ahh ne güsell keşke bende evde oturabilsemmmmirmirmirmir
mavişçim aynı batma bendede oldu hatta bi hamilelik geçirdiğim için biliyorum çocuğum kafası bazen sol tarafa yerleşir orda kafasını hissedersin oturamazsın bende öyle bile oldu yani sol yumurtalığımda top vardı sanki otururken ama mağalesef yinde ümidini kırmak için söylemiyorum yanlış anlama sadece takılma diye inş bu ay ilk önce ndk yla senin hamişlik haberini alırız canım ya[/QU
canım takılmak istemiyom ama ara ara aklıma giriyosenağlama şimdi sırada bizmi varız ndkyla başka bekleyen yokmu en yakın bizmiyiz
ay ööle walla..aceleci benimkisiç.seninkiside uyuşuk nazlı..demekki bidahaki ay hiç gelmicekyerimseniben
ayy canımm o dediklerinin aynısı bende oluyooooooo, dua edin nolurrrrrrrr yolu açalım artık yaa:çok üzgünüm:
çalışmanın zorluğunu biliyorum canım ya çok çalıştım 3 ay oldu işten ayrılalı ama artık çalışmayı düşünmüyorum çok zor milletin ağız kokusunu çekmek olmadık şeylere laf yedim senelerce sanki çok para veriyolarmış gibi bide beğenmiyolar
ama ben kırmızı kart gördüm canım yaa(((( nolur ümidini yitirme ama mücadeledende vazgeçme bugün dualarımız sizin için hayırlısıyla siz hamiş kalın o zaman sizde bize dua ediceksiniz tmm mı
canım benim valla bende çok bunalıyorumm ama şimdi çıkarsam işten borçlarımız var çok zor duruma düşerizz, bide kaynanamlar bize çok yakın böyle ev gezmelerini komşularda günler yapmayı vs. çok seven tipler aralarına girmemi çok isterlerr bende fazla samimi olmak istemiyorumm mesafemi hep korudum şimdiye kadar çokşükür 1 problemimiz olmadı. bebek olunca bile düşünüyorum hep yanımda olurlarr çalışmazsam napcam diye. ama evimde oturmayı okadar çok istiyorumkiii... sende böyle sorunlar yok sanırımm.
zeynepppp ordamısınnnn...
kıslarr ben zeynepi rüyamda gördümmmmmmmmm :))) aaaa şimdi aklıma geldiiiii. rüyama kadınlar kulübünü açıyodumm alta bakıyorumm zeynep beyaz renkliii. diyorum kii ayy zeynepte hamileymişşş. allahım bizede ver diyorummm. aaaaa inşallah vardır bi hikmetiii zeynepp nerdesinnn nedir durumunnn???
olmazmı bitanem yaa alt katımdalar ama napayım oğlumu bıraktım çalışırken çok sorun yaşadım çocuğun dersleri bozuldu evime ben yokken giren çıkan belli değildi çocuğu bıraktığım için anahtarıda bırakmak zorunda kalıyodum anlatsam dağlar ağlar çektiklerimi en sonunda bıraktım işi çünkü en azından şimdi oğlum mutlu ben işi bıraktığım gün öğretmenine mektup yazmış çok mutluyum annem artık yanımda olucak die oğlum için kaçamıyorum alt kattalar ama idare etmeye çalışıyorum bi şekilde ama çok zor
canım benim valla bende çok bunalıyorumm ama şimdi çıkarsam işten borçlarımız var çok zor duruma düşerizz, bide kaynanamlar bize çok yakın böyle ev gezmelerini komşularda günler yapmayı vs. çok seven tipler aralarına girmemi çok isterlerr bende fazla samimi olmak istemiyorumm mesafemi hep korudum şimdiye kadar çokşükür 1 problemimiz olmadı. bebek olunca bile düşünüyorum hep yanımda olurlarr çalışmazsam napcam diye. ama evimde oturmayı okadar çok istiyorumkiii... sende böyle sorunlar yok sanırımm.
Canlarim ben geldim gunaydin.. nasilsiniz bakim.. ???
Canlarim ben geldim gunaydin.. nasilsiniz bakim.. ???
canım ya burdayım ama yazamıyorum yoğunuz bugün adetimi bekliyorum 23 aralık inşallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?