz, bide kaynanamlar bize çok yakın böyle ev gezmelerini komşularda günler yapmayı vs. çok seven tipler aralarına girmemi çok isterlerr bende fazla samimi olmak istemiyorumm mesafemi hep korudum şimdiye kadar çokşükür 1 problemimiz olmadı. bebek olunca bile düşünüyorum hep yanımda olurlarr çalışmazsam napcam diye. ama evimde oturmayı okadar çok istiyorumkiii... sende böyle sorunlar yok sanırımm.

ama ben kırmızı kart gördüm canım yaa (((( nolur ümidini yitirme ama mücadeledende vazgeçme bugün dualarımız sizin için hayırlısıyla siz hamiş kalın o zaman sizde bize dua ediceksiniz tmm mı

canımcımm ilk hamileliğimde oldu dedinyaa. onların aynısı bende oluyoo. biliom kırmızıları gördüğünüüü. rabbim hepimize nasib etsinnn tez zamandaaa:1hug:

olmazmı bitanem yaa alt katımdalar ama napayım oğlumu bıraktım çalışırken çok sorun yaşadım çocuğun dersleri bozuldu evime ben yokken giren çıkan belli değildi çocuğu bıraktığım için anahtarıda bırakmak zorunda kalıyodum anlatsam dağlar ağlar çektiklerimi en sonunda bıraktım işi çünkü en azından şimdi oğlum mutlu ben işi bıraktığım gün öğretmenine mektup yazmış çok mutluyum annem artık yanımda olucak die oğlum için kaçamıyorum alt kattalar ama idare etmeye çalışıyorum bi şekilde ama çok zor

canım ya burdayım ama yazamıyorum yoğunuz bugün adetimi bekliyorum 23 aralık inşallah olmam

ayy canım benimmm. seni üsmek istemedimmm kusura bakmaa:çok üzgünüm: alt katında olması daha zormuş yaa. bizim bikaç sokak aşağımızdalarr, şuan bile şu komşu seni görmek istiyo bunun bebeği olmuş bi gitsek deyip duruyoo eşim bile diyo sen evde olsan bunlar kendine benzetmeye çalışır seni diyee. ama bebeğinle çocuğunla vakit geçirmek onun her halini görmekk, eşin eve gelirken yemeğini hazır etmek süslenip püslenip kocanı beklemekk huzurla yatmak kalkmakk,ne bilim bunlara çok özeniyorumm. allah hayırlı kapılar açsın bizlere de kurtulalım inşallah.

Katılıyorum ndkcim..Çok zor bebeğin küçük olacak çıkarmazsın dışarı bahanen çok olur ozaman

KIzlar merhabalar...Benım de adete 2 gün kaldı... Sankı adet olcam gibi karnımda bir rahatsızlık var.Baska pek bariz birşey yok. zaten belirtilere takılmamak ıcın saymıyorum.
Gercekten hamilemiyim diye düşününce kalbim cıkıyor gibi...

Yani hergun ruyamda bebek görüyorum kac aydır :) Hamile kalsak inanamayacağız kızlar...

merhaba kızlar a.s.
regli günüm 26 aralık
ama cok akıntım var ve göğüs uclarında kararma var acaba hamilelik belirtisimi :uhm:
insallah bu ay tutar :Saruboceq:
insallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz

iyiyiz canim nasil olsun..karnim hafif hafif belli olmaya basladi..fasulyem artik 7 cm baya buyumustu belirtilerim kayboldu artik.. zaten hic bulanti felan yasamadim..rahat bi hamilelik geciriyorum.. sadece biraz halsizlik oluyor.. yoksa iyiyim..belirtli degil ama kipirdamalar artik cok rahat hissediyorum..eski pantolonlarim olmuyo artik genis giyinmeye basladik..allah hepinize tez zamanda yasatsin bu guzel duygulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…